Dodaj do ulubionych

w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN?

08.10.12, 22:21
gdzie jest wtedy ciepło tak z 27-30 stopni? I warto tam pojechać w tym czasie?
Obserwuj wątek
    • viviene12 Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 08.10.12, 22:25
      maesstra napisała:

> gdzie jest wtedy ciepło tak z 27-30 stopni? I warto tam pojechać w tym czasie?

W wielu krajach Ameryki poludniowej i Azji, Karaiby, przy duzym szczesciu na Florydzie

Pewnie, ze warto, w Ameryce poludniowej zwykle fajnie obchodza Boze Narodzenie, w Azji to raczej 1 dzien wolny, choinka w hotelu i tyle.
      • viviene12 Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 08.10.12, 22:27
        viviene12 napisała:

> maesstra napisała:
        >
        > > gdzie jest wtedy ciepło tak z 27-30 stopni? I warto tam pojechać w tym cz
        > asie?
        >
        no i Egipt powinien byc pow. 25 stopni, Kanary juz niekoniecznie
        • olena.s Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 08.10.12, 22:40
          W Egipcie może już niexle dmuchać. U mnie zresztą też.
          Ale Azja Południowo - Wschodnia?
        • arwena_11 Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 09.10.12, 09:15
          Kanary jak najbardziej. Swego czasu byłam w BN na Grand Kanari. W dzień temp. ok 30 st. Wieczory i noce chłodniejsze ( 15 ). Tylko do mnie nie przemawiają palmy ybrane w łańcuchy i bombki.
          • viviene12 Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 09.10.12, 11:52
            arwena_11 napisała:

> Kanary jak najbardziej. Swego czasu byłam w BN na Grand Kanari. W dzień temp. o
            > k 30 st. Wieczory i noce chłodniejsze ( 15 ). Tylko do mnie nie przemawiają pal
            > my ybrane w łańcuchy i bombk

Mialas szczescie, zazwyczaj jest blizej 20 niz 30, no i woda w oceanie podobnie, jak dla mnie za zimna.

• 18lipcowa3 Australia? 09.10.12, 08:49
      maesstra napisała:

> gdzie jest wtedy ciepło tak z 27-30 stopni? I warto tam pojechać w tym czasie?
    • princy-mincy Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 09.10.12, 09:07
      Australia- tam BN spedza sie na pikniku na plazy
    • sueellen Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 09.10.12, 09:25
      Republika Południowej Afryki
    • adellante12 Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 09.10.12, 09:31
      Na Andamanach było bardzo bardzo przyjemnie
    • sueellen Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 09.10.12, 09:33
      Jesli myslisz słonecznych wakacjach w grudniu to tu masz listę:

Kenya
      Lanzarote
      Turks and Caicos
      Mozambique
      Grenada
      Fiji
      Florida
      Tenerife
      Gran Canaria
      Lanzarote
      Fuerteventura
      Caribbean
      Gambia
      Goa
    • renata28 Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 09.10.12, 09:48
      Potwierdzam Australia. Baaardzo gorąco smile
    • mw144 Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 09.10.12, 10:30
      Indie.
    • princess_yo_yo Re: w jakim kraju jest ciepło w czasie świąt BN? 09.10.12, 11:06
      w tajlandii, swieta i nowy rok w tajlandii wspominam bardzo milo, chociaz nie wiem jak to sie ma do wyjazdow bardziej 'rodzinnych' z dziecmi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka