braineater 02.09.05, 20:31 a może czas dac sobie spokój z zwalczaniem maniaków? Nie mamy szans wygrać, a nam w końcu coś pęknie... Ty nie zwalczysz 'polki' a ja nie obronię Kosińskiego, więc po co nam to - dla ideii? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Pewnie tak.. 02.09.05, 20:55 braineater napisał: > a może czas dac sobie spokój z zwalczaniem maniaków? > Nie mamy szans wygrać, a nam w końcu coś pęknie... Ale mi raczej nic nie peknie - az tak sie nie przejmuje. Masz jednak racje - te glaby tylko czekaja aby ich zauwazyc, to ich nobilituje... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Watek o Kosinskim... 02.09.05, 21:11 Zachecony przestudiowalem - no tak... Kosinski lzy i zniewaza, kala i szkaluje. Podobniez to wyrzuty sumienia, ze tak narod polski obszkalowal, go zabily! Ale dzielnie sie stawiales i zlosliwie dawales odpor. Moze czasem trzeba glupokom przypomiec - ze glupi? Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: KrisK-u 02.09.05, 21:14 Pytanko: Próby dzielne wzięcia w obronę pana K. made in Braineater na FK czytałam, a gdzie ostatnio zwalczał maniactwo drKrisk? (oprócz tego, że zwalcza zawsze i wszędzie :) B ciekawska jak zawsze (a ponieważ ciekawość to ponoć pierwszy stopień do piekła, to mam już tam ani chybi zaklepany pokoik cieplusi...) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: KrisK-u 02.09.05, 21:16 KrisKu dzielnie kruszy kopie przy okazji Nike, co jest ostrzejsza walką niż moje potyczki, bo ja rozmawiam przynajmniej z tymi, którzy cokolwiek Kosińskiego czytali, a biedny dottore walczy z desantem z forum Kraj:( Ale, że nawet Zdanka nie wytrzymała to jestem w szoku... Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Eee tam, tak tylko dalem wyraz.. 02.09.05, 21:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=28522299&a=28542598 I to niezbyt elegancko, ani dowcipnie, ani nic. Nie chce mi sie. To bylo juz setki razy, i zawsze sie jakis gluptasek przywlecze i zacznie wypisywac... Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Eee tam, tak tylko dalem wyraz.. 02.09.05, 21:51 Rany boskie! Czułam przez skórę, żeby w ten wątek nie wdeptywać, pomna podobnych gówien wiosną, kiedy "dyskutowano" na FK o nominacjach do Nike po raz pierwszy... To przecież wtedy braineater założył wątek alternatywny? Chwała wam w każdym razie - Wyjadaczu Mózgów (tak Cię pieszczotliwie i po cichutku nazywam) i drKrisku! Ze wam się chce (nawet jeżeli czasami mniej niż bardziej) i że stawiacie czoła. Sama boję się zawsze, że w zalewie oszołomstwa puszczą mi nerwy, stracę wątek i poczucie humoru a w dodatku jeszcze bardzo przejmę się rzuconymi we mnie inwektywami :( B wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
noida forum kraj 02.09.05, 22:42 Oj, ja nie mam siły do Forum Kraj. Od jakiegoś czasu, zgodnie z Waszą poradą, w ogóle tam nie wchodzę, żeby mi coś właśnie nie pękło. Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: forum kraj 02.09.05, 23:21 noida napisała: > Oj, ja nie mam siły do Forum Kraj. Od jakiegoś czasu, zgodnie z Waszą poradą, w > > ogóle tam nie wchodzę, żeby mi coś właśnie nie pękło. Tylko, że tutaj o Forum Książki (też FK!) chodzi. I tym bardziej to przykre... Bo na FK = Forum Kraj to też już od daaaawna nie zaglądam. B > > Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: forum kraj 03.09.05, 11:23 Nie, no właśnie braineater napisał, że doktor walczy z desantem na forum Kraj. Ten wątek o Kosińskim to nawet czytałam, ale że nie czytałam Kosińskiego to się nie wypowiadałam... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: forum kraj 03.09.05, 11:33 'z' forum Kraj ten desant przybył na Ksiązki, ale to w sumie niestotne:) A sam dottore walk na forum Kraj zaprzestał już chyba jakiś czas temu - bodaj ostatni wpis był okołopapieski Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: forum kraj 03.09.05, 11:49 Aha, no cóż, wybaczcie ten spadek formy umysłowej. U mnie z myśleniem po obronie jak widać nie najlepiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś