22.11.12, 02:58
Zle sie czuje,nic mi sie nie chce,ciagle boli mnie glowa,jest mi zle.
Jakas depresja mnie dopadala,ale od czego?
Mam super zycie,niczego mi nie brakuje a tu taki dol psychiczny.
Nawet akcja botoks dzisiaj nie poprawila mi humoru a to zawsze sprawialo mi radosc.
Nie lubie jesieni,nie cierpie braku slonca i krotkich dni,no ale to chyba nie powod do takiego zalamania.
I czemu od dwoch lat nie moge spac w nocy?
Ogolnie lipa.
Za glupie i chamskie teksty dziekuje.
A i zabijac sie nie mam zamiaru.
Obserwuj wątek
    • paliwodaj Re: Mam dola. 22.11.12, 04:44
      jezeli masz uderzenia goraca to moze menopauza , czasami kobitki przechodza ja dosc wczesnie

> Mam super zycie,niczego mi nie brakuje a tu taki dol psychiczny.
      > Nawet akcja botoks dzisiaj nie poprawila mi humoru a to zawsze sprawialo mi rad
      > osc.
      a moze co pozytecznego zrobic, dla kogos, chociaz dobre slowo rzucic...a nie pusto prawic....
      przeciez nie mozna ciagle za zrodlo radosci miec botoxu ;-/
    • ga_ga_aga Re: Mam dola. 22.11.12, 06:12
      Miałaś chyba trochę napięcia w życiu ostatnio - własny ślub zdaje sie , to jednak duże napięcie. Po okresach takich większych spięć i emocjonalnej jazdy na górnym c może wystąpić jak to mówi moja znajoma lekarka "obniżenie nastroju"smile Ja mówię, że mam deprechę, a ona usilnie "obniżenie nastroju, do depresji ci jeszcze daleko" smile No i pogoda też swoje robi - na północy, gdzie mają jeszcze mniej słońca niż my, dopiero doły łapią. Tak więc nie ma co sie nakręcać na tego doła, tylko chyba dać na luz i pogodzić się z myślą, że jakoś w takim trochę marazmie trzeba po prostu dotrwać do wiosnysmile Łap słońce na twarz, ile się da - u nas w stolycy wczoraj dość dużo go było, w takie dni staram się wyjść gdzieś na świeży luft choćby na pół godziny. No i najważniejsze: trzeba sobie rytuały senne dobrze wyregulować tzn. te 6 godzin ciurkiem należałoby odsypiać, żeby siły zebrać na cały dzień. Jak to mówią profesjonaliści "ustal sobie rytm pracy i czas na zdrowy relaks i wypoczyneksmile Jak praca to praca, ale po określonej godzinie - koniec z pracą, tel. wyłączyć i już tylko relaks - wiem, wiem, że to co piszę kosmiczne jest w naszym świeciesmile Ale zaburzenia snu to wstęp do o wiele większych kłopotów, a często są bagatelizowane, dopóki nie pociągną za sobą lawiny niekorzystnych zjawisk. Tak więc dobrego i zdrowego snu ci życzę w kolejnych dniach i tygodniachsmile
    • rosapulchra-0 Re: Mam dola. 22.11.12, 06:56
      Jolu!
      Będzie dobrze!
      Należy ci się odpoczynek i oderwanie się od codzienności. Może jakiś wypad za miasto albo państwo? wink
    • asia_i_p Re: Mam dola. 22.11.12, 07:26
      Jest jakiś procent depresji nie wymagających przyczyn zewnętrznych i polegających tylko na zaburzeniach chemicznych w mózgu. Z tym, że do depresji trzeba trochę więcej niż opisałaś - oprócz smutku, bezsenności, zniechęcenia, jest jeszcze dojmujące poczucie beznadziei i zaburzenie poczucia czasu.
      Próbowałaś sobie dostarczyć trochę endorfin ruchem? Ja jestem leniuch, ale mąż chodzi na basen i po 40-60 basenach wraca promienny, a też jest bardzo zależny od światła i też zawsze cierpiał jesienią i zimą.
    • antyideal Re: Mam dola. 22.11.12, 08:01
      Jestes niedozywiona.
      Jesli jestes rzeczywiscie na takiej diecie na jakiej pisalas,
      ze jestes. Zacznij sie normalnie odzywiac.
    • kosmitka06 Re: Mam dola. 22.11.12, 08:26
      Powiem Ci szczerze że mam podobnie sad
      Ta pogoda mnie dobija! Rano siłą zwlekam się z łóżka, a wieczorami nie mogę zasnąć chociaż jestem padnięta. Czasami kładę się tuż po 21 ale co z tego jak i tak zasypiam ok północy.
      Dzisiejszy deszcz który zobaczyłam rano załamał mnie doszczętnie uncertain

Mi wizyta u kosmetyczki, duża ilość muzyki lub zakupy z myślą tylko o sobie troszkę poprawia humor wink
    • adellante12 Re: Mam dola. 22.11.12, 08:38
      Tips ci się zniszczył? Biedactwo. Wstrzyknij sobie botoks w płat czołowy, moze wypełni ci przestrzeń miedzy uszami...
      • feleedia Re: Mam dola. 22.11.12, 12:24
        "Super życie" spędzane na forum. Widać provider podniósł abonament, albo łącze się przymuliło, to i ma doła.
      • yenna_m Re: Mam dola. 22.11.12, 18:42
        o tam tips

jola powinna sobie zamiast botoksu liposukcję machąć, albo np korekcję powiek big_grin od razu humor byłby inny wink

no uwielbiam tego trolla big_grin
        • antyideal Re: Mam dola. 22.11.12, 18:58
          Z liposukcją to pewnie bylaby lipa z powodów oczywistych,
          korekcja powiek juz pewnie dawno zrobiona,
          moze podpompowanie biustu o dwa numery poprawiloby humor ?wink)
          • yenna_m Re: Mam dola. 22.11.12, 20:16
            o widzisz - biust!
            to jest to! smile
            no i zawsze można dopracować pośladki wink
            • antyideal Re: Mam dola. 22.11.12, 21:51
              Na pewno juz dawno sa idealne uncertain
              tylko siasc i płakac.
              • jola-kotka Re: Mam dola. 22.11.12, 22:28
                Widze,ze juz co niektore sobie ulzyly.
                Te posladki,cycki,powieki i waly tluszczu to wasze kompleksy jak rozumiem.
                Zamiast leczyc je kosztem innych polecam doprowadzic to co wam tam zwisa do porzadku.
              • yenna_m Re: Mam dola. 23.11.12, 19:47
                no ale pewnie lifting by się przydał zamiast tego botoksu wink
                i humor byłby lepszy, bo lifting na zawsze, a botoks na pół roku wink
            • antyideal Re: Mam dola. 22.11.12, 22:34
              yenna_m napisała:

> o widzisz - biust!
              > to jest to! smile
              > no i zawsze można dopracować pośladki wink

Byle nie przesadzic z tym dopracowywaniem sad
              https://i.wp.pl/a/f/jpeg/28823/46.jpeg

• hermenegilda_zenia Re: Mam dola. 22.11.12, 23:30
                Gdzie znalazłaś to zdjęcie Jolki?
                • jola-kotka Re: Mam dola. 22.11.12, 23:36
                  Yyy jak bym tak wygladala to juz bym nie zyla,wiec to nie jest moje zdjecie?
                  Moze twoje?
        • bella.maruda Przeginacie dziewczyny :/. A jak Jola 23.11.12, 02:26
          nie jest trollem i jej problemy są autentyczne? A zresztą nawet trollowi należy się odrobina szacunku..
          • antyideal Re: Przeginacie dziewczyny :/. A jak Jola 23.11.12, 09:26
            bella.maruda napisała:

> nie jest trollem i jej problemy są autentyczne? A zresztą nawet trollowi należy
            > się odrobina szacunku..

Ale o co chodzi ?
            Jola dostała garsc porad, z ktorych i tak nie skorzysta,
            i dalej bedzie sobie tkwic na diecie 400 kcal + papierosy,
            a nawet piosenke wink
            Jak na domniemanego trolla zostala nalezycie zaopiekowana ;p
            • yenna_m Re: Przeginacie dziewczyny :/. A jak Jola 23.11.12, 19:49
              też tak uważam

dodam jeszcze, że bardzo współczuję joli, przytulam jesiennie i przesyłam garść promyczków słoneczka

nie martw się jolu, jutro będzie lepiej, jutro słoneczko dla Ciebie zaswieci i dół zasypiesz z pieśnią na pięknych usteczkach smile smile smile kiss
      • viviene12 Re: Mam dola. 22.11.12, 18:49
        adellante12 napisał:

> Tips ci się zniszczył? Biedactwo. Wstrzyknij sobie botoks w płat czołowy, moze
        > wypełni ci przestrzeń miedzy uszami...

oj oj troche empatii
        po co zaraz z grubej rury strzelac

• ma_dre Re: Mam dola. 22.11.12, 11:44
      Typowe objawy sporych niedoborow magnezu.

Radze kupic worek orzechow wloskich i zjadac codziennie po kilka.

Mozna tez kupic suplement w aptece i stosowac regularnie przez jakis czas.

Juz po pierwszej dawce (sporej) powinno troche pomoc.
    • lauren6 Re: Mam dola. 22.11.12, 12:37
      Proponuje akcje solarium, skoro ci słońca mało.
      • pocztarenata Re: Może piosenkę ;) 22.11.12, 18:53
        www.youtube.com/watch?v=YTxqaHrXgHQ
    • platki_sniadaniowe dzieci rozwiążą Twój problem... 22.11.12, 21:07

Strzel sobie dwójkę, a najlepiej trójkę, tak z roczną różnicą wieku.Gwarantuję,że przez najbliższe 18 lat ( a zapewne i dłużej) depresja to będzie ostatnia rzecz na którą starczy Ci czasu.
      • lusitania2 Re: dzieci rozwiążą Twój problem... 22.11.12, 21:16
        platki_sniadaniowe napisała:

Gwarantuję,
        > że przez najbliższe 18 lat ( a zapewne i dłużej) depresja to będzie ostatnia rz
        > ecz na którą starczy Ci czasu.
        >

po pierwsze primo: a od kiedy to macierzyństwo nie chroni przed depresją?
        po drugie primo: szkoda dzieci. Nawet tych ewentualnych.
        • lusitania2 Re: ma być samo: "chroni", bez "nie". 22.11.12, 21:17

• rosapulchra-0 Re: dzieci rozwiążą Twój problem... 23.11.12, 09:03
        platki_sniadaniowe napisała:

>
        > Strzel sobie dwójkę, a najlepiej trójkę, tak z roczną różnicą wieku.Gwarantuję,
        > że przez najbliższe 18 lat ( a zapewne i dłużej) depresja to będzie ostatnia rz
        > ecz na którą starczy Ci czasu.
        >
        >
        Zapewniam cię, że to tylko twoje pobożne życzenie suspicious
    • zona_mi Re: Mam dola. 23.11.12, 15:26
      Biernik - dół.

-
      • antyideal Re: Mam dola. 23.11.12, 17:08
        Nastepna zlosliwa maupa uncertain
        • zona_mi Re: Mam dola. 23.11.12, 19:04
          Tak.
          Ale rację ma wink
          • rosapulchra-0 Re: Mam dola. 23.11.12, 19:24
            I co z tego? suspicious
            • zona_mi Re: Mam dola. 23.11.12, 19:29
              Mogłabym zapytać: A jak myślisz?
              Ale nie zapytam.
    • lacitadelle Re: Mam dola. 23.11.12, 17:33
      studenckie czasy mi Jolu przypomniałaś, ech... nam w czasie sesji nieco podnosiło nastrój wink

www.youtube.com/watch?v=YTxqaHrXgHQ
      • zlotonaiwnych Re: Mam dola. 23.11.12, 18:25
        Jakże żal mi ludzi podobnych do joli,prowadzących puste i bezsensowne życie. Nic dziwnego, że ma doła.
    • laaisa polecam arsentę 23.11.12, 19:29
      jako chemiczka bo receptę wypisuje lekarz, ale skład ukoi
    • mleczna_kanapka Re: Mam dola. 23.11.12, 19:33
      zastanawiam się cóż takiego zrobiłaś koleżankom z forum ,że tak Ci odpisują. O depresji to chyba nie może być mowy, no chyba ,że taki stan utrzymuje się u Ciebie dłużej niż dwa tygodnie. Pewnie to zwyczajne znużenie, przemęczenie. pogoda też nie nastraja do optymizmu ( o ile mieszkasz w Polsce wink )
      Zamiast botoxu zalecałabym relaksujące masaże całego ciała oraz fototerapię. Naprawdę pomaga smile
      • yenna_m Re: Mam dola. 23.11.12, 19:52
        e, to troll

jola po prostu nie jest prawdziwa smile
        chociaż przesłodko trolluje smile
        • mleczna_kanapka Re: Mam dola. 23.11.12, 19:56
          no nawet jeśli to troll to trzeba tak...chamsko? Poza tym ona mimo wszystko wydaje mi się prawdziwa. Troszkę infantylna, ale prawdziwa wink
          • rosapulchra-0 Re: Mam dola. 23.11.12, 20:06
            Jola nie jest trollem. To panie z kompleksami i o niewielkich móżdżkach ją tak oceni mopachły.
            Jola to bardzo szczera osoba.
            A ta reszta, co tak wrzeszczy, to szmateksy są. Takie wiesz.. śmierdzące od syfu i próbujące ten syf wokół rozkładać na swych mopach..
            • joann_80 Re: Mam dola. 23.11.12, 20:14
              aha big_grin
              ok ja sie nie upieram , nowa jestem więc i tak na razie wszystko "obwąchuję" . Nie miałam czasu zagłębiać się w szczegóły. Z resztą mnie się też wydaje ,że taka osoba jak Jola faktycznie istnieje. Jedynym trollem jaki mi się na razie rzucił w oczy jest nick gazeta_mi_płaci. Poprawcie mnie jeśli się mylę wink
              • rosapulchra-0 Re: Mam dola. 23.11.12, 20:18
                Nie mylisz się. Gazeciarz to troll.
              • yenna_m Re: Mam dola. 23.11.12, 20:59
                jolka to troll
                troll mający schizy na punkcie operacji plastycznych (chyba już ma wszystko poprawione a jest przed 30 wink )

troll, ktory wyrwał sobie wszystkie żeby, żeby wszczepić implanty wink żeby chłop ją chciał wink

natomiast w kwestii implantów zębowych niestety nie wykazujący minimum wiedzy wink

taki proces trwa pol roku - juz widze, jak dziewczyna mająca schizy na puncie wlasnego wygladu pol roku chodzi szczerbata (w tym jest taki okres, że parę miesiecy chodzi z blyszczacymi śrubkami w ustach zamiast zębów big_grin) wink

nie jest prawdziwa, za to slodka smileniestety - gazeta jest prawdziwszy tongue_out i bardziej wiarygodny wink
                • jola-kotka Re: Mam dola. 23.11.12, 21:39
                  Jak juz sie cos pisze to warto by bylo miec jakies informacje na temat.
                  Jolka 30 lat,skonczyla jakis czas temu.
                  Nie pol roku,tylko troche krocej.
                  Jolka wychodzi z zalozenia,ze jak chce sie cos miec to trzeba pocierpiec.
                  Jest w stanie wszystko zniesc dla osiagniecia efektu.
                  Proponuje ci byle jaka operacje plastyczna,jesli myslisz,ze po nich sie na drugi dzien wstaje,pelnym werwy i juz wszystko jest super,to ty nie masz pojecia o czym piszesz.
                  Proponuje operacje nosa,niby nic a przekonasz sie,co sie po niej czuje i jak wyglada przez jakis czas.
                  A potem chodzisz z nakladka na nos i to tez pewnie jest super.
                  Dla mnie to ty masz jakies kompleksy ok ja tez mam,ale przynajmniej nie lecze ich na kims tylko sama na sobie.
                  Jesli nie wiesz co ktos przezyl w swoim zyciu,to skoncz wypisywac glupoty.
                  Malo wiesz do czego czlowiek jest zdolny dla osiagniecia wlasnych celow.
                  Jesli chodzi o te implanty,to lepiej,ze moja wiedza na ten temat byla znikoma.
                  Bo nigdy bym na nie sie nie zdecydowala,ale teraz jestem bardzo zadowolona.
                  Takze pomimo ciezkiego okresu warto bylo.
                  W zyciu tak jest,albo rzucasz sie na gleboka wode i masz co chcesz,albo nie masz nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka