ciastko_z_kota Re: To teraz torebki 23.04.13, 16:33 7, od kiedy zrobiłam czystkę. Z dużych, codziennych zostawiłam tylko skórzane. Nieskórzane mogę mieć kopertówki, których nie noszę na tyle często żeby się niszczyły. Najczęściej noszę dwie, wymiennie - jasną i ciemną. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: To teraz torebki 23.04.13, 16:40 nie mam nosa do torebek najczesciej nosze co zlapie czesto donaszam po siostrze i mamie musi byc duza i lekka mam kilka szmacianek wakacyjnych - takie zeby do nich i butelka wody weszla i sweter na wieczor kilka z sieciowek - te nosze na codzien - musza byc zapinane zlota kopertowke na okazje raz zalozylam - wiecej razy pozyczalam torbe batyckiego co mi kiedys maz sprezentowal, javascript:%20zoomimg('gdShop','www.sklep.batycki.pl/foto/produkty/to753%20(Large).jpg',%20800,%20543); na zime do dzianinowych sukienek filcowke na krotkich raczkach jak mama muminka marze o pomaranczowej na te wiosne - ale nie znalazlam jeszcze - А еcли я cкaжy кaкyю-нибyдь глyпocть? - Скaжи c yверенным лицoм, тoгдa этo нaзывaетcя тoчкa зрения Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: To teraz torebki 23.04.13, 17:28 ja tez nie mam nic specjalnie ciekawego, wiec chwalic sie nie bede. mam chyba ze 4 torebki, ale chcialabym wiecej . jednak problem jest taki, ze albo mi sie nic nie podoba albo jak juz mi sie podoba, to nie jest to torebka dla mnie, czyli np. wielgachna torba w super kolorze, ktora przy moim wzroscie wygladalaby co najmniej komicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: To teraz torebki 23.04.13, 17:40 na dzień dzisiejszy posiadam pięć toreb dziennych oraz osiemtysięcysiedemset kopertówek i innych torebek wieczorowych. używam głównie dwóch dziennych na zmianę oraz przeważnie jednej kopertówki na wieczór. tej najbardziej klasycznej. kolekcję mam z czasów, kiedy byłam psychicznie uzalezniona od kupowania wieczorowych torebek. Odpowiedz Link Zgłoś
valtho Re: To teraz torebki 23.04.13, 19:17 Kilka raczej nie więcej niż 10, raczej ze średniej pólki, bo na wyższą trochę szkoda mi pieniędzy. Chociaż od jakiegoś czasu przymierzam się do Jerome Dreyfuss i chyba, chyba wkrótce jednak się zdecyduję . Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: To teraz torebki 23.04.13, 20:24 mam teraz taka...jak dla gajowego www.firmy.net/WT58B,torebki-slon-torbalski,DBPR.html Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: To teraz torebki 24.04.13, 12:20 przez 3 lata miałam jedną. musiałam w końcu ją wymienić, bo poszedł zamek. i kupiłam drugą... ale dalej mam jedną, bo poprzednią wyrzuciłam mam też jedne buty wiosenno-jesienne. jedne buty na zimę. jedne mam sandały. jedne mam japonki. mam też buty tzw. odświętne na szpilkach, które ubieram raz, dwa razy w roku. Odpowiedz Link Zgłoś