Dodaj do ulubionych

no niemożliwe

06.06.12, 12:47
Przecież czeskie dzieci mają o niebo lepiej niż polskie big_grin

wyborcza.pl/1,76842,11874046,Korupcja_w_Czechach_prawie_jak_w_Grecji.html
Obserwuj wątek
    • pade Re: no niemożliwe 06.06.12, 12:56
      To nieprawda.
      Artykuł jest na zamówienie, tak samo jak te z The Economist albo Der Spiegel o Polsce.
    • kota_marcowa Re: no niemożliwe 06.06.12, 13:36
      No coś ty przecież wiadomo, że on ma na pewno polskie korzenie. Przecież zagramanicą mlekiem i miodem płynącą takie rzeczy się nie zdarzają, a nawet jak trafi się jakaś czarna owca, to jego babiczka pochodzi z Chrzanowa na bankbig_grin
    • krejzimama Re: no niemożliwe 06.06.12, 13:54
      A za to angielskie mają łi i iksboksa. A czeskie to tylko brambory i zmażyny syr.
    • gazeta_mi_placi Re: no niemożliwe 06.06.12, 17:50
      No proszę...
    • kropkacom Re: no niemożliwe 06.06.12, 18:05
      Biedny Rath, nigdy się nie dowie jaką ci przysługę zrobił big_grin big_grin big_grin
    • kropkacom A tak poważnie - fajna ta Polska? Dobrze wam się.. 06.06.12, 18:12
      A tak poważnie - fajna ta Polska? Dobrze wam się żyje? Pytam, bo tracę orientacje powoli... Z jeden strony psy wieszacie, potem urażeni do bólu. To jak? Jest ktoś odważny i napisze?
      • gazeta_mi_placi Re: A tak poważnie - fajna ta Polska? Dobrze wam 06.06.12, 18:31
        Ja napiszę, nie jest idealnie tak jak w żadnym kraju nie jest idealnie i nie ma raju. Każdy kraj ma swoje plusy i minusy oraz swoje za uszami.
        Tyle w temacie Kropko.
        • kropkacom Re: A tak poważnie - fajna ta Polska? Dobrze wam 06.06.12, 18:36
          Tak, masz oczywiście rację, ale nie jest to odpowiedz na moje pytanie.
      • wjw2 Re: A tak poważnie - fajna ta Polska? Dobrze wam 06.06.12, 19:25
        Nooo, ja nie narzekam, tylko cieplej by mogło byćtongue_out
        • kropkacom Re: A tak poważnie - fajna ta Polska? Dobrze wam 06.06.12, 20:42
          No big_grin Poziom irytacji - zero. I o to chodzi, aby się nie frustrować, a nie jakichś tam rajów szukać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka