na_pustyni Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 21:06 ślicznie wyglądała i też chciałabym być taka opalona Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 21:44 Mnie się sukienka Emmy Stone podobała.Jolie z tą nogą rozśmieszyła mnie , na czerwonym dywanie jeszcze jakoś, ale jako wręczająca nagrody wyglądała dość komicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Gwyneth Paltrow założyła... 27.02.12, 22:42 Penelopa i Natalie Portman. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais Re: Kinga Rusin wyglądała całkiem ładnie:) 28.02.12, 12:14 i tez NOGA! ha Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Kinga Rusin wyglądała całkiem ładnie:) 28.02.12, 15:00 a daj spokoj, okropna dlugosc rekawow, ten pasek opadl, a wlosy straszne Odpowiedz Link Zgłoś
frog1 Re: Gwyneth Paltrow założyła... 28.02.12, 21:21 Gwyneth w tej pelerynie kojarzy mi się jakąś świętą dziewicą Suknia jest uszyta perfekcyjnie, ale taka wręcz hieratyczna (z peleryną, bo bez niej już spoko). Mnie się podobały Jessica Chastain i Milla Jovovich. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Gwyneth Paltrow założyła... 29.02.12, 07:34 Gwyneth w tej pelerynie kojarzy mi się jakąś świętą dziewicą mi z grecką kolumną. Wygląda jak Kariatyda. I ta idealnie dobrana fryzura. Ideał. Smak, styl. Prefekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Gwyneth Paltrow założyła... 29.02.12, 14:26 Zdecydowanie Gwyneth, choć w tej kreacji chętnie zobaczyłabym moja ulubioną Cate Blanchett. Cate w tym roku zawiodła mnie okrutnie. Jak można zrobić coś takiego swojemu biustowi? Angelina wyglądała jak zaczynająca się rozkładać, oszałamiająco piękna wampirzyca. Angelina jest obłędna nawet kiedy jest chuda, ale te wystające żyły, ścięgna i kości studzą nieco mój zachwyt. Odpowiedz Link Zgłoś