eva999 24.05.13, 09:57 Szkoda, że tak męczy nogi , stopy w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennik-niecodziennik Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 10:36 biedulka, strasznie jej spuchło biedne te celebrytki, jak wyjdzie w dresie to sie ludzie czepiają, jak sie wystroi to sie ludzie czepiają... Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 10:42 Masakra, a przecież mogłaby całą ciążę spędzić w pareo i japonkach na jakiejś pieknej plaży. Showbiz jest okrutny. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 10:50 tez by sie ktos czepił, że niezdrowo, ze przegrzewa, ze coś tam. po prostu co nie zrobi to bedzie źle. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:02 Nie o tym piszę. Przecież ona musi się strasznie męczyć z tymi puchnącymi nogami w tych modnych butach i starając się cały czas, żeby dobrze wyglądać, a mogłaby sobie dać trochę luzu przynajmniej w ciąży i odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:18 moze jak sie ubierała to jej było wygodnie i nogi się w buty swobodnie miesciły, a jak troche pochodziła to spuchły? to tez mozliwe. i owszem, ona się MUSI męczyc. MUSI, bo jak nie bedzie to zaraz ją oplują że się zaniedbała, że wygląda jak fleja, że gruba świnia, że o matko jak tak mozna, tyle kasy miec i tak wygladac itd. I nie pisze tu o Tobie, broń Boże, ale o brukowcach. takie niestety sa "wymogi" względem celebrytek. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:30 Właśnie dlatego piszę, że showbiz jest okrutny. Inna kobieta w takiej sytuacji finansowej mogłaby sobie zorganizować czas ciąży bez konieczności łażenia po mieście ze spuchniętymi stopami, desperackiego szukania ubrań, w których będzie jako tako wyglądać itp. A ona biedna nie może, musi być ją widać, musi tą ciążę sprzedawać. Taki zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:40 Tu się nie zgodzę - co odróżnia Kim od "innej kobiety w takiej sytuacji finansowej"? Ta inna kobieta mogłaby pozostać przy tym co ma i odpocząć - Kim też może. Albo wciskać się wszędzie i zarabiać więcej - Kim też może, i to robi. Ale nie musi - z głodu nie umrze przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:50 Myślę, że po pierwsze ma podpisane z telewizją i obwarowane solidnymi karami kontrakty, które nie pozwalają jej na urlop bez kamer, a po drugie czuje psychiczny przymus ciągłego potwierdzania swojej pozycji; ma za plecami całą rzeszę dziewczyn, które chciałyby zrobić taką samą karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
eva999 Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:49 Bri wydaje mi się, ze to wyrachowanie. Wcale nie musi byc jej wszedzie pelno. Ma pieniadze i stac ja na spokoj i zaciszne miejsce ,w ktorym spedzi ciaze ale ona woli sie wszedzie pokazywac oczywiscie starajac sie zawsze ladnie wygladac. Kosztem swojego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:54 Można to nazwać wyrachowaniem. Mnie się zdaje, że ona jest raczej więźniem swojego wyobrażenia o sukcesie życiowym, przeszłości, zakładnikiem rodziny itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 12:52 bri napisała: > A ona biedna nie może, musi być ją widać, musi tą ciążę > sprzedawać. Taki zawód. Biedne to są kobiety, które nie mają czym nakarmić własne dzieci, a nie kobiety z parciem na szkło. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 10:51 Szkoda mi jej troche. Mnostwo kobiet bardzo ladnie w ciazy wyglada i nie puchnie tak jak ona. Niestety nie wszyscy maja takie szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 10:54 IMO większość w końcówce ciąży, wbita w obcisłe ciuchy i buty na obcasach wyglądałaby jak spuchnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:04 To ona juz w koncowce? Wydawalo m sie ze gdzies dopiero w polowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 12:03 ona ma termin jakoś na połowę lipca Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 10:56 ona tez ładnie wygląda, przytyło jej sie owszem, ale moim zdaniem nie jakoś monstrualnie (borąc pod uwagę jej figurę i skłonności przed ciążą), a ze puchnie - no cóż, na to sie nie ma wpływu. mysle ze po porodzie schudnie bardzo szybko. juz KW o to zadba... Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:07 Moim zdaniem wyjątkowo słabo jej się rozłożyło, jakoś tak na boki, wystaje we wszystkie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:18 no na to to juz sie nie ma wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:33 Ależ ja nie mam do niej żadnych pretensji, jeśli chodzi o jej wygląd w ciąży czy nie w ciąży, ale fakty są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:12 Wiem, wiem ze sie nie ma wplywu. Wspolczuje jej bo sama wiem jak to jest bo tez spuchlam (chociaz akurat stopy i dlonie zostaly oszczedzone) i zazdrosc mnie zzerala bo wiekszosc moich kolezanek miala pilke na brzuchu a reszta ciala tylko nieznacznie im sie zaokraglila. A mnie sam biust i tak juz niemaly urosl o 4 rozmiary. Wiec sie dreczylam w pierwszej ciazy, czemu ja nie moge tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 10:58 O matko! ja tak wyglądałam (tzn nie nosiłam taki butów, a wręcz przeciwnie, raczej "ciapki" nosiłam), ale przytyłam prawie 25 kilo i puchłam "w oczach" - dosłownie: wychodziłam z domu i było ok, i nagle czułam ucisk rąk i nadgarstków i aż oczy przecierałam ze zdumienia jak widziałam te moje "serdelki" właśnie. Także może jak ona wychodziła z domu, to było ok, a upał i ogóla tendencja do puchnięcia zrobiła swoje? Ale swoją drogą, na pewno wie, że puchnie, więc mogła się zlitować nad sobą i jakieś luźniejsze te buty założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:06 Jak to można sobie samemu krzywde zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:06 Może nie aż tak,ale na dwa dni przed porodem tak spuchły mi kostki,stopy. Ciągle się na nie patrzyłam,nie mogłam uwierzyć,że aż tak można... Odpowiedz Link Zgłoś
eva999 Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:13 Przyznam, ze Kim wyglada wyjatkowo nieproporcjonalnie i ciaza nie dodala jej uroku. Z pewnoscia bedzie miec corke. I myslalam, ze ona jeszcze nie rodzi ale jak mowiecie ze to koniec ciazy to fakt, pod koniec sie puchnie. Ale po co takie buty ? Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:46 przeciez na pierwszy rzut oka mozna stwierdzic ze w tych butach to z noga beda sie dziac dziwne rzeczy i bez ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 11:58 Glupota ludzka nie wywoluje u mnie wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 12:07 Od razu mi się przypomniała własna ciąża i własne puchnące stopy. Brrr.. Celebrytki chodzące w ciąży w mega obcasach to dla mnie straszne idiotki. To nawet nie jest jakieś podążanie za modą, bo przecież w ciąży każdy by im wybaczył płaski obcas. Takie: za wszelką cenę muszę się pokazać, że ciąża nic we mnie nie zmieniła. Pobożne życzenia sobie, a fizjologia zawsze weźmie górę. Nie tyczy się to tylko zagranicznych celebrytek, ale rodzimych również. Pamiętam, że Mucha tuż przed rozwiązaniem też pozowała do zdjęć w mega szpilach. Odpowiedz Link Zgłoś
sashka75 Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 12:33 Na wlasna prosbe tak sie meczy. Na glupote nie ma lekarstwa, a ja nie mam wspolczucia dla takich osob. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Fotoszop aż boli! 24.05.13, 12:41 Strasznie mnie to wnerwia. Głupie portale plotkarskie i debilne gazetki albo fotoszopują, że 70 letnia baba wygląda jak 18-tka albo robią masakre w drugą stronę. Aż oczy bolą patrzeć. Ile razy pokazują 'zobaczcie jak źle wygląda gwiazda" i widać takie zdjęcie ewidentnie po obróbce na niekorzyść prezentowanej osoby. Niestety dziś nie należy wierzyć w to, co się czyta i widzi w mediach, szczególnie plotkaskich. Odpowiedz Link Zgłoś
puza_666 Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 13:19 Az za bardzo tu widac photoshopa, kluje w oczy, dlaiby spokoj tej Kim, serion to juz niesmaczne... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 14:40 o kurcze...ale niefortunnie buty ubrała Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 14:44 Mnie tam jej nie zal. Ta kobieta zarabia na zycie pokazywaniem d..y w seks-video i bywaniem na imprezach w wyzywajacych ciuchach. Sama sprzedaje swoja prywatnosc (m.in. w show z wlasnego domu), umawia sie na ustawki z paparazzi, wysyla mediom swoje prywatne zdjecia. Nie ma (a przynajmniej nie ujawnia) zadnych talentow ani zdolnosci, jej jedynym narzedziem pracy jest cialo, ktore obecnie wyglada fatalnie, a ona dodatkowo podkresla to za ciasnymi, wyzywajacymi strojami i za malymi butami sciskajacymi stopy jak serdelki. W ciazy nie ma taryfy ulgowej od noszenia strojow dobranych do figury. Puchna ci stopy, to nosisz plaskie buty, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
j_a_ch Re: Kim i jej serdelki 24.05.13, 14:51 Ona ma dziwną skłonność do podkreślania ubiorem swoich mankamentów figury. Może to sposób na robienie zamieszania wokół swojej ciąży albo jakaś moda? Ostatnio ciężarna Socha wyskoczyła w kreacji ogólnie powiększającej...wyglądała jak różowy słonik dmuchany Odpowiedz Link Zgłoś