krejzimama 27.09.13, 23:42 Zobaczcie co się dzieje jak CHumaniści zaczynają brać się, za rzeczy o ktorych nie mają pojęcia. Pani filolożka pedagożka skleciła takiego paszkwila: dziecisawazne.pl/4-zagrozenia-zdrowotne/ Co za stek bredni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 08:45 A weź, głupia może być i chemiczka i biolog. Największe kuriozoum pod tym względem akurat stanowiła pewna znana mi fizyczka. W ogóle np. wśród fizyków występuje nadreprezentacja osób wierzących i platoników-circa 60%, no to se imaginuj, co to jest. Wśród psychiatrów natomiast zaledwie... 3%, a jak wiadomo psychiatria to niewiadomoconimedycynanihumanistyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 08:53 a skąd te dane o fizykach i psychiatrach? Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:03 paplanie na sniadanie, jak sie publikuje takie rewelacje, to trzeba podac zrodlo naukowe inaczej nie warto cztac. Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:41 mnie po prostu zaciekawiły te dane, bo bezpośrednio mnie dotyczą... Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 10:27 No takie mam. Jak Cię to zainteresuje, to sobie je znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 14:59 i o to chodziło? co za sukces, vilez, dokłądnie w twoim stylu - chumanitarna chumanistka vilez z rzyczliwym serdószkiem Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 18:22 Ciebie też zabolało? Musicie stworzyć Klóp Zbolałych Serdószek Popkrzyfdzonych przes Chómanitarne Chómanistki Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields dekoderka nabakier w nowym wcieleniu :) 28.09.13, 19:11 Codziennie dyżur na forum. Nudne życie? Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:36 Vilez ty też szukasz już pomocy? jak masz wypowiedź skierowaną do siebie, a zaczynasz jak noname pisać o sobie w liczbie mnogiej, to mnie się to kojarzy z nawoływaniem na puszczy o wspomożenie przez koleżanki czy leci z nami jakiś biolog? może być ornitolog, zoolog czy psycholog. Może być Jung, bo Freud, za przeproszeniem, oklepany. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:45 Lampeczko, Ciebie to ciągnie do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:50 nie, nie ciągnie pierwszy raz ja odpisałam na twój wpis, zwykle jestes ta gdzie ja ale fajnie wygląda takie dziecięce myślenie "magiczne" u tzw. dorosłej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:56 Eee, słabnie Ci pamięć, nie pierwszy, coś ze czfarty Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:02 eeetam, bardziej wierzę swojej słabnącej pamięci niż twoim marzeniom Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:04 Słabnącej pamięci należy ufać umiarkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:06 każdy raczej wie, czemu może ufać i w jakiej mierze Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:10 a, to juz jego problem uspokoję cię - ja wiem. za porady dziękuję ale jak zechcesz, wspomogę cię - na wyraźnie życzenie. Co się będę narzucać z niepotrzebnym doradztwem dla zbędnego łechtania własnego ego Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:47 czy leci z nami jakiś biolog? może być ornitolog, zoolog czy psycholog. Może by > ć Jung, bo Freud, za przeproszeniem, oklepany. Niestety tylko niedoszla kulturoznawczyni po (o malo co) Sorbonie z kompleksem Napoleona. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:50 Ona się nie odczepi- syndrom ofiary ma uwewnętrzniony na ament cynamonów. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:54 ofiary - czego czy czyjej? chętnie się dowiem nie, nie odczepi się, póki nei zechce taki lajf, jak mawiają fajne dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:58 Ofiary fszystkich, najwiencej zaś jematki. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:01 dobre, dobre. Dotąd miałam wrażenie, że niektóre jematki - z tobą na czele - są ofiarami sowjego kosmicznego braku poczucia humoru w próbach rozmowy ze mną prosta kobieta jesteś, vilez, ratujesz się fantazjowaniem Nie powinnam ci dokuczać. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:05 J?? Prosta??? A f rzyciu. Mam skoliozę. Powarznom. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:07 skoliozę jednak łatwiej wyprostować Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:11 tak. Twojej nie można. Skoliozy możliwe, że też Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 21:46 No widzisz, nie fszystko jest w rzyciu proste. Morza pszestać bydź ofiarom, nawet jak siem nie rozwionrze fszystkiego po sfojej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 29.09.13, 08:57 nie jestem ofiarą, nawet do głowy by to nie przyszło ani mnie, ani ludziom, którzy mnie znają Ale rozumiem, że masz potrzebę przekonywac mnei o tym,bo nei za bardzo masz gdzie wątłe ząbki wbijać więc używaj, może potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 29.09.13, 09:14 ja nei hoduję wilcząt. Raczej mądrą, młodą kobietę. Zdecydowanie czuję się człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:52 o, cześc, noname Sorbona nei jest uczelnią polską podpowiedź na przysżłość, bo rozumiem, że żyjesz w świecie swoich fantazji i upierasz się przy tysiącletnich uczelniach kompleks Napoleona? mamo, mamy nowę diagnozy! do tego jestem nosorożcem i latam na miotle z jajecznicy Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:07 Jakby Ci powiedzieć...nie o tę Sorbone chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_witoszowska Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:12 cóż... możliwe. Nie znalazłam jednak niczego więcej wartego mojej uwagi przecież nei będę pisała w kółko o sobie, tak jak ty o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 21:57 Jak to o Tobie? A moja skolioza??? Nie widzisz mojej skoliozy <chlip, chlip> Odpowiedz Link Zgłoś
anik.111 Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:07 a co ubodło cię że to pisała filolożka a nie genetyk ? niestety jest w tym artykule dużo prawdy , pszczoły są na to dowodem, poczytaj więcej o GMO ,parabenach i innych cudach kosmet-żywieniowych XXI w. nie zapomnij o statystykach onkologicznych i opiniach klinik leczenia niepłodności, może rozjaśni ci się myślenie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:48 Pszczoły są dowodem na paraben w klinikach niepłodności?! Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:52 Akurat niemeickie badania o szczepionkach udowadniaja co innego, wrr... Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 09:57 tak juz jest, ze jezeli ktos chce byc wiarygodny nie napisze w ten sposob artykulu na powazny temat. niestety efekt odwrotny do zamierzanego. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 10:43 Filoloszka i psycholoszka nie chumanistka co sie dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 11:43 Pani chumanistka milujaca ksiazki (tak, tak) moglaby sie nie pipac w szczype i napisac wprost CYWILIZACJA SMIERCI. A co. "Ja takze jestem po studiach wyzszych, a takze jestem Mama- sadze, ze temat szczepien jest mi bardziej bliski niz Tobie" zrobilo mi dzien. Argumentum ad mamum Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 11:56 Mnie się też podobało to: "nie przepisuj Mi tu podręcznika, skoro nie masz nic madrego do powiedzenia." w odpowiedzi na konkretne informacje o badaniach. Nie ma szczepionki na nerwicę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 12:12 ja kiedys zostalam uznana za ignorantke, bo w dyskusji, co jest stopniem, a co tytulem zawodowym/naukowym powolalam sie na kolejna ustawe to regulujaca, a przeciez w slowniku stoi inaczej . Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 19:05 > Mnie się też podobało to: > "nie przepisuj Mi tu podręcznika, skoro nie masz nic madrego do powiedzenia." > w odpowiedzi na konkretne informacje o badaniach. Mnie to zabilo. A zarznelo mnie zupelnie "Mi" . Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 20:12 Bo Prawidziwa Chumanistke poznajemy po iscie chumanistyctnym stosowaniu wielkich liter. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Chumanistka wrrrr 28.09.13, 21:53 I po mieszaniu mi z mnie. A moze o mala Mi chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś