adwarp 21.03.14, 19:59 gdyby tak było na co dzień, drobne radości i małe szczęścia www.youtube.com/watch?v=nwAYpLVyeFU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomanksa Re: ależ byłoby pięknie:) 22.03.14, 11:26 No cóż, nie każdy chce pamiętać, że dobro powraca. Fajne Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: ależ byłoby pięknie:) 22.03.14, 11:38 Fajne, tylko dzieciak chyba zgubił gdzies po drodze deskorolkę Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: ależ byłoby pięknie:) 22.03.14, 11:50 Tu gdzie mieszkam tak wlasnie jest. Ludzie robia sobie drobne uprzejmosci. Nie jest to zadne wielkie hallo. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: ależ byłoby pięknie:) 22.03.14, 12:28 Ależ jest tak: forum.gazeta.pl/forum/w,567,149773283,149773283,Z_pamietnika_kto_nie_chce_niech_nie_czyta_.html Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: ależ byłoby pięknie:) 22.03.14, 12:45 sueellen napisała: > Ależ jest tak: Niestety tak nie jest. Dobro nie powraca, jako i zlo nie powraca. Nie ma odgornej sprawiedliwosci, dlatego ludzie wymyslili Boga i prawo karne. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: ależ byłoby pięknie:) 22.03.14, 14:26 laquinta napisał(a): > sueellen napisała: > > > Ależ jest tak: > > Niestety tak nie jest. Dobro nie powraca, jako i zlo nie powraca. Nie ma odgorn > ej sprawiedliwosci, dlatego ludzie wymyslili Boga i prawo karne. i po co to? my piszemy o tym,że dobro wraca,a nie czy Bog jest czy Go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: ależ byłoby pięknie:) 22.03.14, 14:30 to_ja_tola napisała: i po co to? my piszemy o tym,że dobro wraca,a nie czy Bog jest czy Go nie ma. A ja pisze, ze dobro nie wraca i dlatego ludzie wymyslili Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: ależ byłoby pięknie:) 22.03.14, 14:13 Czemu dziewczyna z komórką dała kwiaty siedzącej pani? Chłopak nie wrócił po deskorolkę Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: ależ byłoby pięknie:) 22.03.14, 14:31 Pani dostała kwiaty,bo płakała,po czym dostała od kwiaciarki kwiatka,ża to,że pomyślała o tamtej Pani Swoją drogą.Wzruszyłam się i wierzę,że oddane dobro powraca. I np wątek sueellen chociażby czyta się przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: ależ byłoby pięknie:) 22.03.14, 20:49 A gdyby tak zaczac ten lancuszek, emamo? Odpowiedz Link Zgłoś