donnasanta 14.02.13, 12:37 jak sie nie ma komu Walentynki dac, nie tej z sympatii, tej z milosci... Pozdrawiam wszytkie smutne Walentynki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Tu masz pocieszenie 14.02.13, 12:42 zwierciadlo.pl/2013/seks/partnerstwo/15-pomyslow-na-samotne-walentynki Tu masz pocieszenie dla samotnych. Urzekły mnie rady, żeby samotna laska napisała do siebie list miłosny dając upust miłości własnej albo stworzyła scenariusz idealnej randki. Buhahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
donnasanta Re: Tu masz pocieszenie 14.02.13, 12:46 Dziękuję, tylko mi jeszcze smutniej, bo ja samotna nie jestem tylko smutna... Ani mąż mnie, ani ja mężowi ochoty Walentynki dać nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
donnasanta Re: Tu masz pocieszenie 14.02.13, 12:55 Dla mnie opcja 15 jakkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Tu masz pocieszenie 14.02.13, 13:03 Dzien jak co dzien, czym sie przejmujesz, miliony ludzi nie ma ukochanego/ukochanej a jeszcze wiecej zyje w pochrzanionych zwiazkach, bez milosci Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 13:09 jest aż tak źle, że nawet nie chcesz mu zlżyc zyczeń mimo, że chcialabys? życzeń, dac czekoladke- cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 13:53 aneta-skarpeta napisała: > dac czekoladke- cokolwiek Flaszka na dwoje jest kompletnie politically incorrect ale jak wiele potrafi poprawic nie tylko w VDay Cheers: Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 14:12 Porto, ostatnio nam podchodzi porto Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 14:39 Czasem bezpieczniej jest nic nikomu nie dawać: Paraolimpijczyk i gwiazda lekkoatletyki Oscar Pistorius z RPA zastrzelił swoją dziewczynę Reevę (...) Media podejrzewają, że biegacz wziął swoją partnerkę za włamywacza, podczas gdy ta chciała mu zrobić walentynkową niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 14:45 podobno pare razy interweniowała tam policja z powodu " awantur domowych" zeby nie było, że to nie do końca było tak, jak on to przedstawia Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 16:03 maggorlo napisała: > Czasem bezpieczniej jest nic nikomu nie dawać: > > Paraolimpijczyk i gwiazda lekkoatletyki Oscar Pistorius z RPA zastrzelił swo > ją dziewczynę Reevę (...) Media podejrzewają, że biegacz wziął swoją partnerkę > za włamywacza, podczas gdy ta chciała mu zrobić walentynkową niespodziankę. a tez coś dzisiaj mi mignąło w necie,ale myślałam,że to stara sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 14:50 To jest ogólnie durnowate święto, i tylko durnowaci ludzie lubią je lub przeklinają w zależności od stanu posiadania partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 15:54 ksionzka napisał(a): > To jest ogólnie durnowate święto, i tylko durnowaci ludzie lubią je lub przekli > nają w zależności od stanu posiadania partnera. Protestuje! Zadne swieto oparte na czekoladzie, czerwonym winie i bukiecie kwiatow nie moze byc durnowate. No ... ewentualnie te kwiaty mozna sobie darowac ale Cabernet i Toblerone? Never!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 16:25 Tez nie wiem co jest durnego w dawaniu sobie kwiatów i czekoladek A wszystkim forumkom, które nic nie dostały: Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 16:37 Połowicznie uznaję twój protest Połowicznie bo czerwone wino i czekolada i bukiet kwiatów można kupić i podarować w każdy dzień tygodnia nie trzeba do tego świąt, które u durnowatych ludzi, rozchwianych emocjonalnie jednego roku wywołują depresje bo partnera nie ma a w kolejnym euforie bo ma partnera. Jak to mówią dystans czyli każda okazja dobra...do czekolady, wina i kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq OT bi_scotti 14.02.13, 16:41 Bi, kulinarnie to nam coraz bardziej po drodze. Uwielbiam Toblerone, szczegolnie jako deser po zestawie krewetki+vinho verde . Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: OT bi_scotti 14.02.13, 16:56 duzeq napisała: > Bi, kulinarnie to nam coraz bardziej po drodze. Uwielbiam Toblerone, szczegoln > ie jako deser po zestawie krewetki+vinho verde . No taka sobie podroz kulinarno-romantyczna moznaby ulozyc ... od Portugalii przez Hiszpanie po Szwajcarie z jakims postojem w Luxembourg (najcudowniejszy brie w ksztalcie serca jaki w zyciu jadlam kupilismy wlasnie tam - niezapomniany!) ... Europa wciaz ma swoje uroki jak sie tak nad tym zyczliwiej zastanowic Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 16:45 żadne toblerone Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 16:54 jak wchodzę do sklepu lindta i tam są lindory w roznych kolorach, to dostaję obsesji- jak 2latka w sklepie z zabawkami Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 16:59 aneta-skarpeta napisała: > jak wchodzę do sklepu lindta i tam są lindory w roznych kolorach, to dostaję o > bsesji- jak 2latka w sklepie z zabawkami Obrazilam sie na nich ostatnio, bo wycofali z produkcji i sprzedazy kawowa classic czekolade, ktora kupowalam od lat - zejdzie mi zeby im wybaczyc - pamietliwa jestem Chociaz ... ich champagne trufelki sa grzechu warte, nie da sie ukryc. Musze przemyslec ten bojkot ... hmmm ... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Lubicie lindta? 14.02.13, 17:28 Według mnie ich czekolada jest sztuczna. A bardzo fajne czekoladki mają tu: chocolissimo.pl/do/index.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Tę taflę polecam: 14.02.13, 17:40 Wprawdzie pioruńsko droga, ale czasem warto zaszaleć Odpowiedz Link Zgłoś
donnasanta Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 16:54 A jeszcze bardziej durni krytykują tych durnych Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 17:14 A niech będzie i tak. Skoro kogoś podnieca czyjaś "depresja" lub "bycie w depresji" bo nie ma chłopca i za grosz dystansu tego rodzaju tworów- nie moja sprawa ale chyba wypowiedzieć się mogę. Przymus to żadna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 16:44 popieram! a jak się ma komu dać, to człowiek się musi nagimnastykować, żeby zaskoczyć, żeby było fajnie, żeby romantycznie.. coś jak sylwester ja tam wolę tak bez okazji okazywać sobie uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 16:49 ja, mimo, że mąz mi okazuje uczucia na codzien, lubie walę-tynki Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 19:15 a mnie irytują mimo wszystko może to kwestia wspomnień każde walentynki musiałam spieprzyć. serio. czasami z irytacji, czasami z nadmiaru absztyfikantów no i przede wszystkim, jako ekonomista oraz rodowita poznanianka widzę to święto przez pryzmat marketingu i kasy wydawanej na trylion idiotycznych gadżetów. to już wolę starosłowiańską noc Kupały Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 19:18 A nie lepiej napisać szczerze? Nie mam zbędnej kasy, męża w do nie ma i on nie uznaje Walentynek. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 20:16 a ja dalam moim synom ciastka w ksztalcie serduszek, od nich dostalam laurki i jest git a ex sie gdzies z kochankami buja i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 21:23 No i dlatego jest ex > a ex sie gdzies z kochankami buja i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 21:24 jakie trylion idiotycznych gadzetow, to od ciebie zalezy czy zafundujesz facetowi idiotyczny gadzet. ja dosteje same przydasie, ktore zjadamy albo wypijamy albo uzywamy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 16:55 phi, mój mąż szybko na początku znajomości mnie uświadomił, że on się w takie rzeczy nie bawi. Ja też nie mam jakiegoś parcia na walentynki. Dziś powiem sama sobie, że siebie kocham, kupię musującą kulę do kąpieli, jakieś kwiatki (często kupuję sobie kwiatki) może wino a miłość to mi mąż na codzień okazuje na różne sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 17:04 Oh, dajciez spokoj z tym "bez okazji" i "kazdego innego dnia" - przeciez to sa wszystko zarty - fajny powod zeby sobie pobyc "romantycznym" a przy okazji podniesc sobie cholesterol tudziez zarobic w biodrach extra 2 cm Jest zima, snieg juz buro-brudny i szare niebo nad nami - jak milo widziec faceta zasuwajacego po tych szaro-burosciach z bukietem czerwonych roz - nie da sie nie usmiechnac A niech mu sie uda wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw No otóż. 14.02.13, 18:58 Skoro "każdego dnia" i "bez okazji", to niby czemu nie dzisiaj? Każdy pretekst jest dobry, żeby było miło, a jeśli jeszcze w środku zimy można się rozgrzać z miłą kolacją czy innym bukietem/brylantem/atrakcjami sypialnianymi to naprawdę po co się oburzać? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: No otóż. 14.02.13, 21:18 Ty nic nie rozumiesz. Ematki musza sobie od tego mizdrzenia sie i szczerzenia do meza zebow wreszcie odpoczac i dzisiaj akurat jest do tego okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 17:17 o jacie, a czy to sie wyklucza? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 17:21 Jezeli sobie na codzien okazujecie uczucie, to - logiczne - ze w i ten dzien tez sobie uczucie okazecie? Czy wyjatkowo dzisiaj bedziecie siedziec nadasani na rogach kanapy, zeby sobie czasem nikt nie pomyslal, ze wy te gUpie swieto obchodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 18:02 Każdy powód jest dobry, żeby sobie dać buziaka. A jak się jest samotnym, to idealny dzień na nabycie duuuużej porcji cammemberta, opanierowanie, usmażenie, dołożenie żurawinki... I winko do tego. Mmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
sefora74 Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 18:26 liczyłam na dobrą kolację w domu lub na miescie a tu zonk tylko jakieś zdechłe róże, lipa. Dobrze że mam dobre czerwone winko, ech .......... Odpowiedz Link Zgłoś
sefora74 Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 18:32 bi_scotti trafiasz w sedno dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 18:47 Dostałam pyszny tort w kształcie serca,zjedliśmy pół (córka pomogła)oglądająć romantyczną komedię.Popijamy czerwonym winem,całkiem miło jest... Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Walentynki, durnowate swieto, 14.02.13, 20:41 A dziś, kiedy ubieralam młodszego w przedszkolu, dziewczynka z innej grupy mówi do mamy: - dziś są Walentynki, dlaczego nie dałaś mi jeszcze prezenciku? - bo to święto zakochanych - no własnie <-- Odpowiedz Link Zgłoś