Dodaj do ulubionych

Kamerka w samochodzie

01.04.14, 01:31
Ten wątek:
forum.gazeta.pl/forum/w,567,150351571,150351571,wtracilam_sie_dzis_stluczka.html

To utwierdza mnie w przekonaniu że warto a nawet trzeba.
Znajomy miał parę miesięcy temu wypadek. Gdyby miał kamerę to "czarno na białym" dowód dlaczego tak się stało. Ratował swoje życie i dobrze że skończyło się tylko na uszkodzonym samochodzie. Ale ponad 10 tyś na naprawę poszło a on nie miał AC.
Macie kamerki? Jeśli tak to jakie? Szukałam i tak do 300 zl są spełniające moje wymagania.

p.s. Mam AC .
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Kamerka w samochodzie 01.04.14, 04:39
      W swoim aucie nie posiadam, ale to naprawdę dobry wynalazek.
      • riki_i [...] 01.04.14, 08:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • naomi19 Re: Kamerka w samochodzie 01.04.14, 09:07
          a co w tym zlego?
          jak ktos okradnie sasiada to tez rozpoznanie zlodzieja bedzie podpie...niem?
          kamerki to sposob na cwaniakow
          nie mam ale mysle nad tym
        • miliwati [...] 01.04.14, 10:38
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • riki_i Re: Kamerka w samochodzie 01.04.14, 18:18
            Uczciwie to jest iść osobiście na policję, odstać parę godzin, przekazać swój filmik, złożyć zeznania do protokołu, podpisać go i liczyć się z tym, że zostanie się wezwanym do sądu na świadka.

Ale takich gierojów to w naszym społeczeństwie nie ma, oj nie ma. Wszak to mitręga, strata czasu, a i w sądzie może się okazać , że oskarżony ma barczystych kolegów.

Więc lepiej działać jak drobny obszczymurek - zainstalować sobie kamerkę za parę złotych, nagrywać co leci, a potem każdego kto nas wyprzedził, albo przejechał na czerwonym świetle pod.pier.dalać wysyłając filmik gdzie sie tylko da z anonimowego konta.

Ot taki narodowy sport drobnych tchórzliwych śmierdzieli.
            • minerallna Re: Kamerka w samochodzie 02.04.14, 02:41
              riki_i napisał:
              (...) Uczciwie to jest iść osobiście na policję, odstać parę godzin, przekazać swój filmik, złożyć zeznania do protokołu, podpisać go i liczyć się z tym, że zostanie się wezwanym do sądu na świadka. (...)

A można taki filmik przesłać na policję?
              Czy też źle zrobię?
              Przesyłam gotowy materiał jak bicz na wariata. Co z tym zrobi policja- nie wiem.
              Kamerkę dopiero kupię, chociaż szkoda że wcześniej nie miałam.

Widać riki że znasz policyjne procedury. Odstać parę godzin na komisariacie to chyba w ramach sprawcy...
              • naomi19 Re: Kamerka w samochodzie 02.04.14, 08:58
                Widać riki że znasz policyjne procedury. Odstać parę godzin na komisariacie to chyba w ramach sprawcy...
                opowiada o własnych doświadczeniach, sikanie w miejscach publicznych jest np zakazane... kto wie,co przeskrobał...
            • naomi19 Re: Kamerka w samochodzie 02.04.14, 08:57
              Rikuś poczuł się urażony określeniem, którego sam używa... obszczymurek...
              Nie utrudniaj sobie tak życia rikuniu, 'by żyło się lepiej!'
    • ola Re: Kamerka w samochodzie 01.04.14, 09:11
      Tez zastanawiam się nad kamerką. Ostatnio obserwuję wysyp idiotów za kółkiem: wymuszających pierwszeństwo, zajezdzających drogę i jeszcze rzucajacych ku*wami na około.
    • princy-mincy Re: Kamerka w samochodzie 02.04.14, 08:27
      Tak, moj maz wlasnie z takiego powodu zakupił dwie, dla mnie i dla siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka