k1k2 30.05.13, 01:14 nie mialam nic przeciwko obcislym kieckom ciazowym Kim az do tej: hollywoodlife.com/pics/kim-kardashian-baby-bump-pics/#993897-131-kim-kardsahian-houston-kk-launch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Re: przesada 30.05.13, 06:23 Kim z pewnością to przeczyta i się przejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmopolis Re: przesada 30.05.13, 09:34 E tam. Nigdy nie nosiłam tak obcisłych ubrań, jak właśnie w czasie ciąży. Po raz pierwszy w życiu totalnie nie przejmowałam tym, jak w tym wyglądam - ciążą mnie rozgrzeszała Wielki tyłek? Trudno, ciąża. Wielki brzuch? No halooo, to CIĄŻA! Byłam tak wyluzowana, że bez mrugnięcia okiem poszłabym w lateksowym stroju kobiety-kota i pozwalała lustrować każdy nadmiarowy kilogram. Olałabym jakąkolwiek krytykę, bo ja czułam się w tym naprawdę rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
quelquechose Re: przesada 30.05.13, 09:42 Eee tam - czepiasz sie Zobacz jak symetrycznie z tylu i przodu! Ja tez w czasie ciazy wlasnie uznawalam, ze teraz to moge sie brzuszkiem w koncu nie przejmowac, bo mam wymowke Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: przesada 30.05.13, 09:50 Śmiesznie wygląda. Nie wiadomo czy brzuch jest z przodu czy z tyłu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: przesada 30.05.13, 09:54 Jesteś jak raz zaskoczona, ze kim ma duży tyłek? Ojej. Napisz do niej, że jesteś przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: przesada 30.05.13, 10:02 jaki namiot? niech sie po prostu nie pokazuje publicznie i bedzie z glowy no ja nie wiem, tak przesadzac, paskudna Kim Odpowiedz Link Zgłoś