thorgalla 05.03.12, 18:47 deser.pl/deser/1,111857,11284693,Radni_uchwalili__plemniki_i_jajeczka_sa_osobami.html Masowe ludobójstwo przy każdym stosunku,masturbacji też. I każda kobieta co miesiąc zabija ''osobę jajeczkową'' Sorry ale leżę i kwiczę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 18:48 niedouki Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 18:52 Po każdej męskiej masturbacji będzie żałoba narodowa Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 18:56 O nie mogę. Padłam. Umarłam. P.s skażcie mnie - właśnie jestem w trakcie 7-dniowego mordu na osobie jajeczkowej. Niezła rzeźnia jest... Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 20:58 No to chociaż pochowaj z honorami! Z udziałem osoby duchownej... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:33 Ty sie smiej. Masturbacja stanie sie nielegalana, antykoncepcja wszelka również. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 18:55 a ile na forum seryjnych kanibalek Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:03 juz oczyma duszy widze te reklamy spoleczne podczas seksu oralnego ginie 20 milionow osob spermowych nie zabijaj !!! nie obciagaj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:12 czarnaalineczka napisała: > a ile na forum seryjnych kanibalek Kto połyka ten połyka Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Oto autorka tej uchwały ;) 05.03.12, 20:09 Już myślałam, że w Polsce, a to tylko Amerykanie, iii tam. A pani przypomina mi jako żywo posłankę Sobecką. Pewnie i przekonania je łączą. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Oto autorka tej uchwały ;) 05.03.12, 20:31 Ech, za mało problemów w kraju mają to się głupotami zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Oto autorka tej uchwały ;) 05.03.12, 21:38 No przeciez to zaginiona siostra Sobeckiej! Wietrze afere. Jej matka musiala sprzedac osoby jajeczne na Zachód, albo ojciec.... nie wchce wiedzieć co robił ojciec! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaturek0409 Re: Oto autorka tej uchwały ;) 06.03.12, 13:23 też jak na nią spojrzałam to sobecka przyszła mi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Oto autorka tej uchwały ;) 07.03.12, 12:48 pomijajac przeklamanie na deserze, to ta Pani na innym zdjeciu wyglada zdecydowanie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:00 Amerykanie. To wiele tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:04 oooo, to nie nasi Radiomaryjni to wymyslili? Toż to szok! Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq A ja bym radzila siegnac do angielskojezycznych 05.03.12, 19:07 zrodel: philadelphia.cbslocal.com/2012/03/01/wilmington-councilwoman-responds-with-rights-for-sperm-legislation/ i szczegolnie odniesc sie do ostatniego zdania: She hopes to convince at least four other men in the city council to vote yes, to highlight what she calls the “outrage” felt by women nationwide as legislators try to tell them what they can and cannot do with their own bodies. Prawda, ze artykul w GW brzmi teraz kretynsko...? Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:15 Skoro płód nie jest człowiekiem to tak samo mundre jest to że jest nim jajko. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 19:34 To moj facet jest lepszy niz Bog,on jest tylko w trzech osobach,a moj facet ma tych osob na peczki Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 20:12 Może ja durna jestem, ale zrozumiałam że za człowieka uznano każdy ludzki zarodek, bez względu na płeć, a nie luźne komórki rozrodcze. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 20:28 przeciez to nie o to w tym wszystkim chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 ziściło się 05.03.12, 20:36 A pamiętacie ten kawał, co już ze dwa razy tu opowiadałam? Dlaczego oral jest zły? Bo wypluc to aborcja, a połknąć - kanibalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq nic sie nie ziściło... 05.03.12, 21:19 Polknelas tylko jak kaczka podpuche gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 20:55 Ja niby nie jestem rasistką, ale pragnę zauważyć, że to Amerykanie. Całkowicie odrębna rasa, być może na skutek krzyżówek z kosmitami (patrz wczesne Archiwum X). Z ich strony niewiele fantazji naukowych, jak i legalnych, jest w stanie mnie zdziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:06 przetytajcie zalinkowany przez Duzeq artykul zamiast kierowac sie wypocinami diennikarzyny z deserku.pl Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Dzieki, nanuk24 05.03.12, 21:16 Tak sie zastanawialam ile postow pojawi sie po tym, jak podalam na tacy dowod jak g.owniana gazeta potrafi manipulowac informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:19 To zmienia sprawę, jeśli chodzi o tę babkę - ale ktoś jednak wcześniej stworzył te osobojajeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:38 Nikt nie stworzyl osobojajeczek - pewni antyaborcjonisci w Missisisppi chcieli doprowadzic do uznania zaplodnionego jaja za osobe, tak aby aborcja od chwili poczecia mogla zabroniona. Nie przeszlo. I tyle. A tutaj nagle jakies wypociny deserka nagle wywolaly zbiorowy orgazm, ze omg, kanibalizm i Amerykanie jako odrebny gatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 07.03.12, 12:49 po 1. top deser to portal mocno humorystyczny , ktory czesto lekko przeinacza fakty, wykoslawia etc Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:58 nie, nie. To tylko prolajfowcom sie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:16 Bardzo nierzetelnie, zeby nie powiedziec kretynsko, napisany artukul. www.huffingtonpost.com/2012/03/02/wilmington-city-council-sperm-egg-personhood_n_1316924.html I wymowa kompletnie inna. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:17 Tak mi sie przypomnialo,od dzis kazdego dnia pogrzeb, stypa i zaloba i to zaloba narodowa,przeciez tylu polakow i polek umiera w gumowych ubrankach kazdej godziny.Widze tu pomysl na biznes,profesjonalne grzebanie prezerwatyw z zawartoscia po 10groszy od lebka,bede milionerka jak pogrzebie 10000prezerwatyw,sorry osob Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:20 Z ciekawosci: czytasz jakiekolwiek posty w tym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 05.03.12, 21:47 Nie,i tak to podpucha,ale podowcipkowac mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 06.03.12, 13:58 Ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 06.03.12, 14:02 > Ale jaja W sensie "osoby jajeczkowe" czy pokrowiec na "osoby plemnikowe" ? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 06.03.12, 14:41 Jeśli porównać dwie skrajoności : -uznanie jajeczka i plemnika za osobę lub -zgodę na abortowanie noworodków zdecydowanie przychylam się ku pierwszej skrajności ( oczywiście moim zdaniem żadna z nich nie jest dobrym rozwiązaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 06.03.12, 22:35 Dżizas, mnie to nie śmieszy, mnie to przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 07.03.12, 01:52 A ja myślałam, że sobie jaja robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Radni uchwalili: plemniki i jajeczka są osoba 07.03.12, 04:37 Tak, tak...nie ma to jak slepa wiara w deserka.pl Kilka razy w tym watku juz bylo wyjasnione, a wy nadal swoje, jak - nie przymierzajac - ci dziennikarze z deserka. Odpowiedz Link Zgłoś