chomiczkami Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 11:34 Tak. Mówię poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 11:42 www.youtube.com/watch?v=1hKSYgOGtos Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 11:49 W kontekście mojego pytania to bardziej mi to pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 11:50 A dlaczego nie? Potem było jeszcze kilka - wszystkie oszukane? Do dziś jestem wkurzona na rodziców, że w 1969 położyli mnie spać, a sami siedzieli do późna w nocy i oglądali transmisję Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 12:00 Ja nie wierze. To nie jest kwestia wiary, a faktow. Fakty poparte dowodami mowia, ze czlowiek byl na ksiezycu. Odpowiedz Link Zgłoś
amonette Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 12:50 Wszystkie lądowania sfałszowali? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 12:55 Curiosity też pewno teraz jeździ po pustyni w Nevadzie)). Uwielbiam teorie spiskowe! Odpowiedz Link Zgłoś
amonette Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:00 Nevada była Księżycem, także pewnie po innej Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:06 reptalianie wszystko falszuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amonette Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:12 Gady jedne Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:24 Wy się śmiejecie, a ja czytam o tym lądowaniu na Księżycu, no i z racji tego - o teoriach spiskowych na ten temat, o których w google jest więcej niż o samym lądowaniu. i moja ulubiona to ta, w której lądowanie na Księżycu naprawdę się odbyło, tyle, że wcześniej, a Neil Armstrong wyszedł na Księżyc i spotkał tam... kosmitę (nawet strzelił mu fotkę!), który powiedział mu, żeby absolutnie nigdy więcej tu nie wracali, bo to ich rewir. Dlatego też został nakręcony film przez Kubricka, żeby potwierdzić lądowanie, a od tej pory człowiek nie zapuszcza się w tamte rejony. Podoba mi się również wersja, że film nakręcił Kubrick, a później zostawił wskazówki w "Lśnieniu", ale ja lubię Kubricka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:29 a w jakim jezyku to powiedzial ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:29 o jacie ale sie glupio zapytalam jasne ze po polsku pan twardowski tam przecie mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:31 Chyba kpisz, wszyscy kosmici mówią po amerykańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
amonette Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:33 W większości filmów SF, nawet w innych galaktykach. Zwykle nawet bez akcentu Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:36 ale ksiezyc jest NAAAAASZZZZ POLSKIIIIIIII !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:45 Nie wierzę, ani w to, że Ziemia okrągła też nie - bo jakby mogli w tej Australii wisieć głową na dół??? Odpowiedz Link Zgłoś
amonette Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:49 Australia nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 13:50 To nie był kosmita z Księżyca, bo w oddali był jego statek. Zatem to był amerykański kosmita. Natomiast na Księżycu były całe miasta pod szklarniami, ale niestety, ich mieszkańcy dawno temu wyginęli. Mogli to być polscy kosmici, kto wie? Kurczę, chyba sobie dzisiaj "Kroniki marsjańskie" odświeżę Odpowiedz Link Zgłoś
policjawkrainieczarow Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 22:42 > o teoriach spiskowych na ten temat, o których w google jest więcej niż o samym > lądowaniu. no to akurat jest logiczne, bo lądowanei było jedno, a teorii na jego temat można snuć ile się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 21:36 Amerykanie nie ladowali na ksiezycu, bo siedem lat wczesniej rabneli go polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 26.08.12, 22:27 *Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
mallard To było tak: 26.08.12, 21:56 lądownik "orzeł" zbliża się do księżyca i jego załoga obserwując powierzchnię widzi na niej jakiś ruch. Zbliżają się jeszcze bardziej i co widzą? Na powierzchni Księżyca stoi rakieta z sierpem i młotem na kadłubie, ludzie z niej wyszli i... Houston, mamy problem, - melduje dowódca wyprawy, Rosjanie już tam są i malują Księżyc na czerwono! Co mamy robić? Macie na pokładzie białą farbę? Mamy! To poczekajcie aż odlecą, wylądujcie i napiszcie Coca Cola! Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Wierze :) 26.08.12, 23:34 Po wizycie w Kennedy Centre na Cape Canaveral nie mam ZADNYCH watpliwosci, ze wyladowali. A swoja droga to to byli BARDZO odwazni ludzie, ktorzy duzo ryzykowali na w sumie kiepskim sprzecie i przy calej masie info opartej glownie na domyslach i zwyczajnym good luck. Zasmucila mnie smierc Mr. Armstrong. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 27.08.12, 08:10 Nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Wierzycie w lądowanie człowieka na Księżycu? 27.08.12, 08:31 Nie, ja WIEM, ze wyladowali. A najlepszym dowodem na to jest fakt, ze Rosja oficjalnie uznala, ze to zrobili Odpowiedz Link Zgłoś