isa1001 07.11.13, 17:23 Robiła któraś z was, jadła? Jak to smakuje. Mam czerwoną kapustę, białej nie. Mogę dygować jutro po białą, ale może niepotrzebnie, bo z czerwonej też wyjdą cud, miód i niebo w gębie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilez Re: Gołąbki z czerwonej kapusty 07.11.13, 17:26 Oczywiście, ze wyjdą. Podobnie jak z włoskiej (pyszne) czy liści winogron (marynowanych). Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Gołąbki z czerwonej kapusty 07.11.13, 17:43 fajne wyjda niebieskie takie no chyba ze dodasz octu do gotowani ale ja bym robila niebieskie takie smefrne Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: Gołąbki z czerwonej kapusty 07.11.13, 18:02 rhaenyra napisała: > fajne wyjda > niebieskie takie > no chyba ze dodasz octu do gotowani > ale ja bym robila niebieskie takie smefrne O tym nie pomyślałam. W takim razie pokicam po białą. Ja mam dwóch kulinarnych konserwatystów w chałupie i niebieskich gołąbków do gęby nie wezmą. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Gołąbki z czerwonej kapusty 08.11.13, 08:07 kapusta to nie jagoda - gęby nie farbuje, ale fakt ten niebieski, a raczej szaro-niebieski to może odstraszać Odpowiedz Link Zgłoś