olab1 25.11.04, 07:41 Witam pięknie pracujące mamusie:-) Ranek pochmurny, chyba będzie sypać śnieg. Życzę Wam uśmiechów i dużo słońca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szukaj_mnie Re: Czwartek 25.11.04, 07:43 Tak jak obiecałam, odczekałam, aż mnie ktoś dzisiaj wyprzedzi :) No i stało się... Witam serdecznie i życzę lekkiego dnia... a wszystkim Katarzynkom życzę wiele uśmiechu i wszystkiego, wszystkiego naj!! Izabela, mama Pauliny Odpowiedz Link
olab1 Re: Czwartek 25.11.04, 07:51 Iza, masz maila ode mnie. Pozdrawiam serdecznie! Ola Odpowiedz Link
olab1 Re: Czwartek - do Izy 25.11.04, 08:05 Dzięki, już czytałam. Oczywiście mam ochotę. Jeśli nie będę zbyt często pisać to dlatego, że brak czasu i obowiązki może mi doskwierać. Wtedy będziesz musiała mi wybaczyć:-) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Czwartek - do Izy 25.11.04, 08:09 Nie ma problemu, wszystko rozumiem... najpierw obowiązki, a potem przyjemności... Odpowiedz Link
olab1 Re: Czwartek - do Izy 25.11.04, 08:12 Otóż to. Poza tym mam tutaj praktykanta - Młody jest bardzo ciekawy śwaita, a szczególnie tego, o czym tez mogą rozmawiać kobiety. ma uszka jak zając, uważnie obseruje i słucha. Coś strasznego. Do tego nic nie można mu powiedzieć, wszak ma się uczyc, po to przyszedł... Wracam do pracy. na razie. Odpowiedz Link
olab1 Re: Czwartek - do Izy 25.11.04, 08:17 Taki trochę nieboraczek... 20 latek chyba. A czego mam go uczyć. Siedzi i pieczętuje faktury, robi to tak szybko, że czuję się poganiana. Mówię mu - zwolnij, szamuj sobie to co robisz, bo jak sie szybko uwiniesz, nie będziesz miał co robić. Myślisz, że pomaga? Cóż, chłopię się stara. Jego prawo. Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Czwartek - do Izy 25.11.04, 08:22 Chłopie jest nadgroliwe... na początek musi zabłysnąć :) Odpowiedz Link
lippy Re: Czwartek 25.11.04, 08:19 i ja witam wreszcie, dzis z poslizgiem w pracy, bom jeszcze US musial odwiedzic brrrrrrrr Odpowiedz Link
emilkaq Re: Czwartek 25.11.04, 08:45 Ano jasne , że pracujemy!!! A przynajmniej staramy się:) Pozdrawiam czwartkowo ( już czwartek !!!! ) Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link
bedada Re: Czwartek 25.11.04, 09:05 Cześć dziewczyny pozdrawiam serdecznie . Dobrze ,że juz czwartek. Odpowiedz Link
bekad Re: Czwartek 25.11.04, 09:28 I ja się melduje. Dziś późno, bo krew mi pobierali, brr. A tak przy okazji, to spotkała się moze któraś z Was z przypadkiem, że żelazo powyżej normy, a hemoglobina sporo poniżej. Zawsze myslałam,zę to jest jakos ze sobą połączone, ze jak słaba hemoglobina to dlatego, ze małao zelaza. A tu jakieś dziwactwo. Mam nadzieję, ze nic mi nie jest. W każdym razie czuję się dobrze. A pracy dziś sporo. Ale damy radę. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Czwartek 25.11.04, 09:33 To ja na ciasto zapraszam w ramach rekonwalescencji :) Odpowiedz Link
yezyk Re: Czwartek 25.11.04, 10:01 to jeszcze ja się melduję. wprawdzie każdy przechodzi na prywatne rozmowy ;))) u mnie ciagle tyyyle roboty, że łopatą się nie mogę przekopać (teraz czekam w kolejce do szefowej).... i jeszcze jakieś choróbsko mnie łapie .... chwilowo nastrój dołujacy :((( czy jest coś innego poza ciastkiem??? no nie wiem jakaś pyszna herbatka z sokiem malinowym??? pocieszcie zbiedzoną ... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Czwartek 25.11.04, 10:02 Herbatka dla Yezyka raz!! z soczkiem malinowym :) Odpowiedz Link
yezyk Re: Czwartek 25.11.04, 10:09 o dzięki Izo na cieeei zawsze moge liczyć i chyab wszyscy tu. z tego co sie zdążyłam zorientować ... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Czwartek 25.11.04, 10:13 Uwaga, bo w piórka obrosnę... i się zarumienię... Odpowiedz Link
yezyk Re: Czwartek 25.11.04, 10:14 oj żeby to pierwszy raz ;))) ech kilka piórek nie zaszkodzi :))) Odpowiedz Link
olab1 Re: Czwartek 25.11.04, 10:18 Witaj Agnieszko, miłego dnia - wiadomo, bankowcy są zawaleni pracą. Uważaj na siebie:-) A jak tam córeczka? Odpowiedz Link
yezyk Re: Czwartek 25.11.04, 10:22 Halo, halo Edysio sie właśnie kuruje. a mnie coś coś bierze... Odpowiedz Link
agamamaani Re: Czwartek 25.11.04, 10:25 jak zwylke z opóźnieniem melduję sie i ja.. Aga Odpowiedz Link