berlin30 29.11.13, 15:19 Powariowali chyba. U nas tez dzisija jest, ale nuda jak dla mnie.... pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/5,135423,15044118,_Czarny_piatek__trwa_od_wczoraj__Szal_przedswiatecznych.html?i=9 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: Czarny piatek 29.11.13, 15:25 Moj tz od tygodnia chodzi i mamrocze ze zbilza sie black friday Odpowiedz Link Zgłoś
havana28 Re: Czarny piatek 29.11.13, 15:31 Ja tam nie narzekam. Wpadłam do ulubionego sklepu internetowego w USA i kupiłam to co chciałam w cenie, która nie powinna wzbudzić zainteresowania polskich celników. A nawet jak wzbudzi to i tak jestem do przodu. W niedzielę dam na tacę w intencji co by paczka dotarła bez przygód. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Czarny piatek 29.11.13, 18:03 Ja w zasadzie mam prezenty skompletowane, zabraklo mi jednak papieru do prezentow i naklejek, musze wiec skoczyc do sklepu. Nie wiem co tam sie bedzie dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Czarny piatek 29.11.13, 22:05 W sklepie sportowo-zabawkarskim na parkingu nie dalo sie znalezc miejsca. Ceny-obnizone w wiekszosci o ok 5$ (bluzy polarowe Columbii, ktore kupilam w zeszlym tygodniu, tyle wlasnie spadly zceny); walmart-zawalony-na szczescie potrzebowalam tylko papieru, wstazek i naklejek na prezenty, wiec poszlo szybko. Ale na drogach trzeba uwazac, bo ludzie najwyrazniej rozkojarzeni zakupami-dwa samochody o malo nie wladowaly mi sie w bok, bo przejechali na czerwonym Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Czarny piatek 30.11.13, 08:13 a to te naklejki nie mogły poczekać jeszcze kilka dni??? musiałaś mieć je już, była obawa że w szaleństwie wykupią czy jeszcze co innego???? jak dla mnie wariactwo a info nr 1 w polskiej tv wariactwo do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Czarny piatek 29.11.13, 22:08 własnie mi koleżana pisze, że już jedna ofiara smiertelna jest, stratowali chłopaka w Wallmarcie gdzies na Long Island... Odpowiedz Link Zgłoś