Dodaj do ulubionych

celebryci wykładają

22.11.13, 11:08
Wyjaśnijcie mi co tez za wiedzę tajemną mają do przekazania ciemnogrodowi celebryci, czy vlogerz,y że wielu z nich prowadzi wykłady i jezdzi po Polsce z naukami big_grin
Co moze wniesc w życie zjadacza chleba wykład pogodynki Omena albo takich ludzi:

www.youtube.com/watch?v=j_u9Wdd-idI
Ktos tu juz pisał o wykładach Krupy czy Szulim
Czy ktos moz emi powiedziec czego ci ludzie nauczają?Byliscie kiedys na wykladzie celebryty?
Obserwuj wątek
    • lelija05 Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:16
      No Omena to chyba może opowiedzieć jak z pokazywania cycków przejść do opowiadania o pogodzie.
      • agaja5b Re: celebryci wykładają 29.11.13, 18:42
        No, czyli jak się przekwalifikować, dla nauczycieli jak znalazłsmile
    • mx3_sp Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:16
      dokładnie nie wiem, ale widziałam jak pani Bojarska (kiedyś o ćwiczeń) zdradzała tajniki kuchni, np. że paprykę kroi się nożem do szorstkiej strony oraz, że szybciej się gotuje jeśli garnek ma położoną przykrywkę.
      • kariwitch00 Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:21
        ale ona z takimi mądrosciami jezdzi po szkołach kursach i uczelniach??
        • mx3_sp Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:24
          lepiej, w którejś z tv ma program.
    • oqoq74 Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:21
      Wykładać mogą. W końcu kto im zabroni. Pytanie co skłania ludzi do uczestnictwa w takich wykładach?
      • kariwitch00 Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:25
        No dobrze ma o czym opowiadać np taki były prezydent wielomilionowego kraju ale o czym opowiada youtuber albo pani ktora czyta cos przez 3 minute dziennie z promptera pojęcia nie mam..
        • oqoq74 Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:34
          No ale oni mogą mówić byle co. W końcu masz swobodę prowadzenia działalności. Jest popyt jest podaż. Myślisz, że te wykłady to robią charytatywnie? Ktoś za to płaci. Jak ktoś chce zapłacić i słuchać wynurzeń youtubera czy pogodynki to jego sprawa.
          • kariwitch00 Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:38
            ok ja tego nie kwestionuję ktos chce to niech slucha ja sie pytam raczej o czym opowiadają, bo weszlam w rzucony link i przeczytalam o Omenie to nie wiem czy smiac sie czy plakac serio, ona szkoliła niby nauczycieli w panstwowej szkole i opowiadala jak sie ubrać?A ma na sobie w ciuchach jakies 10 tys spokojnie z tego co widze na zdjęciach.
            • oqoq74 Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:42
              Pytanie kto wpadł na głupi pomysł by takie szkolenie w szkole i dla nauczycieli prowadziła pogodynka. No sorry, ale do mnie to nie przemawia.
    • kikimora78 Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:25
      Omena moze nauczyc nauczycieli "jak się ubierać, żartować na lekcji i robić pierwsze wrażenie"
      www.pudelek.pl/artykul/61127/dostala_7_tysiecy_za_szkolenie_nauczycieli/
      Proste, nie?
      • wielkafuria Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:36
        osoby ktore iles tam lat maja doczynienia z autoprezentacja maja doswiadczenie i moga wypowiadac sie jako praktyk. uwazam jednak ze zawsze takie szkolenia powinny byc w towarzystwie osoby która wie jak sie szkolenia prowadzi i umie zapanowac nad procesami grupowymi (psycholog+praktyk) to czesta para na wszelakich szkoleniach - sprzedazowiec praktyk plus trener.
      • oqoq74 Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:39
        Klasyczne wydawanie pieniędzy na bzdury
    • mid.week Re: celebryci wykładają 22.11.13, 11:56
      - informacje (ważne dla np. studentów dziennikarstwa czy politologii) o kulisach pracy w mediach,
      - PR,
      - rola managera,
      - komunikacja w mediach,
      - korzystanie z mediów społecznościowych...

myślę, że kila ciekawych tematów do omówienia by się znalazło.
      • heca7 Re: celebryci wykładają 22.11.13, 12:18
        Ale ona uczyła tego nauczycieli wink Nie studentów dziennikarstwa.
        • kariwitch00 Re: Profesor Siwiec 29.11.13, 17:39
          Dziś słyszałam że Natalia Siwiec miała wykład na UW big_grin coraz lepiej
          • agaja5b Re: Profesor Siwiec 29.11.13, 18:39
            kariwitch00 napisała:

> Dziś słyszałam że Natalia Siwiec miała wykład na UW big_grin coraz lepiej
            Może warsztaty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka