Dodaj do ulubionych

Już nigdy nie zjem lodów Grycan

12.12.11, 18:17
Jak w tytule ,,już nigdy nie zjem lodów grycan".
Odkąd na różnych portalach można było ,,natknąć się" na zdjęcia mamusi Grycan i jej dwóch córek (forumowicze ochrzcili je jako trzy świnki) dziś przy lodówce sklepowej nastąpiła chwila mojego wahania i lody dotąd przeze mnie lubiane nie znalazły się w koszyczku.
Normalnie nie dało rady i już ...
ciekawe czy mi się odmieni
Obserwuj wątek
    • kali_pso Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:19

Czekoladowym lodom od Grycana nie jest w stanie zaszkodzic w moich oczach nawet harem złożony z pań podobnych do pań Grycanwink
      • babicka_pl Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:21
        uwielbiam je, mniam, ale się odchudzam, fujtongue_out
      • ciociacesia truskawkowe 12.12.11, 18:29
        a najlepiej łycha truskawkowych, łycha straciatelli, do tego sos czekoladowy, truskawki i bita smietana
    • bombastycznie Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:20
      ale że co? że są grube to nie będziesz kupować lodów?
    • marzeka1 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:21
      Ale nie zjesz, bo panie Grycan wyglądają, jak wyglądają? to ci przeszkadza????
      • babicka_pl Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:24
        marzeka1 napisała:

> Ale nie zjesz, bo panie Grycan wyglądają, jak wyglądają? to ci przeszkadza
        > ????

sorry, ale takie one straszne? widziałam gorsze otyłości.
        • marzeka1 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:25
          Panie mają wygląd przaśno-buraczany, co pokazuje,że kasa to nie wszystko i nie wszystko za kasę da się kupić, ale nie jeść z tego powodu naprawdę smacznych lodów????
          • kozaznosa.3 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:35
            dużo jest smacznych lodów nie przesadzajmy, że te są wyjątkowe
            zniechęciło mnie i już
            • mamba1234 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 19:30
              Mnie bardziej za to zniechęcił Twój nick, to się dopiero jeść odechciewa big_grin
              • kotka.zielonooka Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 21:09
                mamba - boskie |smile

a tak serio - do autorki watku - trzeba miec naprawde coś nie halo z głową żeby decydować o zakupie danego produktu / zniechęcac się na podstawie wyglądu jego twórcy ...smile
              • lavelial Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 21:58
                dobre, dobre smile żart dnia wink)
                Ja uwielbiam chałwowe smile
                I nie będę mieszkała w hotelu Hilton bo nie lubię Parisówny wink)))
      • kozaznosa.3 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:24
        no właśnie jedni nie lubią niejakiej Rosati i Urbańskiej bo tak !!! a mnie zniechęciło pokazanie pań Grycan
        tak wiem to pewnie media mnie zmanipulowały
      • myga Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:42
        Tez sie zastanowie teraz, zanim kupie, no bo skoro tak sie wyglada po tych lodach, to raczej sie wstrzymam.... Te panie sa antyreklama swoich lodow, chociaz wiadomo, ze lody dietetycznym produktem raczej nie sa...
        • spicy_orange Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:51
          zmartwię cię. Mój ojciec kochał słodycze, dopóki nie zaczął pracować w fabryce je produkującej-najpierw je jadł jak głupi (mogli sobie pracownicy zjadać na miejscu dowolną ilość) a potem go zmuliło i skończyła się miłość. Ciotka-cukiernik nie je żadnych ciast, drożdzówek ani ciastek a zwłaszcza ma wielką awersję do pączków. Jak masz coś na co dzień to rzygasz tym i dostajesz blokady przełyku na sam widok. Może panie Grycan są wyjątkiem, ale nie sądzę. Jakbyś pracowała na taśmie Wedla to pewnie na początku byś czasem skubnęła co nieco a po tygodniu byś nie tknęła nawet najsmaczniejszej czekoladki big_grin
          • myga Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 19:15
            > zmartwię cię.
            --------
            Wcale mnie nie zmartwilas, wiec sie nie martw big_grin. Coz, panie Grycan wygladaja na wyjatek od twojej reguly, bo raczej nie z salaty taka nadwaga. Ale one tez nie sa pracownicami w tej fabryce lodow, raczej...
            • spicy_orange Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 19:22
              może jedzą fast-foody? wink
      • gazeta_mi_placi Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 13.12.11, 16:30
        Słabo mi.
        Mają tyle kasy, a nie stać je na operację zmniejszenia żołądka plus odsysanie tłuszczu w jakiejś porządnej klinice?
    • shellerka Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:22
      uważam, że jesteś złośliwa i niegrzeczna.
      ja bym chyba nie kupowała tych lodów, gdyby one wyglądały jak doda, albo jakaś inna lafirynda.
      z zazdrości o figurę.

a tak? jak dla mnie sympatyczne są i tyle.
      w końcu nie są "twarzami" la manii, żeby wyglądać jak manekiny tongue_out
      • iwoniaw Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:27
        Otóż to.
        Poza tym jakbym ja miała firmę cukierniczą i fabrykę lodów, to wcale bym na ich gabarytach się nie zatrzymała, obawiam się wink
        • spicy_orange Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:33
          a wiecie że pan Grycan był "ojcem" Zielonej budki?
          • ciociacesia a wiemy 12.12.11, 18:41
            zielona byla moja ul;ubiona dopuki jej nie sprzedal. nie za slodkie, nie za kremowe - idealn lody, moglam zjesc wiadro
          • rosapulchra-0 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 13.12.11, 00:46
            Za komuny to się do Zielonej Budki na lody jeździło i to była prawdziwa wyprawa!
    • lilly_about Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:25
      Normalna jesteś?
    • duch_mariana Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:36
      Też widziałem fotki tej dziedziczki fortuny. Wygląda na to, że połowę swojej części już przeżarła. Jej starsza siostra musiała przeżreć już całość, ma bowiem 4 podbródki, podczas gdy młodsza tylko dwa. Dietetyk się kłania, fitness, rower, bieganie, basen, spa i z dala od rodzinnego biznesu. Niech sobie tartak otworzą i kłody noszą, to im pomoże odzyskać normalną figurę.
      • gryzelda71 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:46
        Ale mają dziewczyny szczęście z taka figurą.Żaden amator 10latek na nie nie spojrzy prawda duchu?
    • igguana2 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:39
      Te lody są po prostu moim zdaniem za słodkie.
    • easyblue są przeobrzydliwie słodkie 12.12.11, 18:40
      Ja ich jeść nie potrafię. Dokładnie taka sama przesada, jak wygląd pań dziedziczek.
    • zdzisnadzis Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:42
      Matko ..chyba jeden z najdurniejszych wątków na tym forum..
    • atowlasnieja Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:43
      każdy nadmiar jest niezdrowy. A tobie moja droga wcale nie pomoże jak zamiast lodów tej firmy kupisz inne.
      • znowu.to.samo Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:51
        Jjak sie wcina lody litr za jednym zamachem, to po każdych lodach można tak wygladać
      • bi_scotti Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:55
        Eeee tam, Malaga i Cafe Latte moga sobie miec ile chca kalorii a i tak podnosza humor nawet w najczarniejsze listopadowe wieczory - long live Grycan (w rozsadnych ilosciach!) tongue_out
        • martishia7 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 13.12.11, 00:58
          Cafe Latte mają absolutnie wszystkie inne pod sobą. Chwilowo smile bo ja co do lodów to mam humory - kilka miesięcy jem jeden smak a potem mi się odmienia. Uwielbiam sorbety, bo jest do wyboru do koloru - kiwi, ananas, cytryna, grejpfrut...
          • morgen_stern Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 13.12.11, 19:13
            Ja tak samo, kocham ich sorbety i Latte smile
    • saguaro70 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 18:55
      Bo najlepsze lody, czekoladowo- waniliowe firmy Avento są w Biedronce big_grin
      Pozdrawiam cieplutko smilesmile
      • loganmylove Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 19:06
        Uwielbiam grycanowskie makowe...i wanilia i sorbet truskawkowy..mniamsmile a Ty jak nie chcesz nie jedz-na pewno na tym firma nie stracismile
    • mrowkojad2 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 19:11
      Tak się składa, że panie Grycan, które się promują na plotkarskich portalach, nie są tymi od lodów. Rodzina Grycanów ma kilka odnóg, one są z innej. Córki pana Grycana od lodów Grycan to normalne dziewczyny. Media wprowadzają w błąd, nazywając Martę Grycan i jej córki właścicielkami wielkiej firmy.
      • kozaznosa.3 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 19:55
        media manipulują :-p
        • mrowkojad2 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 21:38
          Pani Marta Grycan jest właścicielką cukierni na Nowolipkach i tyle, z lodami Grycan poza nazwiskiem nic ją nie łączy.
    • kol.3 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 20:50
      Ja tam ich nie lubię, za ciężkie są.
    • marghe_72 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 20:57
      Myślałam, że się strułać czy cuś.

Zamierzam je zajadać z przyjemnością.
      • malgosiek2 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 21:04
        E tam przesadzasz i tyle.
        JA z grycanowskich bardzo lubię mięta z czekoladą i sorbety.
    • an_ni Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 21:48
      o blee oblesne zapasione bardzo mlode dziewczyny
    • joxanna Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 22:14
      To trochę bez sensu.

Może lepiej napisz np. 'postanowiłam, że nigdy nie zostanę dziedziczką fortuny'.
      • hanna26 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 12.12.11, 22:30
        Biedne dziewczyny. Jeżeli ta otyłość nie z jakiejś choroby, to biedaczki są ofiarami bezmyślnych rodziców.
    • babsee Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 13.12.11, 08:32
      Sorbety Grycana to poezja smaku i w nosie mam jak wygląda właściciel czy jego dzieci.
    • kropkaa Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 13.12.11, 12:19
      Co ma piernik do wiatraka? A dokładniej dziadek do wnuczek? I synowej, która nawet u niego nie pracuje, bo ma własną cukiernię?
      • hanna26 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 13.12.11, 19:11
        Co ma piernik do wiatraka? A dokładniej dziadek do wnuczek?

To, że jest ich dziadkiem, a one jego wnuczkami. Niektórzy dziadkowie dość często spotykają się z wnuczkami.
        • azjaodkuchni Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 13.12.11, 19:20
          A te panie to o tych lodów ... bo jako emigracyjna nic nie wiem..mało apetyczne są fakt i nie to, że pulchne tylko jakieś plastikowe.
          • miedzymorze Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 13.12.11, 20:31
            Jadłam dzisiaj piernikowe.
            Mniam wink

pozdr,
            mi
        • kropkaa Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 13.12.11, 23:27
          > To, że jest ich dziadkiem, a one jego wnuczkami. Niektórzy dziadkowie dość częs
          > to spotykają się z wnuczkami.

I myślisz, że to on synową i wnuczki tymi lodami tuczy???
          Sam wygląda przyzwoicie, ale może rzeczywiście swoje porcje każe jeść młodym damom...
          • hanna26 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 14.12.11, 09:40
            > I myślisz, że to on synową i wnuczki tymi lodami tuczy???
            > Sam wygląda przyzwoicie, ale może rzeczywiście swoje porcje każe jeść młodym da
            > mom...

Nie, myślę, że na widok wnuczek i synowej leci od razu po kłódkę, coby zamrażalnik zamknąć na cztery spusty. A na nieśmiałą prośbę "Dziadku, zjadałabym truskawkowego i pomarańczowego sorbetu" odpowiada zdecydowanie: "Nie mam niczego, wszystko się pokończyło, bida w firmie moje dziecko"
    • suazi1 Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 14.12.11, 10:09
      A co ma powierzchowność mamusi Grycan i jej córeczek do lubienia tudzież nielubienia ich lodów. Że sie spasły? Boisz sie, że dokładają do każdego pudełka troszkę swojego zacnego tłuszczyku? No i cóż z tego? To ich problem, nie mój. Ja tam uwielbiam Grycany, zwłaszcza czekoladowe, i nic tej miłości nie zabije.
    • chipsi Re: Już nigdy nie zjem lodów Grycan 14.12.11, 11:22
      Koza... Ktoś tu miał kiedyś taką sygnaturkę : "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
      Tobie już książka nie pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka