feniks_z_popiolu 29.12.13, 18:33 Ja tak. Jeszcze fajerwerki ok ale idiotyczne petardy? Dziecinada moim zadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhaenyra Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 18:36 u mnie juz przed swietami zaczeli sie tluc dzisiaj gdzies od 16 co jakis czas cos wybucha sama nigdy tego goowna nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 18:51 U mnie się tłuką petardami dzień w dzień od tygodnia i tak będzie z kolejny tydzień. Mój pies na szczęście się nie boi, ale żal mi innych zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
kozauwoza Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 30.12.13, 20:48 wyznawczyni_wielkiego_czerwia napisał(a): > Mój pies na szczęście się nie boi, ale żal mi innych zwierząt. Moja suczka od dwóch dni nie chce wychodzic na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: Nie 29.12.13, 18:40 Strzelam strzelałem i strzelał bedę. Co roku kilka stów leci w niebo. I bedzie lecieć.. Daje to mnóstwo radochy i nam i dzieciakom. A jak jakimś nawiedzonym sie to nie podoba to cóż...Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nie 29.12.13, 18:46 > A jak jakimś nawiedzonym sie to niepodoba No nie wiem, czy mój pies i inne mi znajome sa nawiedzone, ale bardzo się boją. Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Nie 30.12.13, 14:23 ja tez strzelam i nie interesuje mnie czy jakis pies sie boi, moja córka boi sie psów i mimo to po ulicach biegaja wiec w matni wszedobyskiego wdupiemania strzelam dla wałsnej radochy jak i dla radochy zdecydowanej wiekszosci bawiacych sie w ta noc Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie 29.12.13, 18:54 Fajerwerki sobie w Sylwestra wal, ale po jaki ch.. te idiotyczne petardy? Myślałam, że tylko dzieciaki się tym pasjonują. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Nie 29.12.13, 20:55 Do każdego dorosłego chłopa siedmiolatek gratis- nie wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Nie 29.12.13, 21:59 twoje "nam sie podoba" konczy sie tam, gdzie zaczyna sie "nam to utrudnia zycie". To jest zwykla twoja arogancja, a nie nasze nawiedzenie. Postrzelaj sobie we wlasnym domu, jak to dla ciebie taka radocha. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie 29.12.13, 22:43 O to sie nie martw ade na gdzie puszczac petardy i z kim. Z toba sie za wiedza nie podzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Nie 30.12.13, 10:56 Dzięki takim ubogim na umyśle jak ty moja psica od tygodnie chodzi na 30-sekundowe spacery i zaczynam obawiać się o jej nerki. Do tego cierpi z powodu niewybiegania. No ale ty masz radochę. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: Nie 30.12.13, 11:44 Jakos tez mam psa wiec nie dramatyzuj. Trzeba było psa odpowiednio ułozyć vide szkolenie PO. A jak sie nie umie z psem postępowac to kup sobie chomika. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie 30.12.13, 12:07 tekst roku "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Nie 30.12.13, 13:16 Bo chomik nie boi się hałasu. Otóż boi się i usiłuje wygrzebać dziurę w dnie klatki. Skąd wiem? Bo miałam. Znasz może jakieś szkolenia dla chomików? A co poradzisz dzikim zwierzętom żyjącym w lasku kilometr od domu rodziców? Też mają się wysłać na szkolenie, czy zamienić się w chomiki? Też miałam psa, którego hałasy nie ruszały. Jednego z czterech. Odpowiedz Link Zgłoś
kozauwoza Re: Nie 30.12.13, 20:59 adellante12 napisał: > Jakos tez mam psa wiec nie dramatyzuj. Trzeba było psa odpowiednio ułozyć vide > szkolenie PO. Człowieku jakie szkolenie? Psy mają strasznie czułe uszy, to co Ty słyszysz jako wielkie bum one słysza jako megawielkie bum i bólem uszu i rozsadzaniem błony bębenkowej.Jeśli pies wrażliwy to dochodzi wzrost ciśnienia krwi i ból głowy, panika. Miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: Nie 30.12.13, 20:07 Moj pies prawie na zawał własnie zszedł bo jakis idiota postanowił koło domu postrzelac Mam nadzieje, ze tym broniacym pourywa paluchy albo co gorsza łapy i sie może rozumu naucza debile. Juz nie wspominajac o tym, ze pozwalaja na to dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie 31.12.13, 10:35 OJP ,OJP,OJP! jest na sali lekarz?mamy tu debilke,ktora zyczy kalectwa innym ludziom. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.limonka Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 18:52 Nie znoszę petard. Może mi ktoś wyjaśnić, jaka w tym przyjemność? Fajerwerki chociaż ładne, ale to hukowe g...no po co komu? Odpowiedz Link Zgłoś
derena33 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 18:56 Tez nie strzelam, bo jak patrze na nasze zwierzeta w Sylwestra, to mi sie serce kroi. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 19:19 NIE STRZELAM - i nigdy tego nie robilismy co innego pokaz fajerwerków gdzieś w mieście na duża skalę, gdzie naprawdę jest na co popatrzeć strzelanie na własny uzytek (na podwórku czy osiedlu) to jakieś kompletne buractwo Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:37 Uważam dokładnie tak samo - profesjonalne i efektowne pokazy fajerwerków jak najbardziej, hałasy i stwarzanie zagrożenia na podwórkach i ulicach - beznadzieja. Oczywiście to, że ileś rączek i paluszków urwało i urwie bezpowrotnie i jakieś straty w mieniu też będą, to dla niektórych za daleka perspektywa, by się nad nią zastanawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:05 Zgadzam się. Lubię pokazy fajerwerków, ale petardy czy fajerwerki osiedlowe, które więcej huku robią niż dają efektów? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 19:29 feniks_z_popiolu napisał: > Ja tak. Jeszcze fajerwerki ok ale idiotyczne petardy? Ja dzisiaj kupiłem paczkę rakiet i okazało się, że w komplecie są także petardy. To co mam robić? Trzeba będzie odpalić. Wyrzucić przecież szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 19:38 No to bede dziecinna,stanowczo wole byc dzieckiem niz stara rura z kijem w doopie. Lubie glosna i wesola zabawe i mam w powazaniu,ze ktos nie moze przebolec,ze raz w roku jest sylwester. Jutro ide po petardy i fajerwerki. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 19:45 Och, ty jak zawsze taka wyluzowana i młodzieżowa, ojejejej Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:44 Omfg, i tak ludzie lubiący zwierzęta stali się starymi rurami z kijem. Zazdroszczę niektórym prostych zwojów, życie musi być o tyle łatwiejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:23 Nie ludzie lubiacy zwierzeta,a fanatyczne pokemony,ktore nie potrafia sie bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:08 zabawa jest dla wszystkich, tyle, ze czlowieka kulturalnego, nie bawi, to samo co bawi chama i buraka. Powiedz mi, co cie bawi, a powiem ci kim jestes, skoro cietaki harmider bawi, to znaczy, ze masz mozgownice niepofaldowana, pokemonie. Mozna wyjechac z Polski, ale Polska z ciebie nie wyjedzie, oczywiscie ta glupsza i chamska Polska. Ta madrzejsza Polska ci probuje wytlumaczyc, ze strzelanie petardami, to zly pomysl, ale ty tego tym ptasim mozdzkiem nie ogarniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:16 Ciebie nie moze bawic puszczanie petard. I to nie dlatego,ze jestes kulturalna i madra. Zwyczajnie mezus nie uzyczy ci kasy garkotluku,a nikt rozsadny nie bedzie chcial z toba swietowac. Jestes nic nie znaczaca kura domowa w obcym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:11 wyobraz sobie, ze kogos strzelanie petardami nie rajcuje. Myslenie masz ograniczone i pewnie tego n ie ogarniesz. skoro ja jestem nic nie znaczaca kura domowa w obcym kraju, to kim ty jestes? Podskocz, moze mi do piet siegniesz, wezme lupe, to moze cie dojrze, bo taka jestes przy mnie malutka. A nawet i prowadzic dom trzeba umiec, gotowac trzeba tez umiec, a ty i tego nie potrafisz. W twoich niemczech gospodynie sie cenia i sa cenione. A z ciebie taka niemka, jak z koziej dupy traba. Polska prowincjuszka jestes i polska prowincjuszka umrzesz, zebys sie skrecila wokol wlasnej osi. Po polsku nie potrafisz mowic i pisac poprawnie, to az strach sie bac, jak to wyglada po niemiecku. Nawet faceta nie umialas sobie wybrac, bylo sobie znalezc takiego, ktory ci zapewni dostatnie zycie, a nie ze musisz latac do roboty, by miec na podpaski i petardy. A to dorabianie teorii o "wlasnych pieniadzach" to mozesz zaserwowac lipcowej, ona sie na to nabierze Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:18 Jedna baba drugiej babie wsadziła do dupy grabie. Pokazałyście klasę, obydwie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:35 Nigdy nie pretendowalam do tytulu kobiety z klasa,wiec nie mam problemu.Gakortluk sie stara by ja za taka uwazac,als po tym wystapieniu juz nikt sie nie nabierze na jej a i e. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:33 Oooo to juz jednak nie mam sponsora co mi daje na wszystko,wow. Zdradze ci tajemnice wielka,mozna miec perfekcyjnie poprowadzony Dom bez potrzeby siedzenia w nim 24na dobe.To sie nazywa organizacja.Jak widac nie jest to twoja mocna strona,bo to co przecietna kobieta ogarnia w trzy godziny lacznie z dwudaniowym obiadem ty ogarniasz przez caly dzien i jeszcze kiepsciutko. Jak tam prezent dla meza?ucieszyl sie z podarunku na ktory sam sobie zapracowal,bo pani nie potrafi nawet drobnych zarobic?czyzby to wynik slabej znajomosci,jezyka?ni tak na slowie kartofel jezyk sie nie konczy. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 30.12.13, 01:04 edelstein napisała: > > Oooo to juz jednak nie mam sponsora co mi daje na wszystko,wow. z kim ty obcujesz cielesnie za pieniadze, to juz jest twoja sprawa. Starasz sie jak mozesz biedactwo. otoz, walenie ludnosci petardami pod oknem i zaklocanie ciszy jest zakazane. Pospolite chamy nie przstrzegaja zasad wspollzycia spolecznego. Zeby sie dobrze bawic, to nie trzeba robic lomotu i huku na pol miasta. A jak sie z kims rozmawia, to nie trzba drzec ryja i bluzgac. Ot elementarne zasady kultury osobistej, ty falszywy edelku. Z domu nie wynioslas, moze ci forum to dosadnie uswiadomi, bo jak jest grzecznie, to ty nie rozumiesz. Dlatego bojkotujemy petardy, a co najwyzej idziemy popatrzec na pokaz fajerwerkow profesjonalnie zaplanowany i przeprowadzony przez wladze municypalne. > Jak tam prezent dla meza? a co cie tak moj maz obchodzi? Stary twoj Niemiec szuka sobie juz mlodszej Ukrainki na twoje miejsce? Mozesz stanac na glowie i uszami zaklaskac, nie licz na cud, za wysokie progi. Niech, bedzie: owszem spodobaly sie, bo wybrane ze smakiem pare luksusowych rzeczy i premium class. Ty tym swoim h&m z przecen mozesz wiesz..... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 30.12.13, 11:21 Oho ktos nie mogl spac po nocach. Poki co to ty jestes utrzymanka dziecinko,wiec tak nie podskakuj W sylwestra ciszy nocnej nie ma.Musisz znalezc inny temat niz kultura osobista,jestes ostatnia osoba na Forum,ktora mozna podejrzewac o klase,kulture i kase. Rozczula mnie wasza namietna wiara w starosc mojego faceta.To,ze twoj mezus ma cie juz tak dosc,ze obawiasz sie mlodszej konkurencji z Ukrainy to twoj Problem,mnie nikt nie chce wymieniac na nowszy Model Tak,bardzo lubie H&M dla dziecka,Maja tam modele dzinsow,ktore idealnie na nim leza.Najwazniejsze,ze dzieciom,ktore dostaly ode mnie ciuszki w tym mojemu synowi sie b.podoba. Twoje sny nie wychodza poza popatrzenie na witryne sklepu LV "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
ella_nl Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 30.12.13, 20:05 kamelia04.08.2007 napisała: > zabawa jest dla wszystkich, tyle, ze czlowieka kulturalnego, nie bawi, to samo > co bawi chama i buraka. > > Powiedz mi, co cie bawi, a powiem ci kim jestes, skoro cietaki harmider bawi, t > o znaczy, ze masz mozgownice niepofaldowana, pokemonie. > Mozna wyjechac z Polski, ale Polska z ciebie nie wyjedzie, oczywiscie ta glupsz > a i chamska Polska. Ta madrzejsza Polska ci probuje wytlumaczyc, ze strzelanie > petardami, to zly pomysl, ale ty tego tym ptasim mozdzkiem nie ogarniasz. AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:09 Ach, to ci, co nie walą petardami, nie potrafią się bawić... Ty chyba na dobrej imprezie dotychczas nie byłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:19 Oj bylam,bylam,na najlepszej imprezie dostawalo sie stopery na wejsciu,no ale takie zabawy ci nie groza Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:22 Bogu dziękować. Bo przy porządnym nagłośnieniu nie trzeba zatykać uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:30 Wiedzialam,ze nie zajarzysz Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:33 My nie chodzimy na takie zajebiste imprezy jak ty, to skąd mamy wiedzieć? Musisz nam koniecznie opowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:41 Po co?fajnymi rzeczami dziele sie z fajnymi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:43 To po jaki ch... tu siedzisz i opowiadasz o tych wszystkich zajebistych rzeczach? Nie trzymają się kupy te twoje zeznania. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:51 Powaga,to cos mnie ominelo,nie przypominam sobie byscie posiadly ta wiedze.Ogolnikowe "fajna impreza"wam starcza,by sie pultac. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:56 Mam na myśli opowieści o twoim zajebistym życiu, to nie są fajne rzeczy, którymi się dzielisz z fajnymi ludźmi? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:00 Dawaj wiec recenzje z tego gdzie bylam w ostatnich powiedzmy trzech tygodniach.Miejsca,czas z kim i po co.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:02 Zawsze kiedy zaczynam wdawać się z tobą w dyskusję zapominam, że jesteś taka głupiutka. Nawet nie rozumiesz, o czym piszę. Nieważne, edel, wiem, że nie zaśniesz dopóki ci tego nie napiszę, no normalnie mnie teraz zagięłaś, jesteś normalnie zajebista. Dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:06 Oho,robimy odwrot.Jakie dyskusje?lazisz za mna Jak pies i ciagle szczekasz to samo stary facet,kompleksy,zayebiste zycie.Ilez mozna czytac te slepaki. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:15 Ale czytasz, czytasz z rumieńcami i się pieklisz, już ci się literki plączą... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:36 Niestety to tylko film mnie wciagnal. Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:44 Edel, niebożątko, a strzelaj sobie petardami w sylwka, na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:37 Nie nie, wiem, że dla wielu im głośniejsza impreza, tym lepsza. Byle łomotało w tle. Cóż, to też stworzenia boże... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 30.12.13, 20:10 Najweikszym pokemonem i zakałą tego forum to akurat ty jestes Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 31.12.13, 10:38 Nasza psychicznie chora sie odezwala,no dawaj zycz dalej innym kalectwa pokemonie. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:00 Szacunek dla zwierząt oraz samopoczucia i mienia innych osób oznacza posiadanie kija w doopie? To ten pobyt zagranicą tak na rozum robi? Strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:25 Ojojojoj nagle po latach swietowania nagle stare rury przypomnialy sobie o szacunku dla nich.Jeaaaah.Pobyt z daleka od takich fladr nadzianych na rozno robi mi swietnie.Tutaj sie swietuje. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:29 Ale z ciebie prostaczka, aż chwilami trudno uwierzyć. Jakie kompleksy zwalczasz? Muszą być potężne. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:47 Twoje zdanie w tym temacie tak samo mnie interesuje Jak zeszloroczny snieg. Produkuj sie dalej skoro masz zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:50 To dlatego tak mi pracowicie i z zapałem odpisujesz na wszystko w tym wątku? Bo tak cię nie interesuje to, co mam do powiedzenia? Konsekwencja nie jest twoją mocną stroną Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:56 Lubie patrzec jak sie miotasz. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:04 Aha aha, ja się miotam, a sobie tylko tak lajtowo odpisujesz na każdy mój post? Masz chyba dziewczyny tutaj za idiotki, chcesz nadal robić za ematkowego miejscowego głupka, twoja brocha Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:10 Zeby zezloscic terierka trzeba go szturchnac kijem,nawet specjalnie nie trzeba sie wysilac.Moje faworytki sa juz na posterunku,zaliczasz sie do tej rasy. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:10 Raz w roku? Babo, u mnie od tygodnia strzelają i będą cały następny. A później na urodziny/imieniny Staszka, miejscowy odpust i bez okazji, bo tak. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:29 U Nas sie ich uzywa raz w roku.Poza tym terminem na kirmesie,dniu japonskim sa fajerwerki. Jakos nie przypominam sobie,by za mojej bytnosci w Pl uzywano petard w innych terminie niz okolosylwestrowy. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:40 Możesz sobie nie przypominać, co nie zmienia faktu, że w moich okolicach najwięcej petard wypuszcza się w dzień "odpustu". A jakieś fanatyczne pokemony bawią się już od tygodnia i będą kolejny jak co roku. A i jeszcze niedaleki sąsiad matoł w dzień sylwestra strzela sobie w niebo z wiatrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:44 Nie cierpie na alzheimera,ni,als tez nie mieszkalam nigdy w slamsach gdzie lataja sasiedzi z bronia. Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:52 Sugerujesz, że mieszkam w slumsach? Nie, nie mieszkam. I sąsiad nie lata z wiatrówką, tylko sobie wystrzeliwuje w niebo salwę na powitanie Nowego Roku. Matoł, bo matoł, ale przynajmniej nie wysadzi w powietrze siebie i parudziesięciu ludzi jak Twoi uroczy wiadomi sąsiedzi mają w tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:22 Nie mam sasiadow z takowych krajow. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_w_kratke Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:55 edelstein napisała: > > No to bede dziecinna,stanowczo wole byc dzieckiem niz stara rura z kijem w doop > ie. Sądząc po Twoich głupawych postach nie grozi Ci zostanie "starą rurą" "z kijem w dupie". Raczej pozostaniesz na zawsze rurą, której się wydaje, że jest młoda. A w tyłku też masz zapewne coś bardziej śmierdzącego i lepkiego niż kij. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:26 Ach te kulturalne jematki,by zachowac pozory dobrze wychowanej zmieniaja nicki zalosne. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
blond_w_pisowni Warum? 29.12.13, 22:48 edelstein napisała: > Ach te kulturalne jematki,by zachowac pozory dobrze wychowanej zmieniaja nicki: > -D > zalosne. > > "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du > grade fickst" EDEL WARUM?? Warum heisst du polnische schweine? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Warum? 29.12.13, 23:03 Proponuje jednak nie korzystac z translatora Odpowiedz Link Zgłoś
blond_w_pisowni Re: Warum? 29.12.13, 23:21 edelstein napisała: > > Proponuje jednak nie korzystac z translatora Proponuję nie sugerować. Niemieckiego uczyłam się w LO. Może jakaś literówka, ale wiadomo o co chodzi. Poza tym nie mam na klawiatrurze szarpe "S" co wygląda jak B. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Warum? 29.12.13, 23:40 szarpe s nie,nie o "szarpe"s chodzilo. Widocznie kiepsko uczyli.Miala za nauczycielka wäre wymowy,pomijam juz pisownie Odpowiedz Link Zgłoś
blond_w_pisowni Re: Warum? 30.12.13, 18:32 Nie czepiaj się, nie mieszkam u szwabów, potomków SS jak Ty i nie szprecham tym językiem od 10 lat. Ty nie używasz znaków interpunkcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Warum? 30.12.13, 01:19 wszystko jest dobrze w tym zdaniu. Edel tak zna kijowo nemiecki, zbluzgac cie potrafi, ze zle napisalas, ale nie doprosisz sie o te jej niby poprawna wersje. Gdybys napisala ich habe einen Hund, totez by sie pieniaczyla, ze zle, ale za chiny nie napisze jak by niby mialo byc dobrze. A nawet, gdyby byl i blad, to inteligentny czlowiek sie domysli o ci chodzi, a cymbal, no coz... sama widzisz na przykladzie edelka Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Warum? 30.12.13, 11:25 Jak juz pisalam ty znasz tylko nazwy produktow.Tak,tak,wieprzowinka jest taka lecker. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Warum? 30.12.13, 19:00 no i wszystko sie zgadza. Przewidzialam taka reacje. Merytorycznej odpowiedzi sie nie doczekasz od edel, za to insynuacje i inwektywy pod adresem interlokutanta, to i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Warum? 30.12.13, 19:12 Poplacze sie ze smiechu.Odezwala sie za ci nawet w watku o zakupach bluzga az milo. Wez sie lecz na nogi,bo na glowe za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 19:39 Też nienawidzę petard. U mnie już od kilku dni tłuką. Koty na szczęście mają to pod ogonami, ale ja nienawidzę. Co to za radość robić taki łomot? A co do fajerwerków - żeby jeszcze te kupne jakieś jeszcze ładne były - ale większość to takie wypierdki z paroma kolorowymi iskierkami. Nie lepiej pójść popatrzeć na duży pokaz? Cóż, chirurdzy ja co roku będą mieli, nomen omen, pełne ręce roboty. Nigdy mi nie żal tych kretynów z pourywanymi łapami, szkoda tylko, że na oddziały trafia masa dzieci, których tatusiowie uznali, że to super zabawa dla dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
king_of_rats Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 19:46 nie odpalam ani petard, ani fajerwerków ale zupełnie mi one nie przeszkadzają, kotowi również. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:01 petard nie używam, fajerwerki mało, szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:03 juz sie dawno przylaczylam nie strzelam i nie lubie strzelania fajerwerki ew. tylko wypasione na jakims zorganizowanym pokazie reszta to badziew, robiacy wiecej szkody niz radosci Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:13 wczoraj zadzwonilismy na policje, jakies wstretne bachory robily huk pod naszym blokiem, tuz przy samochodach, policja była nieopodal i za jakies pół minuty byli na miejscu, kilka łebków zwiało, ale reszte policja... położyła na ziemię i skuła kajdankami i do radiowozu zastanowią się za rok Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:16 w sylwestra nie mam żalu- rozumiem, wtedy można być przy zwierzeciu podać leki, to też jest dzień, w którym jest głośno, ale poza sylwestrem nie rozumiem i zwalczam Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:21 w sylwestra nie mam żalu- rozumiem, wtedy można być przy zwierzeciu podać leki, Zwierzętom jest obojętne, czy umierają ze strachu w Sylwestra, czy innego dnia. Jasne, podam moim leki i będę bardzo liczyć na to, że jedno chore na serce nie dostanie zawału Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 30.12.13, 11:25 Pół godziny "oficjalnego" pokazu trudno, do przeżycia, można się zamknąć ze zwierzęciem w łazience (miałam psa, który na taką okoliczność właził do wanny i wył dopóki nie zgasiliśmy mu światła), ale debile puszczających pseudofajerwerki z supermarketu od 18 już nie. Zwłaszcza że takie supermarketowe służą tylko i wyłącznie narobieniu hałasu, wartości wizualnych nie mają żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:17 Kolejna moda eko-sreko, żeby zepsuć innym sylwestrową zabawę. U nas fajerwerki będą jak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:35 Chodzi ci o tę zabawę ze strzelaniem petardami ludziom pod nogami już kilka dni przed Sylwestrem? Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:59 Petardy rzucane pod nogi, fajerwerki puszczane z balkonów na chodnik- no zabawa na całego. Zorganizowane pokazy tak, chamstwo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:34 To wyprowadz sie ze slumsow w jakies cywilizowane miejsce.Nigdy nikt mi nie rzucal petard pod nogi,ani nie puszczal fajerwerkow z balkonow.Swietowalam wielokrotnie w trzech roznych panstwach,w tym tej strasznej Polsce. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:32 Ogarnij się dziewczyno, co roku są niusy o urwanych palcach i rękach, pamiętam jakąś aferę o petardzie pod wózkiem dziecięcym, przestań już bredzić wciąż o tych slumsach. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 30.12.13, 14:09 Dasz idiocie marchewkę to też się pokaleczy. Cała Polska ma zrezygnować z tradycji sylwestrowych, bo ktoś jest debilem, który nie potrafi przeczytać instrukcji fajerwerków. Nie wiem kto normalny rzuca petardę pod wózek dziecięcy. Na ulicach się nie spotyka takich widoków, więc skojarzenie ze slumsem zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_w_pisowni Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:51 edelstein napisała: > .Swietowalam wielokr > otnie w trzech roznych panstwach,w tym tej strasznej Polsce. > To warum mówisz w tym strasznym języku? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:20 Nie rozpoznalabys ironii nawet gdyby kopnela cie w cztery litery. W tym watku Polska jawi sie dzieki rodowitym Polkom jako dziki kraj,z rownie dzikimi ludzmi,palantami i glupkami nie potrafiacym odpalac fajerwerkow,chamami,ktorzy strasza zwierzatka.Kibolami rzucajacymi petardami pod nogi innych.Wariatami strzelajacymi z broni. Sodoma i gomora normalnie,31 w Polsce to chaos i jedna wielka katastrofa. Oczywiscie przy okazji innego watku,gdy jakas emigrantka powie,ze w Polsce jest cos be to uslyszy o tym,ze jest durna,bo Polska jest cywilizowanym krajem i wcale to wcale nie biegaja tam biale niedzwiedzie.Oczywiscie tacy be da oczywiscie ci slynni inni.Jematka kulturka pelna. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
blond_w_pisowni Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 30.12.13, 01:03 Ranisz mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:27 Dołączyłam na FB, żeby robić tłum, ale w sumie bez sensu, bo i tak nie strzelam. Zgadzam się z rozsądnymi wypowiedziami w wątku - jeżeli już, to fajerwerki, nie petardy, i w samego Sylwestra, nie na tydzień przed. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:34 Tylko dlaczego tak to powtarzasz i podkreślasz za każdym razem, wszyscy już naprawdę wiemy, że jesteś młoda i masz starego Niemca Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:20 Starego Niemca? On jest mlodszy od ciebie buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:26 Wspaniale, ty jesteś młoda, twój Hans jest młody, już załapałam. Nie ufam nikomu, kto zawsze i wciąż musi powtarzać, że jest zajebisty, młody, piękny, wyluzowany, ma zajebistego faceta i zawsze wszystko robi wspaniale i wszystko tak ekstra się układa! Zawsze i tak w każdym wątku. Twoja każda wypowiedź to podkreślenie tego, jakby ktoś zdążył zapomnieć lub nie doczytał. Myślisz, że ludzie są aż tak głupi, żeby tego nie widzieć? Zazwyczaj chowają się tam gigantyczne kompleksy, poczucie niższości i jakieś bagienko. Jakie, to już mnie nie interesuje, twoje nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:38 Wow,prosi cie ktos o zaufanie. To tu cie boli,tak,swietnie mi sie uklada i nie narzekam,bo nie jestem typem,ktory kazdy problemik nadmuchuje do rangi miedzynarodowej katastrofy.Ja sie ciesze zyciem i petardami w sylwka. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:42 Tak, okropnie ci zazdroszczę twojego zajebistego życia! Zapomniałam to napisać, wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:44 To widac. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:38 Petard nie używamy bo nie widzę sensu. Fajerwerki i owszem puszczamy. Malo tego co roku na nowy rok wychodzimy na naszą ulicę i integrujemy się z sąsiadami. Oni cos puszczają, my coś puszczamy i składamy sobie życzenia. Przyjemność z puszczonych przez siebie fajerwerków jest jednak czym innym od oglądania nawet najfajniejszego pokazu. Ta najnowsza histeria że nie wolno puszczać jest głupia. Ja rozumiem że to z troski o zwierzęta - moje koty też się boją ale naprawdę jedną noc można się przemęczyć. Po raz kolejny okazuje sie że są ludzie którzy wiedzą lepiej jak należy się bawić by było elegancko i z klasą. Dzięki bogu jestem burakiem i nie mam dupościsku na bycie "akurat". Moi sąsiedzi też normalni więc problemu nie ma (kolejny powód by błogosławić że na mojej części dzielnicy nie ma napływu tylko sama stara gwardia bez problemów z du..y wziętych Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 23:26 > Ta najnowsza histeria że nie wolno puszczać jest głupia. Ja rozumiem że to z t > roski o zwierzęta - moje koty też się boją ale naprawdę jedną noc można się prz > emęczyć. Jedną noc?? Mój pies od TYGODNIA nie wychodzi na dwór po zmroku. Ostatnie wyjście w okolicach piętnastej, a potem nawet jeśli uda się go przemocą wywlec pod pierwszy krzaczek, to codziennie gdzieś coś huknie, i do wieczora pies siedzi schowany w szafie albo za kiblem, trzęsąc się ze strachu albo biega po mieszkaniu w panice, szukając jakiegoś schronienia. I tak, jest na lekach, w sylwestra dostanie większą dawkę, ale nie mogę go trzymać w stanie totalnego zaćpania przez dwa tygodnie! Naprawdę, gdyby chodziło o jedną noc, nie byłoby takiego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 30.12.13, 00:52 Powiem uczciwie. Mieszkam w spokojnej dzielnicy domków jednorodzinnych. Strzelanie w sylwestra lubie i będę strzelać. A dokładniej puszczać fajerwerki bo petardy hukowe są dla mnie niezrozumiałym zjawiskiem. Ale jeśli akcja nazywa się "nie strzelam w sylwestra" to ktoś kogoś tu wprowadza w błąd. Jestem jak najbardziej za tym by ograniczyć strzelanie w pozostałe dni - bo i jaki jest cel takiego strzelania? Natomiast uważam że sylwester jest takim dniem że można się właśnie przemęczyć. Czyli może wypadało by zmienić nazwę akcji na np: nie strzelam w pozostałe dni. Bo rozumiem argumenty o zestresowanych zwierzętach. I rozumiem że JEDEN dzień właściciele mogą odpuścić. I rozumiem że jak to trwa tydzień czy dwa może wkurzać - mnie pewnie by też wkurzało jak bym tego doświadczała. Odpowiedz Link Zgłoś
basiastel Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:39 Byłabym wdzięczna w imieniu mojego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:40 Nie strzelam. Ani sztucznymi ogniami ani petardami (kretyńskie). Boje się, że mi coś pourywa, szkoda mi kasę na to wywalać bo po co puszczać kilka dziesiątek czy setek z dymem? No a poza tym i tak zawsze jest coś do obejrzenia w sylwestra bo sporo osob puszcza fajerwerki. Mój pies akurat ma to w poważaniu, nie boi się tego ale rozumiem, że dla innych zwierząt to może być stres. Odpowiedz Link Zgłoś
mamako2216 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:44 U mnie przed blokiem dzieciaki walą petardy już od wczoraj.Dziwie się,że rodzice pozwalają dzieciakom na tak niebezpieczną zabawę.Głupota totalna,a póżniej lament i płacz jak dzieciakowi palec urwie,albo coś gorszego się stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:02 nie zgłosiłaś tego na policję? w razie czego jestes współodpowiedzialna! Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:06 Ja kiedyś zgłaszałam że dzieciarnia się petardami bawi (chłopaki na oko po 11-12 lat). Patrol się nie pojawił... Odpowiedz Link Zgłoś
mamako2216 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:31 Głupi rodzice nakupią dzieciakom petard i pozwalają na zabawe a ja mam być odpowiedzialna,no żartujesz chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 30.12.13, 08:43 wstrętne to umywanie rąk ja zgłosiłam i dzieciarnie zabrali za rok sie zastanowia Odpowiedz Link Zgłoś
blond_w_pisowni Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:23 mamako2216 napisała: > U mnie przed blokiem dzieciaki walą petardy już od wczoraj.Dziwie się,że rodzic > e pozwalają dzieciakom na tak niebezpieczną zabawę.Głupota totalna,a póżniej la > ment i płacz jak dzieciakowi palec urwie,albo coś gorszego się stanie. Ojoj Ale wielka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 20:54 I tak nigdy nie strzelałam. NMój tato kiedyś organizował takie amatorskie strzelanie, ale mu przeszło. Jak obserwuję tą dzicz co się uruchamia o północy (lub wcześniej) to jestem za całkowitym zakazem amatorskiego strzelania. W zeszłym roku sąsiadom spłonęło mieszkanie od petardy, która wpadła na balkon, inni stracili szybę w oknie, bo ktoś z okien naprzeciwko puszczał poziomo. O umierających ze strachu zwierzętach nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:09 Nie strzelamy odkąd zamieszkaliśmy w lesie Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:13 Serio mieszkasz w lesie? Masz chociaż jakichś sąsiadów czy to leśniczówka? Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:17 Leśniczówka niestety nie. Dwóch sąsiadów mam w odległości ok 300 m. To właściwie jest skraj lasu, ale już wśród drzew Ale teraz tak sobie myślę, że ja właściwie w mieście też nie strzelałam - mąż trochę, ale nie za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:22 Ja nigdy nie strzelam, ale przyznam, że stoję w oknie pół godziny i wpatruję się. Odpowiedz Link Zgłoś
ladnyusmiech Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:29 Ja już małe co nieco kupiłam. Znaczy się fontanny same Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 21:34 Wlasnie zakupilam wczoraj troche "sprzetu" ale bardziej cos dla oka anizeli ucha Mloda poki co bardziej przezywa, ze kolorowo i ladnie wiec takie rzeczy kupuje. Jak ktos ma bojacego sie psa powinien mu zapewnic spokoj. Tez kiedys mielismy takie strachajlo to w sylwestra juz rano dostawal cos na uspokojenie i caly dzien siedzial sobie spokojnie w lazience przy wlaczonym radiu (najlepiej radio maryja, bo tam nie bylo hukow) i na drugi dzien nawet sie nie kapnal, ze cos bylo nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Nie strzelam w Sylwestra przyłączcie się? 29.12.13, 22:28 W łazienkach mam po dwa okna, więc nie bardzo widzę sens. Puszczanie petard to idiotyczny zwyczaj, zresztą chyba nawet nie jest to legalne. A na pewno jest zakaz poza sylwestrem. Odpowiedz Link Zgłoś