kxpert 08.11.13, 08:58 Witam czy ktoś może mi polecić hotel przyjazny dzieciom, najlepiej z basenem i obowiązkowo zaraz przy stoku (syn zaczyna przygodę z nartami) ? Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaskama Re: ferie 08.11.13, 09:13 Polecam Zawrat w Białce. Bez basenu, ale bardziej przy łatwym stoku się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
kxpert Re: ferie 08.11.13, 09:15 Jedziemy jeszcze z 2-letnią córką, dlatego chciałam z basenem, mąż i syn na stok, a my na basen Odpowiedz Link Zgłoś
kxpert Re: ferie 08.11.13, 09:17 Chociaż rzeczywiście pensjonat wygląda ciekawie, a stok jest zaraz obok, tak że wychodzę z pensjonatu i od razu jest stok? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: ferie 08.11.13, 09:26 Tak, zjeżdżając ze stoku musisz się na ostatnich 10 metrach zdecydować, czy pod krzesło, czy pod drzwi hotelu. Jest fajna sala zabaw dla dzieci i animatorki. Mój akurat już nie korzysta z tego. Ale w Białce jest też hotel z basenem (niewielkim), Toporow. Tu do stoku jest 600 metrow. Odpowiedz Link Zgłoś
yotsukaido Re: ferie 08.11.13, 09:44 też polecam wierchomlę, hotel jest z basenem, a stok tuż obok Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: ferie 08.11.13, 11:42 Rytro Perła Południa, z tym że jest tylko jeden mały stok, na pierwszy raz dla dziecka super ale jak rodzice chcą pojezdzic to za mały Odpowiedz Link Zgłoś
etonmess75 Re: ferie 08.11.13, 14:33 Zagroń Istebna www.istebna.org/ jest basen i stok tuż przy hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: ferie 08.11.13, 19:14 W Bialce caly kompleks Bania - jest nowy hotel i pensjonat, zaraz obok termy i stok. Nie wiem tylko jak z bezposrednim przechodzeniem z hotelu do term. W Bukowinie jest swietny Hotel Bukovina, wejscia do term masz w cenie hotelu i bez kolejki (i bez wychodzenia na zewnatrz) ale za to na stok musisz dojechac/dojsc. W Zawracie bylismy w zeszlym roku - jest fajny, bardzo dobre jedzenie, stok zaraz przy hotelu - ale niestety troche na uboczu. No i tak jak czesc wspolna jest bardzo ladnie urzadzona, tak pokoje nieco w stylu poznego PRL Do Bialki do term tez bys musiala dojechac (sa darmowe skibusy, chyba co pol godziny). Odpowiedz Link Zgłoś
kxpert Re: ferie 08.11.13, 21:08 Witam, o hotelu Bania tez myslalam, bo jest przy stoku, ale cena wyższa, poza tym w cenie pobytu nie ma wliczonego wejścia na termy (a jest drogie bo chyba 70zł od osoby). Na razie jestem zdecydowana na Zawrat, bo rzeczywiście położenie dobre - na stoku. Dziękuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś