Dodaj do ulubionych

Skończą jak państwo Rose

04.05.12, 23:25
Nasi znajomi. No po prostu porażka, jak można sobie nawzajem takie rzeczy robić?
Żona (jeszcze) aby dokuczyć mężowi zadzwoniła do pracy męża z informacją, że mąż jest w szpitalu i nie poprowadzi szkolenia (prowdzi szkolenia w firmach 500 funtów od łebka!). Sekretarka najpierw poodwoływała, a potem pusciła smsa do znajomego kiedy ten był w drodze na szkolenie... Właśnie nam zdał relację. Na szczęście nie mają psa ani kota. Ciekawe czy mąż jej w zamian odpiłuje obcasy?
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Skończą jak państwo Rose 04.05.12, 23:29
      Albo ta żona strasznie głupia, albo on musiał jej zaleźć ostro za pazury, że tak się zemściła.
      Dla mnie akcja nie do przyjęcia.
    • anorektycznazdzira Re: Skończą jak państwo Rose 05.05.12, 13:05
      W sumie zagranie z niszczeniem układów zawodowych wydaje mi się gorsze, niż odpiłowanie obcasów uncertain
      Do tego mężowi nie pozostaje nic innego, jak informowanie kolejnych sekretarek, że mają ignorować wszelkie próby kontaktu ze strony jego psychicznej żony...
    • marzeka1 Re: Skończą jak państwo Rose 05.05.12, 13:16
      Nie, po prostu po takiej akcji łatwo zrobić z takiej żony wariatkę, osobę niezrównoważoną, już wie, że pewnie będzie musiał informować wszędzie, że rozwodzi się i jeszcze żona robi takie akcje.
      • kali_pso Re: Skończą jak państwo Rose 05.05.12, 18:20

Ano...pani strzeliła sobie w stopę.
    • czarnaalineczka Re: Skończą jak państwo Rose 05.05.12, 15:17
      ojp
      • borys314 ojp 05.05.12, 18:23
        Od czego skrótem jest "ojp"? Już to tutaj widywałem. Hmm... "O ja pie..."...?
        • sylki Re: ojp 05.05.12, 18:31
          dokładnie to wink
        • madzioreck Re: ojp 05.05.12, 18:31
          borys314 napisał:

> Od czego skrótem jest "ojp"? Już to tutaj widywałem. Hmm... "O ja pie..."...?
          >
          Eheś, dobrze kombinujesz wink
          • borys314 Re: ojp 05.05.12, 18:58
            Aaaaa, dobry jestem!wink Ale po co - na boga - ta cholerna cenzura i enigmatyczne kropeczki?
            • madzioreck Re: ojp 05.05.12, 18:59
              O kropeczki to już musisz najwyższą moderację zapytać wink
        • kali_pso Re: ojp 05.05.12, 18:53

No coś Tywink- ja to tłumaczę- "Oj, jakiem poruszona/y"winkP
          • madzioreck Re: ojp 05.05.12, 18:55
            kali_pso napisała:

>
            > No coś Tywink- ja to tłumaczę- "Oj, jakiem poruszona/y"winkP

big_grin
          • borys314 Re: 05.05.12, 18:59
            > No coś Tywink- ja to tłumaczę- "Oj, jakiem poruszona/y"winkP

Ja to zawsze myślałem, że ułożonym chłopcem jestem, a tu proszę, wyszło, jaki ze mnie wulgarny cham. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka