Dodaj do ulubionych

jak przekonać męża :)

13.11.13, 13:51
Wymyśliłam sobie, że zrobię mu imprezę niespodziankę z okazji urodzin. Impreza za półtora tygodnia, rezerwacja zrobiona, ludzie pozapraszani, a tu mnie jeden jego kolega uświadomił, że mój mąż wybiera się na pewne zawody wlaśnie w ten weekend kiedy jego urodziny wypadają.
No i lipa.
Mąż mi o zawodach nie mowił i się nie dziwię nawet bo on wysyła zgłoszenia na wszystkie terminy jak leci, a potem gdzie się klub zdecyduje go wysłać, tam jedzie.

No i teraz, jak go przekonać, żeby zrezygnował z zawodów?

Drogie Bravo, pomóż!
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 14:05
      ach, te obyczaje z amerykańskich filmów....big_grin
      wystarczająco zabrnęłaś, teraz juz tylko dekonspiracja Ci została
      dołożenie do "niespodzianki" jakichs kłamstewek i podstępów mogłoby dac efekt odwrotny od zamierzonego
      • peggy_su Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 14:08
        No właśnie wolałabym zostawić dekonspirację na koniec jako ostateczną ostateczność wink
        • lady-z-gaga Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 14:20
          no może, Ty znasz swojego męża najlepiej
          ja za diabła nie lubię, jak się ze mnie durnia robi i żadne dobre intencje nie byłyby w moich oczach usprawiedliwieniem
    • gazeta_mi_placi Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 14:05
      Lepsza impreza we dwoje.
    • babunia_wygodka Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 14:14
      "Jak spieprzyć mężowi urodziny nakłaniając go do zrezygnowania z tego, co lubi bylebym ja się dobrze bawiła tak, jak widziałam w serialu?"

• peggy_su Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 14:18
        Nie smile Wiem, że z imprezy będzie bardzo zadowolony. Tylko pech że się terminy pokryły.
        • kikimora78 Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 14:20
          Zmień termin imprezy smile
          • ichi51e Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 15:31
            Jedyne wyjscie - albo wyznac i niech zdecyduje sam.
            Dla mojego ojca wuja i tz to przyjecie w dniu zawodow (do ktorych przeciez czlowiek sie przygotowuje) byloby dokladnie spieprzaniem mu urodzin...
    • ledzeppelin3 Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 14:37
      Może on woli zawody, a nie imprezę? Faceci zwykle nie cierpią imprez ku czci.
    • kosmitka06 Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 15:01
      a) Imprezę przełożyć (o ile to możliwe).
      b) Udać chorobę, coś nagłego.
      c) olać wszystko wink
    • kosheen4 Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 15:17
      przesunąć termin imprezy, będzie miał dwie przyjemności. i lepsza niespodzianka, jeśli impreza odbędzie się później. jeszcze "zapomnij" złożyć mu życzeń urodzinowych, będzie zupełnie jak w filmie wink
    • demonii.larua Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 15:24
      A terminu imprezy nie da się przsunąć?
    • nanuk24 Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 15:26
      wdrozyc kolegow meza w niespodzianke. Oni powinni go przekonac do zmiany planow, bez zdradzania tajemnicy, oczywiscie.
    • jak_matrioszka Re: jak przekonać męża :) 13.11.13, 15:35
      Porozmawiac w klubie i niech wysla kogos innego na te zawody, a jego na jakies inne, w innym terminie.
      Maz szwagierki urzadzil jej urodziny za granica, zaczal od zalatwienia jej dnia wolnego w pracy. Szef widac tez lubi akcje typu hameykanski film bo nie tylko dal wolne ale jeszcze slowa o tym nie pisnal tylko przypilnowal zeby sie na zadne spotkanie pracowe nie umowila.
    • peggy_su uff sytuacja opanowana 14.11.13, 16:52
      Sciemniłam mężowi ze chciałam zaprosić dwoje znajomych na kolację w jego urodziny.
      Powiedział że tego wyjazdu nie da sie już odwołac, ale przynajmniej wypytałam i wymogłam wolny kolejny weekend.

Na szczęście w klubie rezerwacje udało się przesunąć. Nie wiem tylko jak reszta znajomych dopisze, bo wszyscy potwierdzili już przyjście w pierwszym terminie. Miejmy nadzieję że większość będzie mogła przyjść.
      • ichi51e Re: uff sytuacja opanowana 14.11.13, 16:55
        Na pewno beda mogli smile dobrze ze sie nie wydalo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka