Dodaj do ulubionych

Co dla 16-latka?

28.11.13, 14:23
Na prezent gwiazdkowy? Będzie u mnie na wigilii, mało go znam, bo to rodzina ex (tak, tak i ex i jego rodzina będą u mnie na wigilii). Jest jedynakiem, chodzi do prywatnego gimnazjum i niczym szczególnym się nie interesuje. Nie zamierzam kupować czegoś wystrzałowego, max. 50 zł. Jakieś rady, drogie mamy?
Obserwuj wątek
    • girl.anachronism Re: Co dla 16-latka? 28.11.13, 14:36
      Proponowałabym bon do sklepu ciuchowego, ale za 50 zł raczej nic nie kupi, więc bon do Empiku.
      • tonik777 Re: Co dla 16-latka? 28.11.13, 14:39
        Dla mnie bon to tak samo mało wyszukany prezent jak gotówka tylko, że ciężej z niego skorzystać. Więc z dwojga złego wolałbym gotówkę.
        Co do prezentu zawsze można mu kupić jakąś ciekawą książkę.
        • thorgalla Re: Co dla 16-latka? 28.11.13, 15:14
          >>ciekawą książkę
          Może jeszcze lekturę? Taaaa już widzę jak nastolatek czyta książkę.
        • rhaenyra Re: Co dla 16-latka? 28.11.13, 15:18
          no tak
          bo najwazniejsze zeby prezent byl wyszukany suspicious
          > Co do prezentu zawsze można mu kupić jakąś ciekawą książkę.
          np o tym z ktorej strony klasc pasztecik
          bardzo wyszukana bedzie suspicious
        • girl.anachronism Re: Co dla 16-latka? 28.11.13, 16:05
          Ja właśnie nie chciałabym gotówki od prawie obcej osoby, czułabym się głupio - tak jakby ktoś wyciągnął 5 minut przed imprezą kasę z portfela i mi dał, bo np. zapomniał mi czegoś kupić. Albo jakby sąsiadka mu powiedziała, że wypada coś dać, a on by w sumie nie chciał mi nic dawać. Dlatego gotówkę uznaję tylko od bliskich wink

A bon jest fajny - chłopak sobie wybierze to, co mu się będzie podobało, a nie będzie to jednocześnie mało trafiona pozycja w rodzaju atlasu przyrody. Pójdzie sobie do sklepu - o, fajny kubek, o, fajna książka, o, fajny kalendarz - weźmie sobie i będzie zadowolony.
    • rhaenyra Re: Co dla 16-latka? 28.11.13, 15:16
      bon do empiku
      • andaba Re: Co dla 16-latka? 28.11.13, 15:20
        Słodycze.
    • solejrolia Re: Co dla 16-latka? 28.11.13, 15:19
      no właśnie dla takiego młodzieńca (opis tez się zgadzawink) zakupiłam dzwonek na rower oraz światełko na rower. zmieściłam się w 50zł.
      nie wiem nic o jego hobby, właściwie to nie znam go i rzadko widuję, mimo iż bardzo bliska rodzina, a rower na pewno ma i jeździ po okolicy, więc gadżet do roweru zawsze się przyda.
    • esr-esr Re: Co dla 16-latka? 28.11.13, 15:49
      bilety do kina, czy na basen, jakąś wejściówkę, książkę (nawet jak nie czyta niech jakąś posiada), wspomniany bon do empiku, pendrive'a (ale nie z gatunku śmiesznych, bo 16-latków śmieszy coś innego niż nas), audiobooka, szalik, t-shirt, coś z toys4boys.
    • szamanta Re: Co dla 16-latka? 28.11.13, 15:56
      zwykly zegarek na rękę? sluchawki do sluchania muzyki?jakis gadżet z sklepu komp( pendrive,etui na lapka )?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka