yenna_m 02.08.13, 16:44 Nigdy nie robiłam z tego wielkiego aj waj. Podawałam myśląc, że sklep se statystyki prowadzi. A jednak nie, GIODO twierdzi, żeby lepiej tego kodu nie podawać. Waszym zdaniem słusznie, czy to przejaw histerii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 16:48 Raz tylko pytano mnie o kod w Rossmannie, placiłam gotówką. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 16:51 Czasem pytają, mówię, że nie pamiętam. Co nie do końca jest kłamstwem, listów do siebie nie piszę, więc nie zawsze przypominam sobie tak od razu Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 16:55 jak mi się zdarzyło,to w jakiś marketach budowlanych pytali. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 17:05 Duzo razy mi sie zdazylo ze pytali w marketach o kod. Zawsze mowilismy i nie mielismy z tym jakeigos problemu. Dla mnie to histeria a nie problem Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 17:08 podaje zwykle pytaja mnie jak place gotowka a nawet jakbym karta placila to kurde nie rozumiem w jaki sposob maja mnie "namierzyc" przy pomocy numeru z karty i kodu Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 17:47 W Nomi pytają. A ja i tak uzywam głównie gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Histeria 02.08.13, 19:15 Zakładając nawet, że mnie "sprofilują", tzn. zorientują się, że przyjeżdżająca z dzielnicy X iwoniaw kupuje produkty A, B i C co tydzień, a D, E, i F sporadycznie, natomiast w ogóle produktów G, H i J, to co w związku z tym? No owszem, mogą mi spersonalizowane oferty przysyłać, niczym tej nastolatce w ciąży w Ameryce. I cóż takiego strasznego się stanie, że nie dostanę kuponów rabatowych na nieużywane przeze mnie aktualnie pieluchy tylko na karmę dla kota, którą kupuję? I że będą mnie chcieli zanęcić na nową markę kawy (bo im wyjdzie, że kawę kupuję), a darują sobie próbę zachęty do piwa (którego nie kupuję nigdy)? Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 19:36 Nie podaję, ale nie z powodu paranoi - hejterzę takie zbieranie danych, do którego się wykorzystuje za friko biednych kasjerów, którzy i tak mają dużo roboty, zamiast zatrudnić do tego firmę od badania rynku i jej zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 19:39 Jeszcze się z tym nie spotkałam. Odmówię jeśli spytają. Bo tak i już Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 19:49 histeria a poza tym śmieszą mnie ludzie, co to się boją kod pocztowy podac, a potem klikają w byle jakie pierdoły na necie i tam podają swoje imię, nazwisko i nr telefonu, bo można coś wygrać np. Odpowiedz Link Zgłoś
cruzbos Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 19:57 Mnie w Tesco albo w Realu często pytali, ostatnio już nie. Pytałam po co to pani i czy muszę podawać i nie podawałam. Nie mam ochoty, żeby wszyscy ludzie naokoło znali mój kod. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 20:03 u mnie pytają w auchan i carrefourze i wkurza mnie to suche kasjera:poproszę pani kod pocztowy, tak jakby to był mój obowiązek.Zawsze mówię :odmawiam, bo przede wszystkim denerwuje mnie ta bezpośredniość,gdyby chociaż pytali: "czy dla celów statystycznych mogłaby pani podać swój kod pocztowy", pewnie wtedy bym podała, a tak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 21:28 Histeria,ja vym sie ucieszyla jakbym dostawala reklamy,ktore mnie interesuja,a nie jakies oferty marketow budowlanych czy zoologicznych sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 21:29 Sklepow zoologicznych loczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 02.08.13, 22:20 W Castoramie, gdy zapytałam po co mam podać swój kod pocztowy pani odpowiedziała, że dzięki takim info wiedzą, że w takiej czy innej miejscowości warto następną Castoramę wybudować. Odpowiedz Link Zgłoś
werualta Re: Podawanie kodu pocztowego w sklepie 03.08.13, 14:29 w "smyku" wawa , płatność gotówką, do celów statystycznych, pani pyta czy poda się swój kod Nie podaję Odpowiedz Link Zgłoś