Dodaj do ulubionych

Wymarzony prezent

30.11.13, 22:44
Macie swoj wymarzony prezent ktorego wiecie ze i tak nie dostaniecie?
Ja bym chciala dostac domek modulowy z lego (najchetniej ten z potworami) albo chociaz zimowo karuzelke... Ale nie dostane bo kto starej babie kupi lego? Zasmutkowalam sie przegladajac strone lego... A ja bym sie z tego najbardziej na swiecie cieszyla... uncertain
Obserwuj wątek
    • truskawka_mnie_dobija Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 22:50
      mi się marzy bilet lotniczy na malediwy i voucher na bungalow, ale dopóki dziecia nie odchowam i sama na to nie zarobię - nie ma opcji sad

ich51e - może po prostu powiedz bliskiej osobie, jak bardzo być chciała to dostać. przecież w prezentach nie liczy się praktyczność, tylko mega uśmiech i szczęście osoby obdarowanej! nie widzę problemu, żeś "stara baba" big_grin.
      na zeszłe Święta se zażyczyłam chomisia za 10 zeta - dostałam smile
      • ichi51e Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 22:56
        Ja im od lat mowie big_grin tylko ze dla nich to zarty sa uncertain
        A co tam - kupie sobie sama jak bedzie okazja smile bede trzymac w szafie szurac pudelkiem od czasu do czasu i obwachwac moj wlasny - N.O.B. ;p
        • truskawka_mnie_dobija Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 23:00
          ooo właśnie - kup sobie sama!
          może nie prezent, ale ile radości big_grin
          tylko szkoda, że nie potrafią zrozumieć, że w każdym drzemie dziecko sad

na te Święta sobie zażyczyłam nową koszulkę nocną, taką ze Snoopim. kocham Snoopiego!
          Tylko mam tyle szczęścia, że mój facet to doskonale rozumie smile
        • truskawka_mnie_dobija Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 23:03
          dodatkowo będąc matką niemowlęcia mogę bezkarnie oglądać kreskówki. i jeszcze długo będę mogła big_grin więcej: chłop wchodzi do domu a ja radośnie fałszuję pioseneczki disneya big_grin
          nieważne, że dzieć nie ogląda, bo jeszcze mało kumaty.
          ważne, że nikt się na mnie nie patrzy jak na wariatkę wink
          • rhaenyra Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 23:16
            90% doroslych oglada kreskowki
            reszta bezczelnie klamie ze nie tongue_out
    • paul_ina Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 22:53
      Ja bym chciała wehikuł czasu, który mnie przerzuci jakieś 3 lata do przodu. Bo przewiduję, że będzie mi jeszcze ciężej niż jest teraz, a teraz jest już bardzo ciężko. Ja już nie tylko padam na twarz, ja na niej ustawicznie leżę fizycznie i psychicznie.
    • run_away83 Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 22:59
      ichi, kup sobie to lego i powiedz że to dla dziecka wink jak pierworodny miał dwa miesiące, to tatuś mu kupił zdalnie sterowany samochód. Zgadnij kto się nim bawił? Hehehe tongue_out Ja ostatnio widziałam gdzieś takie fajne figurki Playmobil, że chyba sobie kupię (mama z dzieckiem w wózku i druga z dzieckien w chuscie i jeszcze asrronauta mi się strasznie podobał) wink

A odnośnie pytania o prezent, to chciałabym "Sezon Burz" ale koniecznie e-booka. A wydawca się na e-czytelników wypiął i zdecydował się wydać tylko wersję papierową. I zła jestem i smutno mi.

No i ni uja nie wiem co mam sobie zażyczyć od gwiazdorka pod choinkę tongue_out
      • eraz-lilipop Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 23:16
        Wycieraczkę do butów. smile . Widziałam taka piękna z napisem home sweet home , z ptaszkami kwiatuszkami. Oprócz tego ze według mnie jest slodziuchna ,również jest totalnie kiczowata. Mówiłam mężowi i córce, mąż myśli ze sobie żartuje, córka wycieraczki kupić mi nie chce sad .
        • truskawka_mnie_dobija Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 23:52
          wycieraczkę kup sobie sama, a rodzina niech Ci kupi coś tylko tylko dla Ciebie smile
      • wilowka Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 13:03
        SEZON BURZ BĘDZIE NA CZYTNIK smile

I weźcie linkujcie te prezenty,bo nie wiem jak wygląda domek lego z potworami, a może też chcę?

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT2ZSevFSRmDX2EH2Au8Tw9D3cZ3bb9SfWd_q_xA_GNVCIlUGG3rQ Ja chcę młynek dziewiarski i podręcznik kryminalistyki i kryminologii.
        • run_away83 Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 13:45
          Dzięki ci, dobra kobieto smile
        • ichi51e Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 14:19
          Tak wyglada www.brickpicker.com/forum/index.php/blog/4/entry-388-lego-10228-haunted-house-investment-potential-that-is-scary/
          • ichi51e Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 14:55
            A karuzelka shop.lego.com/en-PL/Winter-Village-Market-10235?fromListing=listing
    • aagata4 Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 23:08
      Ale nie dostane bo kto starej babie kupi lego? Zasm
      > utkowalam sie przegladajac strone lego... A ja bym sie z tego najbardziej na sw
      > iecie cieszyla... uncertain

dlaczego nie? ja w zeszłym roku dostałam takie dziecinnego keyborda za 100 zł dokladnie takiego jak chciałam i teraz sobie wieczorami gram różne piosenki, ostatnio kolędy .... a mam ponad 40 lat ....

kto powiedział, że się jest za starym na zabawki?
      teraz trzeba sobie czasem zrobic własnie przyjemność ... po to są święta ? po co nam kolejny zestaw szampon i jakieś balsami itp?

pozdrawiam i zycze spełnienia marzeń,

Agata
      • verdana Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 11:20
        Syn na 30-tkę dostał ode mnie Legosmile
        • ichi51e Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 12:34
          No to jest szansa.
          Moj zestaw na dziecko nie przejdzie - to z gantunku tych co sie sklada tydzien smile bede napominac mimochodem moze ktos uslyszy...
    • rhaenyra Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 23:08
      www.barbiecollector.com/shop/doll/elizabeth-taylor-white-diamonds-doll-w3471
      nikt mi nie kupi sad
      • truskawka_mnie_dobija Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 23:11
        oooo!!! normalnie w szoku jestem!

jaka różnica pomiędzy lalką, którą dostałam mając jakieś 7, 8 lat indifferent
        • rhaenyra Re: Wymarzony prezent 30.11.13, 23:14
          cenowa tez :l
          ale uzbieram sobie muuuusze ja miec
      • ichi51e Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 07:41
        O przypomnialas mi moje drugie marzenie! Ale to az samej mi glupio... m.barbiecollector.com/mt/www.barbiecollector.com/shop/doll/christian-louboutin-barbie-shoe-collection-t2159
        Trzeba bylo kupowac jak wyszlo - za te sume jakos bym przelknela... A teraz juz nie ma...
        • rhaenyra Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 14:46
          a na ebayu szukalas?
          ja bym jeszcze barbre chciala smile
          m.barbiecollector.com/mt/www.barbiecollector.com/shop/doll/barbra-streisand-doll-n6574
          • ichi51e Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 14:48
            Przestan mi noz w ranie obracac...
            • ichi51e Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 14:50
              Oczywiscie ze sa na ebayu... m.ebay.com/itm/291025496582?nav=SEARCH&sbk=1 po 30 usd za parke...
              • rhaenyra Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 15:06
                kuzwa jak ja niecierpie takich zdziercow uncertain
    • kotobala Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 00:30
      ichi51e napisała:

> Macie swoj wymarzony prezent ktorego wiecie ze i tak nie dostaniecie?

Zapewnione zdrowie i szczęście mojego dziecka do końca jago życia. Na drugim miejscu swoje i męża zdrowie i szczęście. NA trzecim nieograniczony dostęp do ebooków sci-fi.
    • gretchen184 Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 07:48
      mieszkanie w gdańsku- czyli 600 km od obecnego domu- i święty spokój
      • czerwony_nos_rudolfa_2013 Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 10:46
        nowego Eco
        pewnie sama sobie kupię po świętach...

biżuterię (nie z tych drogich)
        rzadko dostaję (raz wink ), a bardzo lubię

scyzoryk szwajcarski
        też pewnie w końcu kupię sama

ubrania z motywem reniferów smile
        piękny notatnik
        małe szanse, żeby ktoś zgadł, a kilkadziesiąt złotych na coś takiego jednak nie wydam i nie powiem nikomu, bo chcę niespodziankę big_grin big_grin big_grin

durszlak Villeroy & Boch
        tu jest cień szansy, bo "się zdradziłam" smile

• messa-lina Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 11:12
      Nie mam, gdy o czymś zamarzę - idę i kupuję lub wspominam mężowi i on nabywa. big_grin
    • joa66 Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 14:59
      Wszystkie serie komisarza Maigreta (z Bruno Cremerem).
    • czarne_porzeczki Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 15:10
      rozmaryn.
      nikt przenigdy nie wpadnie na pomysł, żeby dać mi w prezencie rozmaryn.
    • elske Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 15:33
      Mam 3 sezony Grey's anatomy i chcialabym dostac reszte . Do tego serie ksiazek Ania z Zielonego Wzgorza. I jeszcze wszystkie komedie polskie z kina przedwojennego na DVD ( pamietacie jak zawsze w niedziele byl cykl W starym kinie ? Jestem fanka od kiedy skonczylsm 5 lat ).
      Za to jeden prezent wymarzony dostane. Marzylam o leksykonie strojow norweskich ( 1000 stron z opisami , zdjeciami , bardzo dokladny ). Maz mi kupil :- D .
      • ichi51e Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 15:40
        Na yt sporo jest. Do tego sa tez rozne filmy propagandowe z powojnia np autobus odjezdza 8.20 czy sprawy do zalatwienia...
        Uwielbialam pani minister tanczy ada to nie wypada czy czy locyna to dziewczyna. Jadzia... Rozmarzylam sie. A u mnie jeszcze bylo tak ze babcie i dziadkowie to byli zywcem wyjeci tylko starzy...
        • ichi51e Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 15:40
          Lucyna!!!
    • plater-2 Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 15:43
      o :]]] myslalam ze wymarzony przydent ...
    • redheadfreaq Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 15:46
      Miłość i podwyżkę o 1k.
    • hamerykanka Re: Wymarzony prezent 01.12.13, 17:13
      Corvette Stingray. Zawsze mi sie podobaly, ale odkad kupilismy Rosomaka dla mnie, wiem ze Stingray zostanie marzeniem niespelnionym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka