nanuk24 07.01.12, 00:31 Czy wchodzac do czyjegos auta sciagacie buty? Dlaczego bez zastanowienia, wnosicie komus gnoj do czystego samochodu? P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyx27 Re: Jeszcze raz buty:-P 07.01.12, 00:34 nanuk24 napisała: > Czy wchodzac do czyjegos auta sciagacie buty? > Dlaczego bez zastanowienia, wnosicie komus gnoj do czystego samochodu? > P Bo w aucie na podłodze raczej nikt nie siada/chodzi na boso/kładzie się itd. W przeciwieństwie do podłóg w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Jeszcze raz buty:-P 07.01.12, 00:48 Oczywiście. Szybko ściągam, a właściciele aut mają już przygotowane dla mnie takie specjalne, samochodowe papucie. ps. heloł Nanuczku Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: Jeszcze raz buty:-P 07.01.12, 00:54 anyx27 napisała: > Bo w aucie na podłodze raczej nikt nie siada/chodzi na boso/kładzie się itd. W > przeciwieństwie do podłóg w domu. Jak sie ma raczkujace niemowle, male dziecko to z pewnoscia i siada, i turla sie po podlodze, moje podczas postojow przynajmniej sie walalo po aucie, boso nam tez sie zdarzalo siedziec, prowadzic ..tak wiem, niewygodne Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Jeszcze raz buty:-P 07.01.12, 01:01 Miało być zabawnie i oryginalnie, a wyszło ja zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria77 Re: Jeszcze raz buty:-P 07.01.12, 01:10 teraz czekam na CZWARTY wątek nt butów Odpowiedz Link Zgłoś