Dodaj do ulubionych

Kate i Leo

15.12.11, 22:58
Tak sobie oglądam "Titanika" (zamiast pracować, wrr) po raz milionowy i myślę, że dziś i Kate Winslet, i Leonardo DiCaprio dostali kolejne nominacje do Złotych Globów. I że od czasu, gdy jako nastolatka obejrzałam ten film po raz pierwszy, są w gronie moich ulubionych aktorów. "Titanic" mi ich wdrukował wink
Obserwuj wątek
    • tosterowa Re: Kate i Leo 15.12.11, 23:16
      W DiCaprio się kochałam. Później się tego wstydziłam, teraz się chwalę wink
      Titanica tradycyjnie obejrzałam, ale dziś jakoś wybitnie mi się nie podobał.
      • goodnightmoon Re: Kate i Leo 15.12.11, 23:24
        A kiedy 2-ga część?
      • angazetka Re: Kate i Leo 15.12.11, 23:50
        Heh, plakat z Leosiem wisiał w moim młodzieżowym pokoju. Nie wstydzę się tego, to był całkiem dobry obiekt uczuć smile
        • tosterowa Re: Kate i Leo 15.12.11, 23:56
          też miałam mega plakat wink
          Wtedy się nie wstydziłam, tylko chwilę później, jak się śmiali z Leo, źli ludzie. Na szczęście się obronił i im pokazał!
          • angazetka Re: Kate i Leo 16.12.11, 09:25
            Też mam z tego jakąś satysfakcję wink
            • martishia7 Re: Kate i Leo 16.12.11, 10:10
              Prawda? smile U mnie się zaczęło od "Złap mnie, jeśli potrafisz", wybornie się tam zaprezentował.
    • iuscogens Re: Kate i Leo 16.12.11, 10:31
      Moja siostra kocha Titanica i Leosia miłością dozgonną. Celine też oczywiście smile
      Mnie to jakoś ominęło, miałam inne, ale równie realistyczne obiekty westchnień tongue_out
    • echtom Re: Kate i Leo 16.12.11, 10:53
      W "Titaniku" ponieśli akurat spektakularną Oscarową porażkę smile Też ich lubię, zwłaszcza Leo, bo potrafi fajnie zagrać oczami. Choć dla mnie jego życiówką pozostaje Arnie w "Co gryzie Gilberta Grape'a".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka