Dodaj do ulubionych

Był u Was Mikołaj?

06.12.11, 14:16
A jeśli tak to co przyniósł?
Obserwuj wątek
    • monika3411 Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 14:20
      Był smile Przyniósł dla mnie i męża drobiazgi, dla córek - młodszej zabawkę i książeczkę, starszej ciuchy (bluzka i sweter) i perfumy. Bardziej okazałe prezenty będą pod choinką smile
    • angazetka Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 14:27
      Był smile Dwie paczuszki odpakowane, dwie jeszcze czekają.
    • thorgalla Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 14:30
      Do nas przychodzi codziennie przez 24 dni grudnia.
    • hellulah Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 15:05
      Przyniósł sznur szklanych paciorków w zaje-mega-turbocudownym kolorze. Są śliczne. Szklane. I w cudnym kolorze.
    • franczii Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 15:12
      U mnie juz byl.
      Wracajac do domu znalazlam pod drzwiami paczke z bravissimo.
      Co za punktualnoscbig_grin
      • aanna6 Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 16:58
        Był -dostałam laptopa ;-]
        • gazeta_mi_placi Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 17:01
          Szczęściara, a jakiego?
          • aanna6 Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 11:55
            Samsung

• zebra12 Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 17:09
      Nie był. Był za to u dzieci. Dostały ciuchy, zabawki, słodycze, kosmetyki itd
      • fraaumiaau Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 17:11
        U mnie mikołaj objawił się przez przelew bankowy
        • gazeta_mi_placi Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 17:26
          O, o tym nie pomyślałam.
          Pod poduszką nic nie znalazłam i było mi przykro, ale może Mikołaj zrobił po prostu przelew. Lecę sprawdzać rachunek.
    • freakwave Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 18:40
      my z zona malego mikolaja swietujemy poprzez radoche z tego ze dzieciaki jeszcze w niego wierza, byl list, ciastka i prezenty podlozone w nocy, byl popiol rozrzucony z kominka i sledztwo co i jak - jak on mogl sie dostac do domu przez tak maly komin, to taka radocha na nich patrzec - jakbym widzial siebie kilkadziesiat lat temu.
      prezenty - w zasadzie drobne zabawki ale radocha jest, wieksze pod choinke, miko listy zabral i wie co jest na topie u kazdego z dzieci big_grin
      dorosli tez raczej nastawiaja sie na prezentobranie pod choinka wink mikolaj 6 w naszym domu jest dla dzieciakow i w zasadzie od zawsze tak bylo i u mnie w rodzinie i u zony
      • iin-ess Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 18:50
        u nas był i...prawie go nakryłyśmy z córką, ale oczywiście zdążył śmignąć. Aj znowu się nie udałosuspicious
    • gku25 Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 18:43
      Dwie koszulki, dwa golfy, kosmetyki, masę słodyczy, alkohol, zabawne skarpetki, torebkę... W roli Mikołaja - mąż tongue_out
      • heca7 Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 19:08
        Niewink Będzie w Wigilię.
    • gazeta_mi_placi Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 19:08
      http://img17.imageshack.us/img17/8319/mikoajwl.jpg
    • gazeta_mi_placi Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 19:24
      W tym roku Mikołaj trafił do wszystkich dzieci smile

http://img26.imageshack.us/img26/218/mikolaj1p.jpg
      • mamaemmy Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 20:05
        Tak,a w zasadzie to dwa Mikołaje ,które nie zmawiając się zakupiły mi z mojej ulubionej firmy(,Kerastase) trochę kosmetykow do wlosów
        - duzy szampon, duża maska i Eliksir Ultime-doskonalośc Twojego Stylu(wcale sie nie dziwie,bo jest bossski!)
        oraz taki breloczek do kluczy do którego można wgrac 100 zdjęć
        -telefon komórkowy(ale to wczesniej juz smile) ale tez na Mikołaja.
        i tyle smile
        Do tego własnie sprawdziłam rachunek ..i tez cos tam wplynęło od Mikołaja,generalnie jest dobrzesmile))
        • rafaleczka Re: Był u Was Mikołaj? 06.12.11, 22:39
          Mamaemmy - hej, słówko do Ciebie, bo wlasnie sie przymierzałam do kupna Kerastase elixir. Myslisz ze mozna zaryzykowac i kupic na allegro? kupowałas poprzednio sama przez net? jesli takbę, będe wdzieczna za zródło, boje sie ze trafie na podróbe,
          pozdrawiam
          • mamaemmy rafaleczka 07.12.11, 07:27
            Ja kupuje przewaznie w salonie fryzjerskim.Stacjonarnym smile
            Na allegro bala bym się za duzych okazji,ale w sumie sporo jest hurtowni ,które przez allegro sprzedają-i mają wiekszosc pozytywów.
            Ale np w Haircoif (stacjonarnym) w Krakowie w Bonarce jest on za 130zł ,ale jak tam korzystasz z jakiejkolwiek uslugi(np podcięcie wlosów) to jest o 20% taniej-a to już jak na allegro z przesyłkę.
            Ale ja ten eliksir mam pierwszy raz i jestem nim zachwycona,naprawdę warty swej ceny smile
            Tak ,żę polecamsmile
            • franczii Re: rafaleczka 07.12.11, 07:52
              Mamaemmy a jakie masz wlosy? Z ciekawosci zeby wysondowac bo ja ten eliksir kupuje dla siebie i uwazam, ze swietny ale mam suche wlosy, ktorych olejek nie obciaza. A teraz chcialabym wlasnie upominku swiatecznym podarowac po malej buteleczce kuzynkom meza i mam dylemat czy do kazdych wlosow sie nada.
              • mamaemmy Re: rafaleczka 07.12.11, 08:26
                no ja mam suche,bo szaleństwach kolorowania ich i rozjasniania (blond-czarny-brąz)
                Ale moja mama ma takie twarde wlosy,grube i wczoraj jej dalam ten olejek na wlosy..byly jak jedwab smile Na pudelku pisze,ze jest do wszystkich rodzajów wlosów,wiec kupuj w ciemno smile
                • gazeta_mi_placi Re: rafaleczka 07.12.11, 08:57
                  A nie taniej jest w specjalistycznych sklepach z artykułami fryzjerskimi?
                  • mamaemmy Re: rafaleczka 07.12.11, 09:04
                    gazeta_mi_placi napisała:

> A nie taniej jest w specjalistycznych sklepach z artykułami fryzjerskimi?
                    nie-są za ok 149zł smile
                    A w wymienianym przeze mnie Haircoif'ie kupisz za 113 lub za 100zl plus kwota za obcięcie smile
                    Gazeta-naprawdę-warto ,wartosmile
                    • mamaemmy Re: rafaleczka 07.12.11, 09:05
                      mamaemmy napisała:

> A w wymienianym przeze mnie Haircoif'ie kupisz za 113 lub za 100zl plus kwota z
                      > a obcięcie smile

za 113 bo na wstepie jak sie upomnisz to daja 10% na Kerastasesmile
                      >
                      >
                    • franczii Re: rafaleczka 07.12.11, 09:45
                      A ta cena to chyba za wieksze opakowanie. Ja kupuje u fryzjera i place 15 eur za 50 ml czyli mniejszy flakonik. Ale ten olejek jest dosc wydajny.
                      • mamaemmy Re: rafaleczka 07.12.11, 10:06
                        tak,większe,125 ml
    • przeciwcialo Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 08:43
      Kocham morze i moje dzieci to wiedza więc pomyślały że skoro lubie morze a mikołaj dorosłych omija wink to poszły do osiedlowej drogerii kupiły mi za swoje grosiaki ze skarbonki morski krem Sopot spa ziaji, pani zapakowała i dała kokardke. Nic to że krem nie do mojej cery, to nadrozszy sercu krem jaki dostałam pod poduszke od dzieci ( Mikołaja )- weźcie pod uwage że mają 6 i 8 lat. Dumna jestem ogromnie .
      • aurita Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 08:46
        U mnie w Mikolaja zabawila sie corka, zebyscie widzieli jej dumna mine jak opowiadalam o niespodziance i prezencie od sw Mikolaja smile slodkie
      • gazeta_mi_placi Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 08:56
        Słodkie smile
        • gabi683 Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 09:14
          U nas 6-tego dzieci i dorośli dostają słodycze inne prezenty pod choinkę smile
    • lelija05 Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 09:18
      Do mnie Mikołaj jeszcze nie dotarł, podobno w korku stoi smile
      Ale bardzo jest mi miło, bo córa dostała w przedszkolu prezent inny niż pozostałe dzieci, nie wiem, czy to przypadek, czy celowo został tak wybrany, ale trafiony idealnie w jej gust, a wręcz obsesję smile
      • 0stella1 Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 10:19
        a co takiego dostała?
    • ladyjm Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 09:30
      nic nie przyniosł bo bylam wyjatkowo niegrzeczna w tym roku smile
    • tomelanka Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 10:04
      symbolicznie-czekolade wink
    • 0stella1 Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 10:18
      Byłsmile przyniósł piękne kolczyki z białego i zółtego złota z Apartu, perfum Lancome Magnifique, tajemnicza wycieczkę kilkudniową i paczkę rafaello. Więc Mikołaj był dla mnie hojnysuspicious byłam grzecznasuspicious
      • carbonka Re: Był u Was Mikołaj? 07.12.11, 16:45
        srebrne kolczyki, tunikę i słodycze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka