Dodaj do ulubionych

Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu?

26.08.12, 11:24
Pytam poważnie.
Obserwuj wątek
    • chomiczkami Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 11:34
      Tak. Mówię poważnie.
    • katia.seitz Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 11:42
      www.youtube.com/watch?v=1hKSYgOGtos
      smile
      • tosterowa Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 11:49
        W kontekście mojego pytania to bardziej mi to pasuje smile
    • echtom Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 11:50
      A dlaczego nie? Potem było jeszcze kilka - wszystkie oszukane? Do dziś jestem wkurzona na rodziców, że w 1969 położyli mnie spać, a sami siedzieli do późna w nocy i oglądali transmisję tongue_out
    • krejzimama Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 12:00
      Ja nie wierze. To nie jest kwestia wiary, a faktow.
      Fakty poparte dowodami mowia, ze czlowiek byl na ksiezycu.
    • amonette Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 12:50
      Wszystkie lądowania sfałszowali?
      • pinkdot Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 12:55
        Curiosity też pewno teraz jeździ po pustyni w Nevadziewink)).
        Uwielbiam teorie spiskowe!
        • amonette Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:00
          Nevada była Księżycem, także pewnie po innej wink
      • czarnaalineczka Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:06
        reptalianie wszystko falszuja!!! tongue_out
        • amonette Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:12
          Gady jedne uncertain
        • tosterowa Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:24
          Wy się śmiejecie, a ja czytam o tym lądowaniu na Księżycu, no i z racji tego - o teoriach spiskowych na ten temat, o których w google jest więcej niż o samym lądowaniu.
          i moja ulubiona to ta, w której lądowanie na Księżycu naprawdę się odbyło, tyle, że wcześniej, a Neil Armstrong wyszedł na Księżyc i spotkał tam... kosmitę (nawet strzelił mu fotkę!), który powiedział mu, żeby absolutnie nigdy więcej tu nie wracali, bo to ich rewir. Dlatego też został nakręcony film przez Kubricka, żeby potwierdzić lądowanie, a od tej pory człowiek nie zapuszcza się w tamte rejony.
          Podoba mi się również wersja, że film nakręcił Kubrick, a później zostawił wskazówki w "Lśnieniu", ale ja lubię Kubricka ;P
          • czarnaalineczka Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:29
            a w jakim jezyku to powiedzial ? big_grin
            • czarnaalineczka Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:29
              o jacie ale sie glupio zapytalam
              jasne ze po polsku
              pan twardowski tam przecie mieszka
              • tosterowa Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:31
                Chyba kpisz, wszyscy kosmici mówią po amerykańsku.
                • amonette Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:33
                  W większości filmów SF, nawet w innych galaktykach. Zwykle nawet bez akcentu wink
                • czarnaalineczka Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:36
                  ale ksiezyc jest NAAAAASZZZZ POLSKIIIIIIII
                  !!!!!
                  • anilka Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:45
                    Nie wierzę, ani w to, że Ziemia okrągła też nie - bo jakby mogli w tej Australii wisieć głową na dół???
                    • amonette Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:49
                      Australia nie istnieje.
                  • tosterowa Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:50
                    To nie był kosmita z Księżyca, bo w oddali był jego statek. Zatem to był amerykański kosmita. Natomiast na Księżycu były całe miasta pod szklarniami, ale niestety, ich mieszkańcy dawno temu wyginęli. Mogli to być polscy kosmici, kto wie?
                    Kurczę, chyba sobie dzisiaj "Kroniki marsjańskie" odświeżę smile
          • policjawkrainieczarow Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 22:42
            > o teoriach spiskowych na ten temat, o których w google jest więcej niż o samym
            > lądowaniu.

no to akurat jest logiczne, bo lądowanei było jedno, a teorii na jego temat można snuć ile się chce.
    • nutka07 Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 21:36
      Amerykanie nie ladowali na ksiezycu, bo siedem lat wczesniej rabneli go polacy.
      • nutka07 Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 22:27
        *Polacy
    • mallard To było tak: 26.08.12, 21:56
      lądownik "orzeł" zbliża się do księżyca i jego załoga obserwując powierzchnię widzi na niej jakiś ruch. Zbliżają się jeszcze bardziej i co widzą? Na powierzchni Księżyca stoi rakieta z sierpem i młotem na kadłubie, ludzie z niej wyszli i...
      Houston, mamy problem, - melduje dowódca wyprawy, Rosjanie już tam są i malują Księżyc na czerwono!
      Co mamy robić?
      Macie na pokładzie białą farbę?
      Mamy!
      To poczekajcie aż odlecą, wylądujcie i napiszcie Coca Cola!
      • bi_scotti Wierze :) 26.08.12, 23:34
        Po wizycie w Kennedy Centre na Cape Canaveral nie mam ZADNYCH watpliwosci, ze wyladowali. A swoja droga to to byli BARDZO odwazni ludzie, ktorzy duzo ryzykowali na w sumie kiepskim sprzecie i przy calej masie info opartej glownie na domyslach i zwyczajnym good luck. Zasmucila mnie smierc Mr. Armstrong.
    • adellante12 Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 27.08.12, 08:10
      Nie..
    • methinks Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 27.08.12, 08:31
      Nie, ja WIEM, ze wyladowali. A najlepszym dowodem na to jest fakt, ze Rosja oficjalnie uznala, ze to zrobili smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka