Dodaj do ulubionych

Anna Grodzka wicemarszałkiem?

• nangaparbat3 Re: Anna Grodzka wicemarszałkiem? 03.02.13, 16:05
      Niech bedzie, chociaż przykre chyba zajac miejsce innej marszalkini, odwolanej dla draki, niepotrzebnie i - ja tam bym się od Palikota trzymala z daleka.
      • nangaparbat3 no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 10:46
        mam nadzieje, że klub nie da się Palikotowi i pani Nowickiej nie wyrzuci.
        Nie mialam nic przeciwko wybraniu Grodzkiej, wszystko przeciw odwołaniu Nowickiej.
        A Palikot to pajac i zręczny
        • nangaparbat3 Re: no i bardzo sie ciesze cd. 08.02.13, 10:48
          Palikot to pajac i zręczny manipulant, ale nie aż tak zręczny jak mu sie zdaje i marzy.
        • nabakier Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 10:50
          Ja też. Brawo Wanda <3
          • czar_bajry Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 10:54
            Podzielam Waszą radośćsmile
            • angazetka Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 10:59
              Ja też. Szkoda tylko Grodzkiej, która była tu użyta do rozgrywki.
              • nangaparbat3 Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 11:06
                Przeszla niezlą szkołę i wyszla z niej z twarzą, moim zdaniem mocniejsza. Zachowac klase w takiej kretyńskiej sytuacji - szacun.
                • lauren6 Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 11:57
                  Nie pozostaje mi nic innego jak tylko sie z Wami zgodzić. Z Palikota wylazł buc, który dla politycznej rozgrywki postanowił wykorzystać dwie kobiety i mocno przeholował. Szacun dla pani Nowickiej, której w tej sytuacji nie da się niczego zarzucić. Szkoda Grodzkiej, która została wykorzystana przez pajaca.
                  • cherry.coke Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 12:11
                    No po prostu kabaret na kolkach. Zobaczcie, jak nagle feministka stala sie wysoce atrakcyjna, bo pojawila sie transseksualistka smile Wiecej mniejszosci do Sejmu i moze w koncu do czegos dojdziemy! To znaczy jawnych mniejszosci, bo statystycznie to tam jest z dwa tuziny gejow i lesbijek, tylko siedza cicho.

A porownalabym sobie, ktorzy poslowie byli przeciwko powolaniu Nowickiej, a teraz sa przeciwko jej odwolaniu.
                    • kol.3 Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 14:58
                      Cała prawda, Cherry.
              • czar_bajry Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 11:59
                Grodzka nie jest imbecylem i doskonale sobie zdawała sprawę z tych rozgrywek...
                • nabakier Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 12:12
                  No i bardzo dobrze, wycyckają Palikota na ament- i Wanda, i ona. I dobrze. Skoro sie prosi, to będzie miał...
                  • nangaparbat3 Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 15:33
                    Może wreszcie zalozy prawdziwy kabaret i zacznie występować na estradzie zamiast w sejmie. A najlepiej niech otworzy wlasny klub z wyszynkiem i z ogrodkiem, i tam ten kabaret - zosta
            • kol.3 Re: nie ma z czego 08.02.13, 11:01
              Pani Nowicka okazała się osobą niehonorową i nieuczciwą. Jeśli partia wycofała jej poparcie, powinna złożyć rezygnację. To nie ulega kwestii. Wyszło to co widać, czyli pazerność (stanowisko i kasa) i brak przyzwoitości.
              • angazetka Re: nie ma z czego 08.02.13, 11:09
                A może raczej: nie ugięła się pod presją wykorzystania jej jako marionetki w populistycznej rozgrywce Palikota?
              • nangaparbat3 Re: nie ma z czego 08.02.13, 11:13
                Daj spokoj. To Palikot zachował się ponizej wszelkich standardow, nie po raz pierwszy zresztą. cieszę sie, że mu sie postawila, ze znalazla poparcie także we wlasnej partii. Palikot traktuje ludzi jak pionki którymi rozgrywa - owszem, pewnie kazdy zarzadzający, czy to partia czy czymkolwiek innym, tak robi - tyle że madry szachista pionkami nie rzuca, nie gubi, nie niszczy.
                Palikot postępuje jak bardzo inteligentny, narcystyczny i rozwydrzony dwunastolatek. Troche żałosne, troche straszne.
                • nabakier Re: nie ma z czego 08.02.13, 12:07
                  To jest całkowicie bezideowy i cyniczny typ. Do tej pory myślałam także, że potrafi kalkulować. Nie potrafi. To, co potrafi, to chwytać powierzchownie pewne pomysły- jak coś mu się spodoba, wpadnie do łba, to chce to mieć.
                  Kij z nim. Trza go potraktować, jak on innych: wycyckać, na ile się da i kopa.
                  • lauren6 Re: nie ma z czego 08.02.13, 12:24
                    Nowicka podobała mu się dopóki była lokomotywą wyborczą w Warszawie i panował szum wokół jej osoby, gdy kandydowała na marszałka sejmu.
                    Pani Wanda dobrze wywiązywała się ze sprawowanej funkcji, budowała wokół siebie kapitał polityczny i stawała się drugim naturalnym liderem w partii - to trzeba było wymyśleć jak ją wykosić. Najlepiej w ideowym stylu. Brawo Januszku, takiego populistycznego zagrania nie powstydziłby się ś.p. Lepper.
                    • nangaparbat3 Re: nie ma z czego 08.02.13, 15:35
                      Brawo Januszku, taki
                      > ego populistycznego zagrania nie powstydziłby się ś.p. Lepper.

O wlasnie, moja mama (82) wczoraj powiedziala: roznia ich wykształcenie i poglądy, ale tak naprawdę to drugi Lepper.
                  • kol.3 Re: nie ma z czego 08.02.13, 15:40
                    Przestań. Oczywiście, cały sejm jest ideowy i uczciwy, jeden Palikot to samo zło big_grin
              • lauren6 Re: nie ma z czego 08.02.13, 12:20
                Klub udziela poparcia kandydatowi na marszałka sejmu.
                Pani Nowicka jest marszałkiem sejmu, a nie swojej partii lub klubu. Skoro partie polityczne, zdecydowana większość sejmowa uznała, że dobrze wywiązuje się z pełnionych obowiązków to niby dlaczego ma składać rezygnację???
                Bo Januszek tak kazał????!!!! Pan każe, głupia kobieta ma zrobić. Taaaak, jasne.
        • mondovi Re: no i bardzo sie ciesze 08.02.13, 11:50
          > Nie mialam nic przeciwko wybraniu Grodzkiej, wszystko przeciw odwołaniu Nowicki
          > ej.
          Zgadzam się w 100%.
          Szkoda mi Grodzkiej, ale pewnie liczyła się z takim rozwiązaniem. Palikot przeszarżował zupełnie.
    • kolter-xl Re: Anna Grodzka wicemarszałkiem? 08.02.13, 11:11
      czar_bajry napisała:

> Pani Anna znana jest tylko i wyłącznie ze swoich wypowiedzi na temat
      omoseksualistów

Nie masz jak widać zielonego pojęcia o jej wystąpieniach

> i nic ciekawego i mądrego nie wniosła do polityki,

Nic poza sobą i nowa jakością w polskim życiu politycznym ?
      • czar_bajry Re: Anna Grodzka wicemarszałkiem? 08.02.13, 12:03
        Nic poza sobą i nowa jakością w polskim życiu politycznym ?

Proszę Cię....
        Chociaż jak ktoś leci do Tajlandii jako facet a wraca jako kobieta to faktycznie jest to jakaś nowość tylko nie wiem czy o to w tym wszystkim chodzi...
        • kolter-xl Re: Anna Grodzka wicemarszałkiem? 08.02.13, 14:59
          czar_bajry napisała:

> Nic poza sobą i nowa jakością w polskim życiu politycznym ?
          >
          > Proszę Cię....
          > Chociaż jak ktoś leci do Tajlandii jako facet a wraca jako kobieta to faktyczni
          > e jest to jakaś nowość tylko nie wiem czy o to w tym wszystkim chodzi...

Nie do Hongkongu ? Poza tym wydaje mi się ze na tym tylko oceniasz Grodzką i tylko na tym .
      • nabakier Re: Anna Grodzka wicemarszałkiem? 08.02.13, 12:13
        Kolter, szkoda tłumaczenia...
        • kolter-xl Re: Anna Grodzka wicemarszałkiem? 08.02.13, 15:00
          nabakier napisała:

> Kolter, szkoda tłumaczenia...

Zdaje się ze masz rację .
    • nabakier Nowicka i Grodzka 08.02.13, 19:39
      Kurczę, to jest naprawdę inny poziom, niż większość (p)osłów. Spokojne, wyważone głosy, współpraca, patrzenie w przód, poczucie własnej wartości i godności. Wanda da sobie radę.
      Porażka Palikota, którego dorobek nie umywa się do dorobku pani Nowickiej.
    • tatibi Lemingoza kolejne stadium 08.02.13, 20:13
      Lemingoza okazuje sie jednak byc choroba niebezpieczna. Powoduje ze skad innad inteligentni i przezorni ludzie upajaja sie mysla ze byly aparatczyk, majacy zwiazki z KGB-owska uczelnia zostanie marszalkinia ich Sejmu jako przejaw awangardy i postepu i ze dzieki temu Polska trafi na minute do swiatowych serwisow. Bo z pewnoscia nie trafi tam z powodu innowacyjnosci i rozwoju swojej gospodarki.
      forsal.pl/artykuly/678124,innowacje_w_polsce_nasze_firmy_wypadly_z_rankingow_gorzej_juz_nie_bedzie.html
      Smutne to i straszne ale nic mnie juz w tym kraju nie zdziwi.
      • kolter-xl Re: Lemingoza kolejne stadium 08.02.13, 20:27
        tatibi napisała:

> Lemingoza okazuje sie jednak byc choroba niebezpieczna. Powoduje ze skad innad
        > inteligentni i przezorni ludzie upajaja sie mysla ze byly aparatczyk, majacy z
        > wiazki z KGB-owska uczelnia zostanie marszalkinia ich Sejmu jako przejaw awanga
        > rdy i postepu i ze dzieki temu Polska trafi na minute do swiatowych serwisow.
        > Bo z pewnoscia nie trafi tam z powodu innowacyjnosci i rozwoju swojej gospodarki.

Zmień nick , jesteś blisko tatibi to blisko talibka .No a ja juz się z tym uporasz to leć do wywiadu z ostrzeżeniem ze ruska agentka jest posłem na sejm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka