shellerka 18.02.13, 21:23 www.facebook.com/yousef.emama?ref=ts&fref=ts i tak się kończą Wasze zabawy w gadanie o prywatności. zaczęłam na fejsie szukać forum naszego i wyszedł mi Yosef i czy to jest nasz Józek?, czy inny?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka Re: Yosef?! 18.02.13, 21:37 nie przesadzajmy. widziałam fotki Józka i całkiem przystojny jest. po prostu się zdziwiłam, że tu jakoś tak egzotycznie na tym profilu... Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Yosef?! 18.02.13, 21:41 > nie przesadzajmy. widziałam fotki Józka i całkiem przystojny jest. sprawdz ustawienia monitora Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Yosef?! 18.02.13, 21:46 powiem to raz. i powiem to szczerze. gdybym była o 15 lat młodsza, umówiłabym się z Józkiem jak nic! bez ironii, sarkazmu itp. a już fakt, że szuka wiedzy o kobietach TUTAJ, wśród NAS! helloooo! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Yosef?! 19.02.13, 21:47 shellerka napisała: > powiem to raz. i powiem to szczerze. gdybym była o 15 lat młodsza, umówiłabym s > ię z Józkiem jak nic! > bez ironii, sarkazmu itp. > yyyyyyyyyyyy powaznieee??? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Yosef?! 18.02.13, 22:02 pod wpływem wątku o prywatności stwierdziłam, ze sprawdzę czy istnieje odpowiednik emama na fejsie. i wpisałam w wyszukiwarkę fejsową słowo emama i spacja. i wyskoczyło mi emama yousef tak o! i ja sie pytam, dlaczego ematki gazetowej nie ma jeszcze na fejsie?! Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Yosef?! 18.02.13, 22:07 ja myślę, że ona już tam jest, tylko się ukrywa, bo zapomniała że wątek o prywatności powstał Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Yosef?! 18.02.13, 21:55 Taki przystojniacha miałby branie i nie smęcił na forum Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Yosef?! 18.02.13, 22:45 Może to niemęskie, ale lubię być ocenianym w internecie. Oczywiście na żywo się do tego nie przyznam i śmieję się z facetów, co mają fotki.pl, gdzie dają zdjęcia jak gładzą sobie ulizane włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 20.02.13, 01:30 Shellerka mnie zaciekawiła swoja recenzją Nie martw się, nawet jak mi się spodobasz, nie będę Cię molestować Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 20.02.13, 17:57 Dzięki za zaufanie Jest całkiem ok, nie powinieneś mieć kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 20.02.13, 18:01 I tak je mam i to na różnych polach. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 20.02.13, 19:43 imasumak napisała: > Dzięki za zaufanie > Jest całkiem ok, nie powinieneś mieć kompleksów Do kogo jest podobny? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 21.02.13, 01:09 Do Zbigniewa Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 21.02.13, 13:10 Jak to?! Wszyscy fotę mają, a ja nie mam? Czuję się urażona. Dawaj fotę Josef, ale proszę bez gołej klaty i innych takich, ocenię i opiszę szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 21.02.13, 20:46 Dzięki za fotki. Informuję wszystkie forumki, że zdjęcia widziałam. Nie jest źle, powiem więcej - jest dobrze Josef wygląda OK, nic mu nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 21.02.13, 20:52 josef_to_ja napisał: > Poszło. To ja też poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 21.02.13, 21:40 Niestety nie znamy się, a do nieznajomych osób na forum nie mam zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 21.02.13, 21:57 josef_to_ja napisał: > Niestety nie znamy się, a do nieznajomych osób na forum nie mam zaufania. Ok, rozumiem, nie ma problemu A co trzeba zrobić, żeby się znać na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 21.02.13, 21:59 Poza tym napisałeś, że "lubię być ocenianym w internecie", więc sądziłam, że wysyłasz fotki wszystkim bez różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 21.02.13, 22:11 Jak Ci za jakiś czas zaufam to pewnie mnie zobaczysz. Tak w ciemno jak leci to nie wysyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: Jozef, dawaj fote na mój gazetowy :) 21.02.13, 22:38 josef_to_ja napisał: > Jak Ci za jakiś czas zaufam to pewnie mnie zobaczysz. Tak w ciemno jak leci to > nie wysyłam. Ok Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Yosef?! 18.02.13, 22:02 Haha Józek dałby się oskubać za taki look Chociaż mnie akurat pan Emama podoba się mniej więcej tak, jak prawdziwy Józek, czyli nijak. Chociaż ten Arab przynajmniej jest nieźle ubrany. Takie koszule wydają mi się bardzo seksowne. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Yosef?! 18.02.13, 22:04 Przybliżyłam sobie fotę i to jednak nie jest koszula, tylko jakaś cieniutka kangurka. Niezła to tak czy siak. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Yosef?! 18.02.13, 22:05 przepraszam. wyobraziłam sobie teraz ematki siedzące i oglądające w przybliżeniu koszulę Józka z Gazy idę spać.... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Yosef?! 21.02.13, 12:55 Kufa... rozmazałam se przez Was makijaż! Nie dość że się brechtam do monitora to jeszcze mam tusz na policzkach I jak tu pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Nie jarają mnie ciuszki. 19.02.13, 19:49 A męsko to moim zdaniem wygląda chuligański image. Mówię oczywiście o zadbanych chuliganach, którzy trenują MMA i noszą ciuchy w klimacie "casuals". Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Yosef?! 18.02.13, 22:20 a to nie jest ten gostek przypadkiem? www.google.pl/search?q=tamer+hosny&hl=pl&client=firefox-a&hs=rSZ&tbo=u&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=SJoiUdG5O6rE4gSr04HACQ&sqi=2&ved=0CDsQsAQ&biw=1600&bih=730 Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Yosef?! 20.02.13, 05:28 No ja Cię kręcę, fajowy Yosef. A tak się skromnie ukrywał i mędził, że go nie chcą, że mało atrakcyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Yosef?! 20.02.13, 17:48 Polacy rasiści każdy to powie i nikt tu nie lubić arabski człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Yosef?! 20.02.13, 18:15 Kiedyś mi się śniadzi panowie całkiem podobali. Dwa dni temu odezwał się do mnie "stary znajomy" z obozu językowego w UK (mieliśmy wtedy po 18 lat). Spojrzałam na zdjęcie na FB... matko, jak oni się brzydko "starzeją". Toś mnie, shellerka, tą Józka reklamą zaintrygowała - powinnam żałować, że go wygasiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Yosef?! 22.02.13, 22:32 Z mieszkańcami krajów arabskich łączy mnie (rzekoma, a nie rzeczywista) słabość do dziewic. Odpowiedz Link Zgłoś