25.05.12, 17:53
grasuje taki sku...syn po naszym osiedlu
młody facet,interesują go chłopcy w wieku 9-12 lat
wystaje pod szkołą,na placach zabaw,robi zdjęcia,wgapia się,próbuje obmacywać..
ostatnio zaczepiał chłopaków w mojej obecności
wiele razy przeganiano go albo próbowano złapać,ostatnio ja dzwoniłam na policję a mąż go gonił (niestety to ścierwo uciekło)
nie udało mi się zrobić mu zdjęcia ale tę mordę poznam nawet w nocy
dziś byłam na policji domagając się ścigania,spisano moje zeznania itd.
co jeszcze można zrobić?
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: pedofil 25.05.12, 18:37
      Idź do tej szkoły, pogadaj z dyrekcją, niech wychowawcy na godzinach wychowawczych uczulą dzieci.
    • meluzyna102 Re: pedofil 26.05.12, 23:03
      Można gościa nagrać kiedy robi to, co opisujesz. Spisać kontakty do osób, które coś widziały. Zgłosić to ponownie na policję- i do mediów.
      • anel_ma Re: pedofil 26.05.12, 23:48
        ...albo zebrać się w kilku tatusiów i starszych braci i spuścić mu manto, jak się pod szkołą pojawi tongue_out
        • gazeta_mi_placi Re: pedofil 27.05.12, 10:46
          I pedofil pojawi się pod inną szkołą i będzie gnębił inne dzieciaki.
    • olena.s Re: pedofil 26.05.12, 23:32
      Pismo do szkół z informacją, puszczenie tejże wszelkim rodzicom okolicznym.
    • minerallna Re: pedofil 26.05.12, 23:50
      Jak sie scierwo znow napatoczy to zrobic mu hmm, mala krzywde wink . A jaka to juz polecam wyobrazni...
      Skoro taki dewiant chodzi i nic sie nie dzieje... a Policja ma to w dup....
    • paartycja Re: pedofil 27.05.12, 11:14
      cały problem polega na tym,że nie można mu tak po prostu mordy obić bo złoży skargę i to my rodzice będziemy mieli kłopoty tongue_out
      ale wieści się rozeszły po osiedlu i zaczynamy polowanie na sku...ela
      • totorotot Re: pedofil 27.05.12, 13:30
        Ależ można obić, można. A on na nikogo skargi nie złoży.

Żona_mi, Gemmavera, Iwles- proszę o dokładną lekturę tego wątku i interwencję. Sądzę, że mamy tu poważniejsza sprawę abstrahując od istoty wątku, choć w ten sam deseń, że tak to ujmę.
        • antyideal Re: pedofil 27.05.12, 13:41
          Klikałam juz rano na kosz a ten obrzydliwy wpis
          nadal wisi.
          • paartycja Re: pedofil 27.05.12, 13:49
            też klikałam
            a może policja powinna się zainteresować?
            • w-za-duzym-swiecie Re: pedofil 27.05.12, 14:01
              Też klikałam. Myślę, że administratorki powinny się tym zainteresować. Może w weekend nie pracują...
            • totorotot Re: pedofil 27.05.12, 14:07
              Nie kasować wpisu. Jesli któraś z Was mogłaby skopiować wątek i wysłać emailem jego treść wraz z linkiem na policję do wydziału walki z pedofilią, ja nie mam możliwości w tej chwili.
        • zona_mi totorotot 27.05.12, 21:57
          Nie ma możliwości przeczytać każdego wpisu, no i faktycznie nie siedzimy tu 24/7.
          Czasem szybciej działa wiadomość na priv niż nawet najbardziej słuszne wpisy w wątku.

Ten problem ogarniamy w miarę możliwości na bieżąco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka