misterni 12.12.13, 22:42 Dlaczego ten wątek znalazł się na oślej ławce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misterni Re: Ciekawa jestem 12.12.13, 23:00 No proszę Cię. Personalność nie jest bezpośrednia. Na tej zasadzie co drugi wątek powinien znikać. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Ciekawa jestem 12.12.13, 23:00 marychna31 napisała: > > pewnie za swą personalnosc..... Nie był bardziej personalny niż 75% wątków na tym forum. Ja już dawno przestałam wierzyć, że moderacja kieruje się zdrowym rozsądkiem i obiektywizmem przy usuwaniu wątków. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Ciekawa jestem 12.12.13, 23:08 Opanujcie się laski, bo przyjdzie Pan Pirania i wyciągnie konsekwencje, a i mecenas K.Rokodyl znajdzie pole do popisu Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Ciekawa jestem 12.12.13, 23:10 Pana Piranii nie znam, ale przypominam, że mecenas K. Rokodyl to mój dobry znajomy i może ewentualnie wyciągnąć konsekwencje wobec tych, co mi wątki usuwają. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Ciekawa jestem 12.12.13, 23:18 proste najwidoczniej strefy wpływów bohaterki wątku są większe, niż innych forumek Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Ciekawa jestem 12.12.13, 23:21 lady-z-gaga napisała: > proste > najwidoczniej strefy wpływów bohaterki wątku są większe, niż innych forumek Nic dodać, nic ująć. Chylę czoło przed twą przenikliwością. Obawiam się jednakowoż, że tutejsza moderacja jej nie doceni i zaraz polecimy. Do zobaczenia na Oślej Ławce. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_online Re: Ciekawa jestem 13.12.13, 00:29 a moze jola to wieczna, o wiecznej tez lecialy bez powodu, kto wie. taki ma talent do lania wody ta jola niczym wieczna kiedys, tylko strategie zmienila. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Ciekawa jestem 13.12.13, 00:36 krolowa_online napisał: > a moze jola to wieczna, o wiecznej tez lecialy bez powodu, kto wie. taki ma tal > ent do lania wody ta jola niczym wieczna kiedys, tylko strategie zmienila. ale to nawet lanie wody nie jest. na pierwszy rzut oka widać, że durne to, jak but. tego, co ona tu pisze, to nawet się czytać nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Ciekawa jestem 13.12.13, 00:49 krolowa_online napisał: a moze jola to wieczna, o wiecznej tez lecialy bez powodu, Bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Ciekawa jestem 13.12.13, 01:00 Ten babsztyl powinien mieć dożywotniego bana za kolejny taki numer. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Ciekawa jestem 13.12.13, 02:02 Zapisz całość wątku. Jutro a właściwie za parę godzin już go nie będzie Miło by było jakbym się pomyliła z kasowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś