Dodaj do ulubionych

wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta rodzin

18.02.13, 20:17
oto modyfikacja poprzedniego pytania
-co bys wybrala zycie swojego dziecka czy zycie wszystkich innych czlonkow twej rodziny ,lacznie z psem czy kotem
aby ocalic dziecko musialabys zabic reszte niewinnej rodziny, co wybierasz, brak decyzji oznacza unicestwienie wszystkich
Obserwuj wątek
    • stara.kociara Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:21
      Czy na ematce ogłoszono konkurs na najgłupszy wątek?
      • rogalin45 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:24
        to powazny temat wiec nie spamuj
      • cersei8 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:24
        Jakby co, zwyciezca juz jest smile

stara.kociara napisała:

> Czy na ematce ogłoszono konkurs na najgłupszy wątek?
    • mary_lu Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:24
      Psem i kotem mnie ostatecznie powaliłaś. Gdzie ten śliski kocyk?
    • rhaenyra Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:26
      oswiadczam ze jestes moim zaginionym dzieckiem i typuje ciebie do zastrzelenia
    • shellerka Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:31
      big_grin
      oddałabym swoje życie za to, by ktoś podjął za mnie tą decyzję tongue_out
      a prostszymi słowy, zapewne wybrałabym samobójstwo rozszerzone.
    • doral2 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:37
      do duuupy z takim pytaniem, nie ujęłaś w nim życia chomika tongue_out
      • shellerka Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:46
        życie chomika powinno ustawowo kończyć się latem. nawet nie wiecie ile problemu dostarcza koniec zycia chomika w grudniu. jaka kuźwa ziemia jest twarda! a jakoś nie mogłam przemóc się, co by chomika nawet w worku foliowym, a nawet w trzech, trzymać w zamrażalniku, nawet w osobnej szufladzie, ale ze świadomością, że leży on tuż prawie że obok mojego popisowego bigosiku i pierożków. i wykopałam mu grobik pod wierzbą.... w ogrodzie...

obawiam się jednakże, że dość płytki, albowiem widziałam raz ja kota..... nieopodal... wink i tak dalej....
    • 18lipcowa3 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:38
      bym wybrała dziecko ,to oczywiste
      zestawienie tego z psem czy kotem uważam ze kuriozalne
      • echtom OT 18.02.13, 21:39
        > zestawienie tego z psem czy kotem uważam ze kuriozalne

Ja nie, w kontekście "reszty rodziny". Czasem mam takie schizy, że jest pożar czy inne zagrożenie, a ja nie mogę uratować swoich zwierzaków.
        • 18lipcowa3 Re: OT 19.02.13, 09:39

> Ja nie, w kontekście "reszty rodziny". Czasem mam takie schizy, że jest pożar c
          > zy inne zagrożenie, a ja nie mogę uratować swoich zwierzaków.
          >

no comments
    • kai_30 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:42
      A przyszło Ci do głowy w ogóle, że ktoś może mieć więcej niż jedno dziecko? I co wtedy? Życie jednego kontra życie całej rodziny łącznie z drugim (albo i kolejnymi)? Idiotyzm.

Które to województwa mają jeszcze ferie, bo u nas już koniec?
      • klubgogo Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:48
        chodzi o życie jednego dziecka, więc reszta dzieci to tylko członkowie rodziny tongue_out
    • altz Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:47
      słyszę głosy w głowie, chyba mi wszczepili imPlant, mOże nawet zamontowali kamerę.
      w łazience słuchawka przygląda Mi się cOdziennie.
      to jest nie do wytrzymania, ChYba wezmę śrubokręt i zrobię z tym porządek!
    • gryzelda71 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:50
      Mam dwoje dzieci,wiec drugie do odstrzału?
    • kawka74 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:52
      Kiedyś ktoś mi zadał pytanie, czy stojąc nad przepaścią i trzymając w jednej ręce dziecko, a w drugiej kota, puściłabym kota czy dziecko.
      Ta sama kategoria - Fabryka Sztucznych Problemów.
      • asia_i_p Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 20:54
        A dlaczego nie mogłaś się cofnąć i nie puszczać żadnego?
        Bo do mnie nawet takie historyjki może i by przemawiały, ale jednak muszą być spójne.
        • maggorlo Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 21:00
          za nią stoi pies-psychopata, który wbija jej lufę dubeltówki w plecy. Skubaniec wymyślił sobie, że tak najszybciej pozbędzie się parszywego sierściucha.
          • rhaenyra Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 21:01
            big_grinbig_grinbig_grin
          • totorotot Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 21:55
            za nią stoi pies-psychopata, który
            wbija jej lufę dubeltówki

Albo chomik ludożerca
            • echtom Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 21:57
              Albo zabójcza ryjówka.
              • kawka74 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 22:03
                Ale to chyba w rodzinie miało być? Pies, chomik, ok, ale ryjòwka to od sąsiadów.
                • echtom Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 22:06
                  Ryjówka prosto z Hollywood.
        • kawka74 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 21:16
          Chodziło o to, żeby było dramatycznie - taka ludzko-kocia 'Thelma i Louise' wink
      • mancipi Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 19.02.13, 00:12
        kawka74 napisała:
        > Kiedyś ktoś mi zadał pytanie, czy stojąc nad przepaścią i trzymając w jednej rę
        > ce dziecko, a w drugiej kota, puściłabym kota czy dziecko.
        > Ta sama kategoria - Fabryka Sztucznych Problemów.
        eee wybór prosty-kota: kot zawsze spada na 4 łapy, z dzieckiem gorzej...
    • mamako2216 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 21:16
      Najgłupszy wątek jaki kiedykolwiek czytałam.
      • rhaenyra Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 21:18
        ee tam karteczki byly glupsze
        • kai_30 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 21:59
          Jakie karteczki? Daj linkę, mam tydzień L-4 po trzech tygodniach ferii, nudzi mi się, poczytam chociaż tongue_out
          • rhaenyra Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 22:01
            na ogla chyba wszystkie szyly ale sprawdz w ogolnej wyszukiwarce "podryw na karteczki" big_grin
    • thegimel Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 18.02.13, 21:38
      Co palisz? Ja też chcę big_grin
    • marychna31 rogalin 19.02.13, 07:44
      przeczytaj sobie "Wybór Zofii" Styrona jak cię kręcą takie eksperymenty.
      • echtom Re: rogalin 19.02.13, 08:27
        Też o tym pomyślałam, czytając te dyrdymały. Jeśli autorce książka wyda się za gruba, polecam film z Meryl Streep.
    • lauren6 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 19.02.13, 08:30
      Człowiek wchodzi na forum i nawet się nie trzeba pytać, czy ferie nadal trwają.
    • morekac Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 19.02.13, 10:23
      To ja zmodyfikuję: które ze swoich dzieci wybrałabyś, gdybyś mogła ocalić tylko jedno z kilku?
    • morgen_stern Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 19.02.13, 10:32
      Koleś, może wrócisz na Kobietę i tam się będziesz trzepał? Od twoich debilnych wątasów mi oczy wypadają smile
    • saguaro70 Re: wybór miedzy zyciem twego dziecka a reszta r 19.02.13, 11:33
      Na takie pytania moja była znajoma internetowa odpowiada- spie...j dziecko na podwórko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka