Dodaj do ulubionych

sylwester w górach

26.12.13, 21:05
a konkretnie w rejonie zakopanego, wybieramy się w sobote , myślicie żeby zadzwonić i zapytać czy wszystko ok , po silnym wietrze , czy myślicie ze jakby cos było nie tak to dadza znac . wy wiecie wszystko . a to nasz 1 wyjazd od 10 lat bez dzieci wiec chciałabym aby się udał , ;-]
Obserwuj wątek
    • naomi19 Re: sylwester w górach 26.12.13, 21:16
      górale z zakopca są tak zachłanni na kasę, że i tak Ci nie powiedzą, moim zdaniem
      jeśli jest coś nie tak, to powinni sami zadzwonić
      ale tego pewnie nie zrobią- zadzwoń
      kasę już wpłaciłaś?
      • wiecznaolka Re: sylwester w górach 26.12.13, 21:27
        naomi19 napisała:

> kasę już wpłaciłaś?
        tak 50%
        to okolice Poronina tam nic nie mówią o szkodach wywołanych halnym .
        najbardziej martwi mnie odesłanie z kwitkiem a mam do przejechania 250 km dzieci do teściowej zawieść i tam dojechać
      • przystanek_tramwajowy Re: sylwester w górach 26.12.13, 21:40
        Zgadzam się z Naomi (coś takiego!). Górale z okolic Zakopca to buraki i chamy. Biorą kasę i jeszcze focha strzelają, jak coś za tę kasę muszą zrobić. Dodatkowo w Zakopcu smród, smog, drogo, brzydko i ciasno. Po jasnego grzyba się tam tyle luda pcha, to nie wiem?

---
        Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama.
    • mw144 Re: sylwester w górach 27.12.13, 08:38
      W okolicach Poronina wszystko ok, ucierpiało Zakopane i góry. Co do przyjmowania gości - jak wyjeżdżałam wczoraj z pensjonatu, to normalnie przyjmowali gości na Sylwestra, mimo, że nie mieli prądu i połowy dachu.
      • naomi19 Re: sylwester w górach 27.12.13, 09:22
        haha
        • bergamotka77 Re: sylwester w górach 28.12.13, 12:47
          Ja jestem aktualnie w Zakopcu od swiat - pradu nie bylo caly pierwszy dzien swiat i drugiego do 12:00 ale przywrocili wszystko, straty sa duze ale wszystko juz normalnie funkcjonuje - ludzie niezwykle sprawnie usuwaja szkody. Dzis znowu troche mocno wieje ale juz nie tak jak w swieta wink My wyjezdzamy tuz przed Sylwestrem. Sporo turystow porezygnowalo z pobytu z powodu awarii pradu wiec pewnie beda miejsca no i juz na Sylwestra wszystko pewnie ucichnie. Smialo przyjezdzaj. W razie pytan daj znac pomoge jesli moge.
          • akseinga Re: sylwester w górach 28.12.13, 21:56
            Wróciłam dzisiaj z Poronina. Tam w porównaniu z Zakopanem był lekki wietrzyk, żadnych szkód. Jedź spokojnie i baw się dobrzesmile
            • wiecznaolka Re: sylwester w górach 29.12.13, 07:10
              jesteśmy od wczoraj wszystko ok , tu gdzie jestem wczoraj delikatnie wiało , a w Zakopcu dużo mocniej jak byliśmy wieczorem . widoki piękne .
              • naomi19 Re: sylwester w górach 29.12.13, 09:45
                super, że się udało!
              • mamati3 Re: sylwester w górach 29.12.13, 17:28
                A jak dojechalas? Jak wczoraj wracaliśmy to był mega korek w stronę Zakopca. Nie zazdroszczę powrotu...
                • wiecznaolka Re: sylwester w górach 29.12.13, 18:16
                  mamati3 napisała:

> A jak dojechalas? Jak wczoraj wracaliśmy to był mega korek w stronę Zakopca. Ni
                  > e zazdroszczę powrotu...
                  jechaliśmy od str nowego sacza bo dzieci u teściowej zostawiłam , wiec ominęliśmy zakopiankę . po prostu ja przecielismy i na poronin , . w koreczku może 2 km staliśmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka