Dodaj do ulubionych

Bardzo tesknie

21.01.14, 00:25
Za mężem,bardzo to mało powiedziane. Wczoraj zalałam się tak w nocy,że nie pamiętam jak z salonu trafiłam do sypialni. Do środy muszę wytrwać bo nie chce mu psuć wyjazdu. Hm tydzień to jednak długo latem łatwiej znoszę takie rozstania ale zimowych jego wypadów na narty nie lubie. Tesknie jak głupia.
Obserwuj wątek
    • wegatka Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:28
      To dla odwrócenia uwagi od tęsknoty zajmij się pakowaniem paczek.
      • misterni Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:29
        Wegatka, wywalą nas stąd w końcu big_grin
        • wegatka Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:32
          Albo Jola nas wsadzi do pudła big_grin
          • misterni Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:34
            Albo nas wyśle do klientów wink
            Swoją drogą stręczycielstwo jest chyba karalne w Polsce? wink
            • wegatka Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:40
              misterni napisała:

> Albo nas wyśle do klientów wink

No, w tym pudle wink

> Swoją drogą stręczycielstwo jest chyba karalne w Polsce? wink

Na szczęście wink
            • paul_ina Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 09:56
              Pamiętajcie, że jola-kotka jest osobą wpływową w towarzystwie i może was po prostu z niego nieodwołalnie wykluczyć.
      • dankaimirek Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 08:18
        Zajmij sie babcią jest samotna. Paczki zapakowane?
    • misterni Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:29
      Jakbyś robiła coś pożytecznego, to byś nie musiała się zalewać w trupa, żeby nie myśleć o tęsknocie. Spakuj te paczki i wyślij, zobaczysz jak to miło zrobić coś dobrego naprawdę, a nie tylko w deklaracjach.
      • antyideal Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:39
        E tam, wygodniej byc altruistą-gawędziarzem wink
        • ichi51e Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 09:23
          Wlasnie. Zastanawia mnie czemu osoby ktore tak te paczke przezywaja nie wyslaly wlasnej big_grin
          • atena12345 Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 09:33
            ichi51e napisała:

> Wlasnie. Zastanawia mnie czemu osoby ktore tak te paczke przezywaja nie wyslaly
            > wlasnej big_grin

nie jesteś w temacie, to widać
    • dzikafoka Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:39
      etam schlała się, a o 2 w nocy zupełnie w jej stylu wpisy na forum robiła i bez literówek smile

paczki pakuj dziewczyno, może na wielkanoc dotrą? Rosa chleb rodzinie upiecze big_grin
    • kkalipso Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:41
      Aj dajcie wy jej w końcu święty spokój zrobiła co zrobiła , może dla niej to było słuszne .
      Przyszła jakaś zakłamana i trzeba było wierzyć i paczki słać i pieniądze , może jola nie uwierzyła i zachowała się tak jak zachowała jej sprawa .
      • dzikafoka Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:46
        oj Jolka naprawdę inteligencją nie grzeszysz. każdy na tym forum wie, że kkalipso to twój alternatywny nick. jesteś wyjątkiem na tym forum, który nie wie kiedy użyć spacji a kiedy przecinka i to cie dawno zdradziło.
        i jak się okazuje jedyny nick, który "lubisz" to kkalipso, i jedyny nick który cię broni to kkalipso.

• jola-kotka Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 00:54
          Co ty bredzisz? Już ci na mózg padło całkiem.
        • kkalipso Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 01:01
          Poczekaj odetchnę bo się zachłysnęłam ze śmiechu big_grin

każdy na tym forum wie, że kkalip
          > so to twój alternatywny nick
          • jola-kotka Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 02:22
            Najciekawsze jest to,że wszyscy o tym wiedzą. Ciekawe kim są ci wszyscy. Wszystkiego bym się tutaj spodziewała ale nie takich jaj. Już padało że cola to ja bo o spacji zapomina. Cola to moja przyjaciółka z reala Kkalipso to dziewczyna fajna,którą lubie z forum. Teraz każdy kto nie wstawia spacji to jola niedługo sto nikow mi przypiszecie. Swoją droga to forum fajne jest.
        • sanrio Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 14:35
          i kkalipso to ładna i zgrabna laskabig_grin
      • atena12345 Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 07:42
        kkalipso napisała:

> Przyszła jakaś zakłamana i trzeba było wierzyć i paczki słać i pieniądze , może
        > jola nie uwierzyła i zachowała się tak jak zachowała jej sprawa .

załamana to szczyt góry lodowej.
        Wcześniej były inne, w ty dzieci z akcji gwiazdka, które nie dostały prezentów od jolki
        • bei Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 08:30
          Musicie razem wyjeżdżać, jak nie jeździsz na nartach to poczekasz na niego w hotelu czy knajpce i potęsknisz króciutko smile
    • sonniva Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 08:54
      Przeraziła mnie ta Twoja tęsknota. Ale żeby aż tak? "nie pamiętam jak z salonu trafiłam do sypialni"?? Nie rozumiem kobiet, które nie potrafią zorganizować sobie czasu pod nieobecność męża? Nie masz żadnych zainteresowań? przerażają mnie takie żony.
      • antyideal Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 09:50
        Faceci predzej czy pozniej uciekaja od takich gdzie pieprz rosnie.
    • werualta Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 09:12
      ciesz sie wolnym czasem
    • ichi51e Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 09:25
      Zobacz sobie Downton abbey - bardzo fajny serial. Zawsze jakos czas sie zabije...
    • paul_ina Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 09:59
      Ja mojego też wysłałam na deskę z kolegami, ale jakoś nie tęsknię.
    • melancho_lia Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 10:03
      I tam, ja tez tęsknię jak mój mąż gdzieś wybywa, ale bez przesady, zeby się w trupa z tego powdu zalewać. Zajmij się czymś konstruktywnym.
      • antyideal Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 10:09
        Byle nie dzialalnoscią charytatywną surprised
        • edelstein Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 11:39

big_grin o ile zakladamy sie,ze mezus na tym wyjezdzie grucha z Innatongue_out
          • przystanek_tramwajowy Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 11:42
            Myślę i myślę, wymyślić nie mogę, jaki ten facet ma powód, żeby z tobą być Jolka? Może masz kupę kasy i to go trzyma?

---
            Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama.
            • paul_ina Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 11:44
              Wpływy w towarzystwie big_grin
              • przystanek_tramwajowy Re: Bardzo tesknie 21.01.14, 11:50
                Chyba kiedyś pisała, że ma firmę, którą ten mąż prowadzi, jak ona zachla kilka dni. To też powód - pensyjkę wypłaca sobie taką, żeby zrekompensować całą resztę.

---
                Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka