Dodaj do ulubionych

problem z częstym siusianiem!!

26.11.10, 23:50
Witam serdecznie,mój problem ciągnie się już 7 lat....bardzo się tego wstydzę....zaczęło się od przypadkowego seksu,przemarznięcia-tak 2 w jednym....dostałam wtedy antybiotyk ale problem z częstym sikaniem został do dziś....nie wychodzę nigdzie gdzie nie ma toalety,znam każde wc w mieście.....to dla mnie dramat!!5 lat temu urodziłam córkę jeszcze pogorszyło sprawę,badanie podstawowe moczu ok,posiew pojedyńcze bakterie......nie mam problemów z bieganiem do toalety w nocy,jednak jazda samochodem zwłaszcza po dziurach to duże wyzwanie....trudno utrzymać mi mocz dłużej niż 2 godz.-boje się nawet iść jak normalny człowiek do pracy,bo podstawą w jej szukaniu jest to czy swobodnie będę mogła w każdej chwili skorzystać z wc......zauważyłam też ostanio że mam słabszy strumień moczu i bezwiednie wypływa mi jakaś kropelka czy dwie,niekiedy idę do toalety po czym za dosłownie po 5 min wracam z oddaniem moczu w śladowej ilości......któraś z Was tak miała?da się jakoś z tym walczyć?chyba w końcu muszę się gdzieś wybrać ale przeraża mnie badanie urynodynamiczne-przecież ja się im tam posikam aaaa no i jeszcze mam jedną schizę-obok żadnej toalety nie mogę swobodnie przejść-jak tylko widzę magiczne wc lub "toalety" od razu mi się zachce
Obserwuj wątek
    • aaaniula Re: problem z częstym siusianiem!! 27.11.10, 08:43
      nikt Ci tu nie pomoże w tej materii, bo sama nie chcesz sobie pomóc. Idź do urologa i przestań schizować, chyba że nadal masz zamiar sikać zawsze i wszędzie.
    • Gość: gość Re: problem z częstym siusianiem!! IP: *.7-1.cable.virginmedia.com 27.11.10, 11:58
      mania sikania,hmmm....a moze tak psycholog

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka