Dodaj do ulubionych

To teraz torebki

• ciastko_z_kota Re: To teraz torebki 23.04.13, 16:33
      7, od kiedy zrobiłam czystkę. Z dużych, codziennych zostawiłam tylko skórzane.
      Nieskórzane mogę mieć kopertówki, których nie noszę na tyle często żeby się niszczyły.
      Najczęściej noszę dwie, wymiennie - jasną i ciemną.
    • moofka Re: To teraz torebki 23.04.13, 16:40
      nie mam nosa do torebek
      najczesciej nosze co zlapie
      czesto donaszam po siostrze i mamie
      musi byc duza i lekka
      mam kilka szmacianek wakacyjnych - takie zeby do nich i butelka wody weszla i sweter na wieczor
      kilka z sieciowek - te nosze na codzien - musza byc zapinane
      zlota kopertowke na okazje
      raz zalozylam - wiecej razy pozyczalam big_grin
      torbe batyckiego co mi kiedys maz sprezentowal,
      javascript:%20zoomimg('gdShop','www.sklep.batycki.pl/foto/produkty/to753%20(Large).jpg',%20800,%20543);
      na zime do dzianinowych sukienek filcowke na krotkich raczkach
      jak mama muminka
      marze o pomaranczowej na te wiosne - ale nie znalazlam jeszcze
      - А еcли я cкaжy кaкyю-нибyдь глyпocть?
      - Скaжи c yверенным лицoм, тoгдa этo нaзывaетcя тoчкa зрения
    • eliszka25 Re: To teraz torebki 23.04.13, 17:28
      ja tez nie mam nic specjalnie ciekawego, wiec chwalic sie nie bede. mam chyba ze 4 torebki, ale chcialabym wiecej smile. jednak problem jest taki, ze albo mi sie nic nie podoba albo jak juz mi sie podoba, to nie jest to torebka dla mnie, czyli np. wielgachna torba w super kolorze, ktora przy moim wzroscie wygladalaby co najmniej komicznie.
    • shellerka Re: To teraz torebki 23.04.13, 17:40
      na dzień dzisiejszy tongue_out posiadam pięć toreb dziennych oraz osiemtysięcysiedemset kopertówek i innych torebek wieczorowych.

używam głównie dwóch dziennych na zmianę oraz przeważnie jednej kopertówki na wieczór. tej najbardziej klasycznej.

kolekcję mam z czasów, kiedy byłam psychicznie uzalezniona od kupowania wieczorowych torebek.
      • valtho Re: To teraz torebki 23.04.13, 19:17
        Kilka raczej nie więcej niż 10, raczej ze średniej pólki, bo na wyższą trochę szkoda mi pieniędzy. Chociaż od jakiegoś czasu przymierzam się do Jerome Dreyfuss i chyba, chyba wkrótce jednak się zdecyduję smile.
    • ida771 Re: To teraz torebki 23.04.13, 20:05
      oczywiście że jedną.
      • gazeta_mi_placi Re: To teraz torebki 23.04.13, 20:29
        Skąd masz ten cytat?
    • gato.domestico Re: To teraz torebki 23.04.13, 20:24
      mam teraz taka...jak dla gajowego smile www.firmy.net/WT58B,torebki-slon-torbalski,DBPR.html
    • grave_digger Re: To teraz torebki 24.04.13, 12:20
      przez 3 lata miałam jedną. musiałam w końcu ją wymienić, bo poszedł zamek. i kupiłam drugą... ale dalej mam jedną, bo poprzednią wyrzuciłam wink
      mam też jedne buty wiosenno-jesienne.
      jedne buty na zimę.
      jedne mam sandały.
      jedne mam japonki.
      mam też buty tzw. odświętne na szpilkach, które ubieram raz, dwa razy w roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka