Dodaj do ulubionych

Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osobami

05.03.12, 18:47
deser.pl/deser/1,111857,11284693,Radni_uchwalili__plemniki_i_jajeczka_sa_osobami.html
Masowe ludobójstwo przy każdym stosunku,masturbacji też.
I każda kobieta co miesiąc zabija ''osobę jajeczkową''

Sorry ale leżę i kwiczę big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
Obserwuj wątek
    • yenna_m Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 18:48
      niedouki big_grin
      • imasumak Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 18:52
        Po każdej męskiej masturbacji będzie żałoba narodowa wink
        • ola Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 18:56
          O nie mogę. Padłam. Umarłam.

P.s skażcie mnie - właśnie jestem w trakcie 7-dniowego mordu na osobie jajeczkowej. Niezła rzeźnia jest...
          • z_lasu Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 20:58
            No to chociaż pochowaj z honorami! Z udziałem osoby duchownej... big_grin
        • sueellen Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:33
          Ty sie smiej. Masturbacja stanie sie nielegalana, antykoncepcja wszelka również.
    • czarnaalineczka Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 18:55
      a ile na forum seryjnych kanibalek big_grin
      • imasumak Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 18:57
        NO smile
        • czarnaalineczka Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:03
          juz oczyma duszy widze te reklamy spoleczne

podczas seksu oralnego ginie 20 milionow osob spermowych
          nie zabijaj !!!
          nie obciagaj !!!!

big_grin
          • chipsi Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 06.03.12, 13:54
            big_grinbig_grinbig_grin
      • thorgalla Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:12
        czarnaalineczka napisała:

> a ile na forum seryjnych kanibalek big_grin
        Kto połyka ten połyka big_grin
    • imasumak Oto autorka tej uchwały ;) 05.03.12, 19:00
      https://www.wilmingtonde.gov/media/164/large.jpg
      • anika772 Re: Oto autorka tej uchwały ;) 05.03.12, 20:09
        Już myślałam, że w Polsce, a to tylko Amerykanie, iii tam.
        A pani przypomina mi jako żywo posłankę Sobecką. Pewnie i przekonania je łączą.
        • gku25 Re: Oto autorka tej uchwały ;) 05.03.12, 20:31
          Ech, za mało problemów w kraju mają to się głupotami zajmują.
      • sueellen Re: Oto autorka tej uchwały ;) 05.03.12, 21:38
        No przeciez to zaginiona siostra Sobeckiej! Wietrze afere. Jej matka musiala sprzedac osoby jajeczne na Zachód, albo ojciec.... nie wchce wiedzieć co robił ojciec!

https://spieprzajdziadu.com/muzeum/images/thumb/e/e6/Sobecka1.jpg/250px-Sobecka1.jpg
      • aniaturek0409 Re: Oto autorka tej uchwały ;) 06.03.12, 13:23
        też jak na nią spojrzałam to sobecka przyszła mi do głowy smile
      • aneta-skarpeta Re: Oto autorka tej uchwały ;) 07.03.12, 12:48
        pomijajac przeklamanie na deserze, to ta Pani na innym zdjeciu wyglada zdecydowanie lepiejsuspicious

https://blogs.delawareonline.com/dialoguedelaware/files/2012/02/loretta.jpg
    • triss_merigold6 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:00
      Amerykanie. To wiele tłumaczy.
    • miniofilka Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:04
      oooo, to nie nasi Radiomaryjni to wymyslili? Toż to szok!big_grin
    • duzeq A ja bym radzila siegnac do angielskojezycznych 05.03.12, 19:07
      zrodel:

philadelphia.cbslocal.com/2012/03/01/wilmington-councilwoman-responds-with-rights-for-sperm-legislation/
      i szczegolnie odniesc sie do ostatniego zdania: She hopes to convince at least four other men in the city council to vote yes, to highlight what she calls the “outrage” felt by women nationwide as legislators try to tell them what they can and cannot do with their own bodies.

Prawda, ze artykul w GW brzmi teraz kretynsko...?
    • kozica111 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:15
      Skoro płód nie jest człowiekiem to tak samo mundre jest to że jest nim jajko.
    • edelstein Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:34
      To moj facet jest lepszy niz Bog,on jest tylko w trzech osobach,a moj facet ma tych osob na peczkiwink
      • andaba Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 20:12
        Może ja durna jestem, ale zrozumiałam że za człowieka uznano każdy ludzki zarodek, bez względu na płeć, a nie luźne komórki rozrodcze.
    • nanuk24 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 20:28
      przeciez to nie o to w tym wszystkim chodzi
    • nangaparbat3 ziściło się 05.03.12, 20:36
      A pamiętacie ten kawał, co już ze dwa razy tu opowiadałam? Dlaczego oral jest zły? Bo wypluc to aborcja, a połknąć - kanibalizm.
      • duzeq nic sie nie ziściło... 05.03.12, 21:19
        Polknelas tylko jak kaczka podpuche gazety.
        • nangaparbat3 Re: nic sie nie ziściło... 05.03.12, 23:00
          A to kwiecień?
    • asia_i_p Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 20:55
      Ja niby nie jestem rasistką, ale pragnę zauważyć, że to Amerykanie. Całkowicie odrębna rasa, być może na skutek krzyżówek z kosmitami (patrz wczesne Archiwum X). Z ich strony niewiele fantazji naukowych, jak i legalnych, jest w stanie mnie zdziwić.
      • nanuk24 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:06
        przetytajcie zalinkowany przez Duzeq artykul zamiast kierowac sie wypocinami diennikarzyny z deserku.pl
        • duzeq Dzieki, nanuk24 05.03.12, 21:16
          Tak sie zastanawialam ile postow pojawi sie po tym, jak podalam na tacy dowod jak g.owniana gazeta potrafi manipulowac informacjami.
        • asia_i_p Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:19
          To zmienia sprawę, jeśli chodzi o tę babkę - ale ktoś jednak wcześniej stworzył te osobojajeczka.
          • duzeq Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:38
            Nikt nie stworzyl osobojajeczek - pewni antyaborcjonisci w Missisisppi chcieli doprowadzic do uznania zaplodnionego jaja za osobe, tak aby aborcja od chwili poczecia mogla zabroniona. Nie przeszlo.
            I tyle.
            A tutaj nagle jakies wypociny deserka nagle wywolaly zbiorowy orgazm, ze omg, kanibalizm i Amerykanie jako odrebny gatunek.
            • aneta-skarpeta Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 07.03.12, 12:49
              po 1. top deser to portal mocno humorystyczny , ktory czesto lekko przeinacza fakty, wykoslawia etc
          • nanuk24 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:58
            nie, nie. To tylko prolajfowcom sie nudzitongue_out
    • asqe Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:16
      Bardzo nierzetelnie, zeby nie powiedziec kretynsko, napisany artukul.

www.huffingtonpost.com/2012/03/02/wilmington-city-council-sperm-egg-personhood_n_1316924.html
      I wymowa kompletnie inna.
    • edelstein Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:17
      Tak mi sie przypomnialo,od dzis kazdego dnia pogrzeb, stypa i zaloba i to zaloba narodowa,przeciez tylu polakow i polek umiera w gumowych ubrankach kazdej godziny.Widze tu pomysl na biznes,profesjonalne grzebanie prezerwatyw z zawartosciawink po 10groszy od lebka,bede milionerka jak pogrzebie 10000prezerwatyw,sorry osobwink
      • duzeq Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:20
        Z ciekawosci: czytasz jakiekolwiek posty w tym watku?
        • edelstein Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:47
          Nie,i tak to podpucha,ale podowcipkowac mozna.
    • kota_marcowa Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 06.03.12, 13:58
      Ale jajasmile
      • chipsi Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 06.03.12, 14:02
        > Ale jajasmile
        W sensie "osoby jajeczkowe" czy pokrowiec na "osoby plemnikowe" ? big_grin
    • guderianka Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 06.03.12, 14:41
      Jeśli porównać dwie skrajoności :
      -uznanie jajeczka i plemnika za osobę
      lub
      -zgodę na abortowanie noworodków

zdecydowanie przychylam się ku pierwszej skrajności ( oczywiście moim zdaniem żadna z nich nie jest dobrym rozwiązaniem)
    • anorektycznazdzira Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 06.03.12, 22:35
      Dżizas, mnie to nie śmieszy, mnie to przeraża...
      • azjaodkuchni Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 07.03.12, 01:52
        A ja myślałam, że sobie jaja robicie.
        • nanuk24 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 07.03.12, 04:37
          Tak, tak...nie ma to jak slepa wiara w deserka.pl Kilka razy w tym watku juz bylo wyjasnione, a wy nadal swoje, jak - nie przymierzajac - ci dziennikarze z deserka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka