siasiunia1 10.02.12, 20:07 www.pudelek.pl/artykul/38176/acta_czyli_jak_celebryci_stracili_kontakt_z_rzeczywistoscia/ jestem pod wrażeniem artykułu. polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Pudel VS Acta 10.02.12, 20:24 Hipokryci. Jak by im tak parę serwisów pokradło treści i wpływy z reklam zmalały, a co za tym idzie dostaliby po kieszeni, to by inaczej zaśpiewali. Odpowiedz Link Zgłoś
vampire-freak Re: Pudel VS Acta 10.02.12, 20:27 chyba nie zrozumiałaś o co chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Pudel VS Acta 10.02.12, 21:20 Mika, akurat z pudla zawzięcie kradną tematy plotki i inne takie serwisiki. Pudel nie pierwszy raz uderza uderza w moralizatorski ton, co może rzeczywiście pachnieć hipokryzją, ale sporo trafnych spostrzeżeń jest w tym artykule, np. o zupełnym oderwaniu od życia naszych celebrytów, co się przejawia w takich "żarcikach" jak Węglarczyka na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
vampire-freak Re: Pudel VS Acta 10.02.12, 20:27 no, niby zwykły pudel a mądrze pisze nie pierwszy raz z resztą Odpowiedz Link Zgłoś
indigo_kid Re: Pudel VS Acta 10.02.12, 21:21 ... najbardziej przeszkadzają im komentarze w Internecie i Wasza wolność w sieci. Chcieliby występować w mediach w pięknych pozach, w dopracowanych wywiadach i dopieszczonych sesjach jak Kydryński z Jopek w Vivie i nie musieć czytać Waszych opinii na swój temat. Mieć monopol na opinie. Tylko podziw i brak krytyki. Internet to wywrócił, wszystko popsuł. Świat był dla nich tak piękny zaledwie 10 lat temu, gdy nie musieli wiedzieć, co o nich naprawdę myślicie. Prosta możliwość dodania komentarza do artykułu wywróciła media do góry nogami. Tamte czasy nie wrócą, mimo że wielu o tym marzy. Zgadzam się z tym. Internet umożliwił w końcu wypowiadanie się do przestrzeni publicznej zwykłemu szaremu obywatelowi, który nie jest znajomym znajomego królika i w tradycyjnych mediach nie miał szans na upublicznianie swojego zdania. Myślę, ze Internet to 5 władza, stanowi istotne zagrożenie dla 4tej i o to się burzą. "Kto ma media ten ma władzę" zaczęło trącić myszką, porządek musi być zachowany, to do tego potrzebne jest ACTA. Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Pudel VS Acta 10.02.12, 21:29 Skopiowałam sobie właśnie ten fragment i miałam napisać to co Ty Odpowiedz Link Zgłoś
indigo_kid Re: Niemcy nie podpisali ACTA ! 10.02.12, 21:37 Mają czas do końca marca. Nie wiem czemu nasi tacy wyrywni byli. Odpowiedz Link Zgłoś