Dodaj do ulubionych

Chumanistka wrrrr

27.09.13, 23:42
Zobaczcie co się dzieje jak CHumaniści zaczynają brać się, za rzeczy o ktorych nie mają pojęcia.
Pani filolożka pedagożka skleciła takiego paszkwila:
dziecisawazne.pl/4-zagrozenia-zdrowotne/
Co za stek bredni.
Obserwuj wątek
    • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 08:45
      A weź, głupia może być i chemiczka i biolog. Największe kuriozoum pod tym względem akurat stanowiła pewna znana mi fizyczka. W ogóle np. wśród fizyków występuje nadreprezentacja osób wierzących i platoników-circa 60%, no to se imaginuj, co to jest. Wśród psychiatrów natomiast zaledwie... 3%, a jak wiadomo psychiatria to niewiadomoconimedycynanihumanistyka.
      • kannama Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 08:53
        a skąd te dane o fizykach i psychiatrach?
        • kietka Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:03
          paplanie na sniadanie, jak sie publikuje takie rewelacje, to trzeba podac zrodlo naukowe inaczej nie warto cztac.
          • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:09
            To nie czytaj.
            • kannama Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:41
              mnie po prostu zaciekawiły te dane, bo bezpośrednio mnie dotyczą...
              • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 10:27
                No takie mam. Jak Cię to zainteresuje, to sobie je znajdziesz.
            • kietka Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:58
              ales mi dogadala, łał.
              • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 10:28
                Zabolało? wink
                • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 14:59
                  i o to chodziło? co za sukces, vilez, dokłądnie w twoim stylu
                  - chumanitarna chumanistka vilez z rzyczliwym serdószkiem
                  • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 18:22
                    Ciebie też zabolało? Musicie stworzyć Klóp Zbolałych Serdószek Popkrzyfdzonych przes Chómanitarne Chómanistki smile
                    • ceide.fields dekoderka nabakier w nowym wcieleniu :) 28.09.13, 19:11
                      Codziennie dyżur na forum.

Nudne życie?
                    • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:36
                      Vilez big_grin ty też szukasz już pomocy? jak masz wypowiedź skierowaną do siebie, a zaczynasz jak noname pisać o sobie w liczbie mnogiej, to mnie się to kojarzy z nawoływaniem na puszczy o wspomożenie przez koleżanki big_grin

czy leci z nami jakiś biolog? może być ornitolog, zoolog czy psycholog. Może być Jung, bo Freud, za przeproszeniem, oklepany.
                      • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:45
                        Lampeczko, Ciebie to ciągnie do mnie smile
                        • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:50
                          nie, nie ciągnie smile pierwszy raz ja odpisałam na twój wpis, zwykle jestes ta gdzie ja smile
                          ale fajnie wygląda takie dziecięce myślenie "magiczne" u tzw. dorosłej osoby smile
                          • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:56
                            Eee, słabnie Ci pamięć, nie pierwszy, coś ze czfarty wink
                            • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:02
                              eeetam, bardziej wierzę swojej słabnącej pamięci niż twoim marzeniom wink
                              • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:04
                                Słabnącej pamięci należy ufać umiarkowanie smile
                                • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:06
                                  każdy raczej wie, czemu może ufać i w jakiej mierze smile
                                  • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:08
                                    No właśnie nie karzdy wink
                                    • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:10
                                      a, to juz jego problem smile uspokoję cię - ja wiem. za porady dziękuję smile ale jak zechcesz, wspomogę cię - na wyraźnie życzenie. Co się będę narzucać z niepotrzebnym doradztwem dla zbędnego łechtania własnego ego big_grin
                                      • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 21:44
                                        Dopsze. Tak bendzie najlepjej smile
                      • noname2002 Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:47
                        czy leci z nami jakiś biolog? może być ornitolog, zoolog czy psycholog. Może by
                        > ć Jung, bo Freud, za przeproszeniem, oklepany.

Niestety tylko niedoszla kulturoznawczyni po (o malo co) Sorbonie z kompleksem Napoleona.
                        • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:50
                          Ona się nie odczepi- syndrom ofiary ma uwewnętrzniony na ament cynamonów.
                          • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:54
                            ofiary - czego czy czyjej? chętnie się dowiem smile
                            nie, nie odczepi się, póki nei zechce smile taki lajf, jak mawiają fajne dzieciaki
                            • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:58
                              Ofiary fszystkich, najwiencej zaś jematki.
                              • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:01
                                big_grin
                                dobre, dobre. Dotąd miałam wrażenie, że niektóre jematki - z tobą na czele - są ofiarami sowjego kosmicznego braku poczucia humoru w próbach rozmowy ze mną big_grin

prosta kobieta jesteś, vilez, ratujesz się fantazjowaniem smile Nie powinnam ci dokuczać.
                                • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:05
                                  J?? Prosta??? A f rzyciu. Mam skoliozę. Powarznom.
                                  • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:07
                                    skoliozę jednak łatwiej wyprostować big_grin
                                    • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:09
                                      Nie znasz siem- mojej nie morzna.
                                      • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:11
                                        tak. Twojej nie można. Skoliozy możliwe, że też smile
                                        • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 21:46
                                          No widzisz, nie fszystko jest w rzyciu proste. Morza pszestać bydź ofiarom, nawet jak siem nie rozwionrze fszystkiego po sfojej myśli smile
                                          • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 29.09.13, 08:57
                                            nie jestem ofiarą, nawet do głowy by to nie przyszło ani mnie, ani ludziom, którzy mnie znają smile Ale rozumiem, że masz potrzebę przekonywac mnei o tym,bo nei za bardzo masz gdzie wątłe ząbki wbijać smile więc używaj, może potrzebujesz smile
                                            • krejzimama Re: Chumanistka wrrrr 29.09.13, 09:03
                                              Spokój mi tu wadery.
                                              • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 29.09.13, 09:14
                                                ja nei hoduję wilcząt. Raczej mądrą, młodą kobietę. Zdecydowanie czuję się człowiekiem smile
                        • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:52
                          o, cześc, noname smile
                          Sorbona nei jest uczelnią polską smile podpowiedź na przysżłość, bo rozumiem, że żyjesz w świecie swoich fantazji i upierasz się przy tysiącletnich uczelniach big_grin

kompleks Napoleona? mamo, mamy nowę diagnozy!
                          do tego jestem nosorożcem i latam na miotle z jajecznicy wink
                          • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:07
                            Jakby Ci powiedzieć...nie o tę Sorbone chodziło big_grin
                            • lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:12
                              cóż... możliwe. Nie znalazłam jednak niczego więcej wartego mojej uwagi wink
                              przecież nei będę pisała w kółko o sobie, tak jak ty o mnie big_grin
                              • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 21:57
                                Jak to o Tobie? A moja skolioza??? Nie widzisz mojej skoliozy <chlip, chlip>
      • anik.111 Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:07
        a co ubodło cię że to pisała filolożka a nie genetyk ?
        niestety jest w tym artykule dużo prawdy , pszczoły są na to dowodem, poczytaj więcej o GMO ,parabenach i innych cudach kosmet-żywieniowych XXI w. nie zapomnij o statystykach onkologicznych i opiniach klinik leczenia niepłodności, może rozjaśni ci się myślenie na ten temat
        • noname2002 Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:48
          Pszczoły są dowodem na paraben w klinikach niepłodności?!
        • annajustyna Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:52
          Akurat niemeickie badania o szczepionkach udowadniaja co innego, wrr...
          • kietka Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:57
            tak juz jest, ze jezeli ktos chce byc wiarygodny nie napisze w ten sposob artykulu na powazny temat.
            niestety efekt odwrotny do zamierzanego.
    • ichi51e Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 10:43
      Filoloszka i psycholoszka nie chumanistka big_grin co sie dziwisz?
    • brak.polskich.liter Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 11:43
      Pani chumanistka milujaca ksiazki (tak, tak) moglaby sie nie pipac w szczype i napisac wprost CYWILIZACJA SMIERCI. A co.

"Ja takze jestem po studiach wyzszych, a takze jestem Mama- sadze, ze temat szczepien jest mi bardziej bliski niz Tobie" zrobilo mi dzien.
      Argumentum ad mamum big_grin
      • vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 11:47
        Brótalna jesteś wink
      • kawka74 Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 11:56
        Mnie się też podobało to:
        "nie przepisuj Mi tu podręcznika, skoro nie masz nic madrego do powiedzenia."
        w odpowiedzi na konkretne informacje o badaniach.
        Nie ma szczepionki na nerwicę internetową?
        • annajustyna Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 12:12
          ja kiedys zostalam uznana za ignorantke, bo w dyskusji, co jest stopniem, a co tytulem zawodowym/naukowym powolalam sie na kolejna ustawe to regulujaca, a przeciez w slowniku stoi inaczej tongue_out.
        • duzeq Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:05
          > Mnie się też podobało to:
          > "nie przepisuj Mi tu podręcznika, skoro nie masz nic madrego do powiedzenia."
          > w odpowiedzi na konkretne informacje o badaniach.

Mnie to zabilo. A zarznelo mnie zupelnie "Mi" wink.
          • brak.polskich.liter Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:12
            Bo Prawidziwa Chumanistke poznajemy po iscie chumanistyctnym stosowaniu wielkich liter.
            • annajustyna Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 21:53
              I po mieszaniu mi z mnie. A moze o mala Mi chodzilo? tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka