gazeta_mi_placi 06.12.11, 14:16 A jeśli tak to co przyniósł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika3411 Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 14:20 Był Przyniósł dla mnie i męża drobiazgi, dla córek - młodszej zabawkę i książeczkę, starszej ciuchy (bluzka i sweter) i perfumy. Bardziej okazałe prezenty będą pod choinką Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 14:27 Był Dwie paczuszki odpakowane, dwie jeszcze czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 14:30 Do nas przychodzi codziennie przez 24 dni grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 15:05 Przyniósł sznur szklanych paciorków w zaje-mega-turbocudownym kolorze. Są śliczne. Szklane. I w cudnym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 15:12 U mnie juz byl. Wracajac do domu znalazlam pod drzwiami paczke z bravissimo. Co za punktualnosc Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 17:09 Nie był. Był za to u dzieci. Dostały ciuchy, zabawki, słodycze, kosmetyki itd Odpowiedz Link Zgłoś
fraaumiaau Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 17:11 U mnie mikołaj objawił się przez przelew bankowy Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 17:26 O, o tym nie pomyślałam. Pod poduszką nic nie znalazłam i było mi przykro, ale może Mikołaj zrobił po prostu przelew. Lecę sprawdzać rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
freakwave Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 18:40 my z zona malego mikolaja swietujemy poprzez radoche z tego ze dzieciaki jeszcze w niego wierza, byl list, ciastka i prezenty podlozone w nocy, byl popiol rozrzucony z kominka i sledztwo co i jak - jak on mogl sie dostac do domu przez tak maly komin, to taka radocha na nich patrzec - jakbym widzial siebie kilkadziesiat lat temu. prezenty - w zasadzie drobne zabawki ale radocha jest, wieksze pod choinke, miko listy zabral i wie co jest na topie u kazdego z dzieci dorosli tez raczej nastawiaja sie na prezentobranie pod choinka mikolaj 6 w naszym domu jest dla dzieciakow i w zasadzie od zawsze tak bylo i u mnie w rodzinie i u zony Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 18:50 u nas był i...prawie go nakryłyśmy z córką, ale oczywiście zdążył śmignąć. Aj znowu się nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 18:43 Dwie koszulki, dwa golfy, kosmetyki, masę słodyczy, alkohol, zabawne skarpetki, torebkę... W roli Mikołaja - mąż Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 19:24 W tym roku Mikołaj trafił do wszystkich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 20:05 Tak,a w zasadzie to dwa Mikołaje ,które nie zmawiając się zakupiły mi z mojej ulubionej firmy(,Kerastase) trochę kosmetykow do wlosów - duzy szampon, duża maska i Eliksir Ultime-doskonalośc Twojego Stylu(wcale sie nie dziwie,bo jest bossski!) oraz taki breloczek do kluczy do którego można wgrac 100 zdjęć -telefon komórkowy(ale to wczesniej juz ) ale tez na Mikołaja. i tyle Do tego własnie sprawdziłam rachunek ..i tez cos tam wplynęło od Mikołaja,generalnie jest dobrze)) Odpowiedz Link Zgłoś
rafaleczka Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 22:39 Mamaemmy - hej, słówko do Ciebie, bo wlasnie sie przymierzałam do kupna Kerastase elixir. Myslisz ze mozna zaryzykowac i kupic na allegro? kupowałas poprzednio sama przez net? jesli takbę, będe wdzieczna za zródło, boje sie ze trafie na podróbe, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy rafaleczka 07.12.11, 07:27 Ja kupuje przewaznie w salonie fryzjerskim.Stacjonarnym Na allegro bala bym się za duzych okazji,ale w sumie sporo jest hurtowni ,które przez allegro sprzedają-i mają wiekszosc pozytywów. Ale np w Haircoif (stacjonarnym) w Krakowie w Bonarce jest on za 130zł ,ale jak tam korzystasz z jakiejkolwiek uslugi(np podcięcie wlosów) to jest o 20% taniej-a to już jak na allegro z przesyłkę. Ale ja ten eliksir mam pierwszy raz i jestem nim zachwycona,naprawdę warty swej ceny Tak ,żę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: rafaleczka 07.12.11, 07:52 Mamaemmy a jakie masz wlosy? Z ciekawosci zeby wysondowac bo ja ten eliksir kupuje dla siebie i uwazam, ze swietny ale mam suche wlosy, ktorych olejek nie obciaza. A teraz chcialabym wlasnie upominku swiatecznym podarowac po malej buteleczce kuzynkom meza i mam dylemat czy do kazdych wlosow sie nada. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: rafaleczka 07.12.11, 08:26 no ja mam suche,bo szaleństwach kolorowania ich i rozjasniania (blond-czarny-brąz) Ale moja mama ma takie twarde wlosy,grube i wczoraj jej dalam ten olejek na wlosy..byly jak jedwab Na pudelku pisze,ze jest do wszystkich rodzajów wlosów,wiec kupuj w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: rafaleczka 07.12.11, 08:57 A nie taniej jest w specjalistycznych sklepach z artykułami fryzjerskimi? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: rafaleczka 07.12.11, 09:04 gazeta_mi_placi napisała: > A nie taniej jest w specjalistycznych sklepach z artykułami fryzjerskimi? nie-są za ok 149zł A w wymienianym przeze mnie Haircoif'ie kupisz za 113 lub za 100zl plus kwota za obcięcie Gazeta-naprawdę-warto ,warto Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: rafaleczka 07.12.11, 09:05 mamaemmy napisała: > A w wymienianym przeze mnie Haircoif'ie kupisz za 113 lub za 100zl plus kwota z > a obcięcie za 113 bo na wstepie jak sie upomnisz to daja 10% na Kerastase > > Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: rafaleczka 07.12.11, 09:45 A ta cena to chyba za wieksze opakowanie. Ja kupuje u fryzjera i place 15 eur za 50 ml czyli mniejszy flakonik. Ale ten olejek jest dosc wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 08:43 Kocham morze i moje dzieci to wiedza więc pomyślały że skoro lubie morze a mikołaj dorosłych omija to poszły do osiedlowej drogerii kupiły mi za swoje grosiaki ze skarbonki morski krem Sopot spa ziaji, pani zapakowała i dała kokardke. Nic to że krem nie do mojej cery, to nadrozszy sercu krem jaki dostałam pod poduszke od dzieci ( Mikołaja )- weźcie pod uwage że mają 6 i 8 lat. Dumna jestem ogromnie . Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 08:46 U mnie w Mikolaja zabawila sie corka, zebyscie widzieli jej dumna mine jak opowiadalam o niespodziance i prezencie od sw Mikolaja slodkie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 09:14 U nas 6-tego dzieci i dorośli dostają słodycze inne prezenty pod choinkę Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 09:18 Do mnie Mikołaj jeszcze nie dotarł, podobno w korku stoi Ale bardzo jest mi miło, bo córa dostała w przedszkolu prezent inny niż pozostałe dzieci, nie wiem, czy to przypadek, czy celowo został tak wybrany, ale trafiony idealnie w jej gust, a wręcz obsesję Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 09:30 nic nie przyniosł bo bylam wyjatkowo niegrzeczna w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
0stella1 Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 10:18 Był przyniósł piękne kolczyki z białego i zółtego złota z Apartu, perfum Lancome Magnifique, tajemnicza wycieczkę kilkudniową i paczkę rafaello. Więc Mikołaj był dla mnie hojny byłam grzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
carbonka Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 16:45 srebrne kolczyki, tunikę i słodycze Odpowiedz Link Zgłoś