Dodaj do ulubionych

Zapisałam się do ONR

22.01.14, 21:11
co prawda na fejsbuniu, ale zawsze.
Obejrzyjcie ich fanpage. Moim zdaniem to całkiem sensowna propozycja!

www.facebook.com/pages/ONR-Ob%C3%B3z-Narodowo-Radykalny/746615762017117?fref=ts
Obserwuj wątek
    • gato.domestico Re: Zapisałam się do ONR 22.01.14, 21:26
      zaintrygowal mnie wpis tego "obozu" big_grin ciekawa grupa docelowa big_grinDD (gimnazjum?)
      "Elo! Zakładamy naszą markę, kminimy nazwę - może nam podpowiecie? Ważne, żeby było coś z "narodem", "patriotyzmem", Tuskiem, głupimi lewakami, "Rudym" czy "Zośką",

Na razie mamy pierwszy projekt bluzy z naszym narodowym logo i cytatem z mistrza.Lubicie?

Jak Was na bluze nie stać, czyli nie jesteście na studiach i nie dorabiacie w knajpie, to poproście rodziców- może pod spóźniono choinką trafi się taka git bluza! CWP!"
      • ichi51e Re: Zapisałam się do ONR 22.01.14, 21:32
        Propozycje: bobr homar obczyzna" big_grin
        • gato.domestico Re: Zapisałam się do ONR 22.01.14, 21:41
          czy Wy to lajkujecie big_grin bo idzie im statystyka w góre wink
    • jolunia01 Re: Zapisałam się do ONR 22.01.14, 21:45
      krejzimama napisał:

> .... Moim zdaniem to całkiem sensowna propozycja!

Którą konkretnie masz na myśli?
    • capa_negra Re: Zapisałam się do ONR 22.01.14, 21:50
      Ufff.....na fejsbuczku, a już zaczynałam się o ciebie bać
    • memphis90 Re: Zapisałam się do ONR 22.01.14, 21:56
      Uuuu, to na wakacje z Rainbow Tour już nie pojedziesz.... Od biedy ewentualnie Polskim Busem, ale tylko do stolicy.
      • turzyca Re: Zapisałam się do ONR 23.01.14, 00:30
        memphis90 napisała:

> Uuuu, to na wakacje z Rainbow Tour już nie pojedziesz

Ojej, a ja myslalam, ze oni ich sponsoruja i stad ta kolorowa flaga w naglowku...

Ale masz racje, im chodzi o inna tecze, pisza wyraznie: "Od dziś walczymy o prawa człowieka, o równość i odbudowanie tęczy." Ale moze jak oni lubia tecze, to rainbow tours nie bedzie przeszkadzac lajkowanie takiej strony? Moze braterstwo w teczy jakos zobowiazuje?
    • naplaze Re: Zapisałam się do ONR 22.01.14, 22:22
      Wczoraj wyrzucałam tempy, m.in. formularz dla kandydatów, ściągnęłam kiedyś z ciekawości; z tego co pamiętam pytali o stosunek do Kościoła Katolickiego (problem np. dla rodzimowierców) i motywy przystąpienia do narodowców.
      Wiem, że mają problemy z mała ilością członków w Wielkopolsce i wahają się, czy wystawiać przedstawicieli w wyborach do Europarlamentu (ale z tego, co mówił ostatnio w TV Zawisza będą startować) - wiec może to szansa na karierę polityczną?
    • nutka07 Re: Zapisałam się do ONR 23.01.14, 01:13
      Slabe, bez jaj.

Nie podoba mi sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka