kobietanaforum 16.04.13, 20:45 Gdzie kupić fajną lekką kurtkę wiosenną dla dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Kurtka na wiosnę 16.04.13, 20:55 W sklepie stacjonarnym albo internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
nil.la Re: Kurtka na wiosnę 16.04.13, 22:27 Albo w sklepie koło mnie - na Mickiewicza są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Kurtka na wiosnę 16.04.13, 23:07 ja swojej dziewczynce (170 cm wzrostu) nabyłam w sklepie nieopodal domu Odpowiedz Link Zgłoś
nil.la Re: Kurtka na wiosnę 16.04.13, 23:37 i wszystko jasne - kurtek jest zatrzęsienie Odpowiedz Link Zgłoś
white_swan Re: Kurtka na wiosnę 17.04.13, 00:05 Kurtke wiosenną kupiłam w lutym, żeby nie szukać na ostatnią chwilę. W centrum handlowym. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Kurtka na wiosnę 17.04.13, 07:31 A co chcesz kupić - parkę, wiatrówkę, softshell? Granice cenowe? Jak coś sportowego, to w Intersporcie albo Decathlonie, niesportowe codzienne w H&M, C&A albo Reserved (ma złe papiery, ale na ich kurtki nie narzekam). Są jeszcze 5-10-15, Kappahl i Smyk, ale tam chyba wypadnie trochę drożej; jeśli lubisz różyczki, koronki i pustkę w portfelu, jest jeszcze Wójcik, jeśli tylko pustkę w portfelu, w Wójciku bywa Hot Oil i jest Reporter Young (oba ostatnie bardzo mi się podobają, ale zdecydowanie nie na moją kieszeń). Jeżeli chcesz trencz, widziałam w Zarze, ale to znowu większy wydatek. Jak masz konkretniejsze pytania, spróbuj na zakupach, tam się dowiesz nawet, które rzeczy z aktualnej oferty H&M są w którym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś