yenna_m 18.05.12, 13:07 ale i tak Was lubię (uff, musiałam to z siebie wywalić ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:16 emama jako twór zbiorowy Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:25 Ufff, bo już myślałam, że mnie lubisz. No weź, to takie niemodne, pozytywne uczucia odczuwać. I jeszcze wyrażać! Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 14:11 no weź, jakbym Cie za bardzo kochała, to jeszcze gotowa jesteś wylądować na kozetce u psychologa przecież to trauma straszna! no weź, tak źle to Ci jednak nie życzę (i tak, lubię, ba! kocham nawet wielce! - alem wredna, hehehe ) Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:19 Co Cię na wyznania zbiorowe naszło ;> Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:23 tak w związku z marzeniami zlotowymi musiałam to z siebie wywalić, żeby traumy się nie nabawić a tak na serio - uwielbiam to forum to jest raj dla socjologa można obserwować różne reakcje ludzkie i kontemplować je do woli emama - źródło poznania świata a nie? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:33 marzena zlotowe yenna powiedz czy ty nosisz długie spódnice i sweterek w serek?? Bo jak nie to będę niepocieszona, właśne Cię w takiej spódnicy i sweterku widzę Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 14:09 bywa, że noszę Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 14:28 Wiedziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 14:35 ale preferuję dzinsy, t-shirt w serek (albo sweterek w serek), polarek (albo kurtka bardzo sportowa) i butki typu addidasek albo do treckingu chociaż w spódnicy też często biegam Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 14:58 Właśnie spojrzałam na twoją sygnaturkę, tak sobie wyliczyłam, że mój małżonek parę dni po Tobie 30 kończy Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 15:05 to też ma biedak traumę w tym roku te okrągłe urodziny trochę bolą jednak Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 15:20 Chyba tak, próbował mi ostatnio wmówić, że jasny włos niczym nie różniący się od reszty jasnej głowy jest tak naprawdę pierwszym siwym włosem Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:26 Może się w głowę uderzyła? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:32 Chcesz udowodnić, że jak prawdziwa ematka jesteś wredna Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:35 Wredna, to byłam, jak się urodziłam. Potem zaczęłam się doskonalić, więc proszę mi tutaj nie insynuować zwykłej, przeciętnej, normalnej ematkowej wredności Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:20 Alez skad emamy sa wspaniałe. Czasem po prostu empatii za mało lub rozdraznienie wywołane nadmiernym zmeczeniem bierze górę. Zmeczenie oczywiscie wynika z gorliwej dbałosci o ognisko domowe i nader skrupulatne i sumienne wywiazywanie się z obowiazków zawodowych... Też niektóre lubię ======================================= Powyższy tekst to stuprocentowa szydera ale dodaje mi +20 do aureolki Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 15:39 oj, starasz się, starasz normalnie widzę, jak ci ta wypolerowana aluminiowa aureolka na głowie błyska Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka czasami:))) 18.05.12, 13:22 a umiesz już rozpoznać, która ma pms? bo ja tak Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:31 Czasami nie jesteśmy wredne (odróżniam wredote od bezczelności, chamstwa i głupoty!) Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 13:36 Rany, poczułam się jak członkini sekty jakiejś Tutaj wszystkie się lubią i żyć bez siebie nie mogą tylko mają specyficzny sposób okazywania uczuć. A nie że zaraz wredne Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 14:37 Nie jestem e-mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 18.05.12, 15:39 tylko egazetą Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Drogie emamy, czasami jesteście wredne 19.05.12, 06:54 Wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś