rosapulchra-0 14.04.12, 19:08 Mamo czy lubisz seks? Zadałyście kiedyś takie pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuika Re: Matka i córka. 14.04.12, 19:10 Po 1 - walnęłaś zły link. Po 2 - nie, ja z tych wstydliwych, w życiu bym matce takiego pytania nie zadała. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Matka i córka. 14.04.12, 19:13 A ten dobry? zyciegwiazd.onet.pl/1658804,1,mamo_czy_lubisz_seks,wywiady.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Matka i córka. 14.04.12, 19:21 Cicho bądź! I myśl nad odpowiedziami :] Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Matka i córka. 14.04.12, 21:22 Przecież odpowiedziałam, że ja nie zapytam, bom wstydliwa. Jak mnie dzieci zapytają, to padnę na zawał i jakoś mi się uda Odpowiedz Link Zgłoś
kiszczynska Re: Matka i córka. 14.04.12, 19:24 Tak, mialam 8 lat. Straszny wstyd. Powiedziala, ze.. nie powie, zebym czyms innym sie zjaela, ap otem, ze mi powie, jak bede starsza. Czulam sie upokorzona, zeby tego nie poznac po sobie, brnęłąm w todalej.. a pytalam co to jest seks.. rosapulchra-0 napisała: > Mamo czy lubisz seks? > > Zadałyście kiedyś takie pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Matka i córka. 14.04.12, 19:24 Nie, ale mysle, ze moje dziecko lada chwila mi takie pytanie zada Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Matka i córka. 14.04.12, 19:29 nie w moim rodzinnym domu pewnych słów się nie używało Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Matka i córka. 14.04.12, 19:32 Ja z poprzedniego pokolenia - nie pytałam. Matka sama powiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Matka i córka. 14.04.12, 19:51 e seks jest bardzo fajny, ze lubi, ale czekoladę też lubi Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Matka i córka. 14.04.12, 19:36 Nie, o ile pamiętam. Za to moje dziecię któregoś weekendowego poranka, ledwiem oczy zaczęła odmykać, załatwiło mnie odmownie pytankiem: a właściwie to seks jest dobry, czy zły? Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Matka i córka. 14.04.12, 20:03 Nie, nie zadałam. Mama powiedziała mi sama z siebie, więcej, niż bym chciała. Młody na razie ustalił, że seks uprawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Matka i córka. 14.04.12, 21:00 Zwizualizowałam to sobie- oberwanie ścierą po głowie i nakaz wyparzania ust wrzątkiem przez tydzień- to byłaby reakcja mojej matki na takie pytanie A na serio- nie pytałam, nie musiałam. Wiedziałam, że nie lubip Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Matka i córka. 14.04.12, 21:07 Nie pytałam, niemal nie rozmawiałyśmy o seksie, ale od kiedy pamietam bylam przekonana, że lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Matka i córka. 14.04.12, 21:20 Moja siostra jest bezwstydna i jak miała jakieś 24 lata spytała naszą mamę, czy osiąga orgazm pochwowy, czy tylko łechtaczkowy. Mama mi zaimponowała zimną krwią, widać było, że się zawstydziła ale nie dała się upokorzyć. Brawo, mamo! Odpowiedz Link Zgłoś
biotka Re: Matka i córka. 14.04.12, 21:49 Nie zadałam, ale wiedziałam, że lubi. Jak syn zada to pytanie to odpowiem zgodnie z prawdą. Szczerze mówiąc nie widzę w tym pytaniu nic złego/wstydliwego/kłopotliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Matka i córka. 15.04.12, 00:20 biotka napisała: Szczerze mówiąc nie widzę > w tym pytaniu nic złego/wstydliwego/kłopotliwego. Nie ma w tym pytaniu niczego zlego, wstydliwego czy klopotliwego pod warunkiem, ze seks sie lubi. Jesli nie, to doopa blada.) Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Matka i córka. 15.04.12, 01:13 Mialam jakies 12-13 lat i zapytalam mame z kim i kiedy stracila dziewictwo. I poczulam sie okropnie oszukana i nie potraktowana powaznie gdy moja mama stanela z zastanowieniem i po chwili powiedziala "wiesz, nie bardzo pamietam, chyba mialam jakies 16 lat ale z kim ... moze sobie przypomne". Nie wierzylam jej! Bylam przekonana, ze po prostu nie chce mi powiedziec. A dzis moglabym powtorzyc jej tamtejsza odpowiedz wlasciwie slowo w slowo Life. Moja corka zapytala mnie czy kobiety lubia tak samo sex jak mezczyzni po obejrzeniu "Gone with the wind", miala jakies 8-9 lat. Rozmowa byla dluga i szczera, oczywiscie wniosek byl do przewidzenia: glupia Scarlett, powinna byla byc milsza dla Rhett'a, w kazdym znaczeniu slowa "milsza" Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Matka i córka. 15.04.12, 07:33 Nie pytałam, bo moi rodzice odkąd pamiętam spali w osobnych pokojach i seksu między nimi nie było raczej, a jeśli to wyjątkowo rzadko. Moje córki mnie nie pytają, bo wiedzą, że nie ma seksu w moim życiu Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Matka i córka. 15.04.12, 09:26 Nie, wiem ze lubi. Gadamy o seksie. Gdy zaszlam w drugą ciążę oddalam jej nasze prezerwatywy-nam nie były potrzebne, jej owszem Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: Matka i córka. 15.04.12, 10:06 Nie zadałam, nie czuję potrzeby posiadania takiej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Matka i córka. 15.04.12, 12:06 Nie zadałam, ale w różnych rozmowach o seksie wyszło, że entuzjastką nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś