vilez 06.04.14, 07:44 Dobra odpowiedź na to całe hovno: Mnie najbardziej urzekają otwarte "zmysłowo" usta... Więcej tu: codziennikfeministyczny.pl/gq-miranda-kerr/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyk-acap Re: Męski model ;) 06.04.14, 07:56 Feminizm kończy się na szafie gdańskiej trzydrzwiowej którą trzeba wnieść na ósme piętro. Źle? To kiedy pobór do wojska dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Męski model ;) 06.04.14, 08:01 Przecież już kobiety służą w armii. A poborowej nie ma w Polsce od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Męski model ;) 06.04.14, 08:06 wniesienie szafy w zamian za pokazanie cycka albo c...y? u Ciebie tak to działa? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Męski model ;) 06.04.14, 08:37 Argument z szafą jest tak głupi, że już go więcej nie powtarzaj, żeby się nie ośmieszać bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Męski model ;) 06.04.14, 09:44 OK. Mniejsza o szafę. Od tej pory nie odkręcę żadnego słoika. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Męski model ;) 06.04.14, 09:48 Na słoik jest bardzo prosty sposób: trzeba opukać nakrętkę o blat z kilku stron, potem otwiera się bez żadnego wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Męski model ;) 06.04.14, 09:54 To dla mięczaków którzy nie przeszli szkolenia Formozy. Po Formozie bierzesz inny słoik i tłuczesz go tak by pierwszy widział... Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Męski model ;) 06.04.14, 14:28 Rozumiem, że szczyt Twojej męskości to odkręcenie słoika. Jak to stracisz, to już nie jesteś kobietom do niczego potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Męski model ;) 06.04.14, 14:32 Nie tylko. Wiedziałem jak w dwóch facetów wnieść szafę gdańską na ósme piętro. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Męski model ;) 06.04.14, 17:58 > Nie tylko. Wiedziałem jak w dwóch facetów wnieść szafę gdańską na ósme piętro. Nie umieliście je rozłożyć? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Męski model ;) 06.04.14, 20:11 antyk-acap napisał: > Wiedziałem jak w dwóch facetów wnieść szafę gdańską na ósme piętro. Byla zona pewnego bylego polskiego ministra w 9 miesiacu ciazy wniosla razem z nim (tylko na 4 pietro ale za to wysokie, krakowskie) XIX-wieczna zeliwna wanne, ktora podejrzewam wazyla wiecej niz gdanska XVII-XVIII wieczna szafa z wyschnietego drewna Byla to proba zachecenia niespieszacego sie na ten swiat potomka do urodzenia sie bez medical induction. Potomek jednak uparty byl i urodzil sie dopiero po 5 dniach od tych zabaw z wanna. Nie da sie jednak ukryc, ze w tamtym zwiazku "portki" nosila ona Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:19 Albo nozem do masla podwazyc i odpowietrzyc ;p Szafe tez wnosze. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Męski model ;) 06.04.14, 09:55 A tu masz podanych jeszcze kilka innych sposobów: www.spryciarze.pl/zobacz/jak-otworzyc-sloik-4-sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Męski model ;) 06.04.14, 13:30 nie odkręcisz, bo do tego trzeba uzyc głowy, a nie siły Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Męski model ;) 06.04.14, 09:35 > Feminizm kończy się na szafie gdańskiej trzydrzwiowej którą trzeba wnieść na ós > me piętro. Czemu tylko szafie (choć drobne punkciki za kreatywną "gdańską trzydrzwiową") i tylko na ósme piętro? Czemu nie na płetwalu błękitnym, którego trzeba wnieść na plecach na Rysy? Czołgu Leopard, którego trzeba wystrzelić z procy na Jowisza? Bądź oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Męski model ;) 06.04.14, 09:43 Bo jeśli z Płetwalem to tylko w Himalaje a w Leopardach nie jest mi do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Męski model ;) 06.04.14, 09:51 Moja corka juz stala przed komisją, ma kategorię A. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy,tylko 06.04.14, 12:12 kilku by ich musiało być i musieli by być kretynami, żeby wcześniej jej nie rozłożyć Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 12:14 Rozłożyć szafę? Nie złożysz jej tak by była niezwichrowana. Otwory na śruby się wyrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 13:32 Ty juz lepiej nic nie mów 3 drzwioej szafu nie wniesiesz na pietro chocby z tego powodu, że najprawdopodobniej się nie złamie na zakrętach w klatkach schodowych Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 13:43 Ale jak to rozbierzesz jak to lite drewno a łączenia są na rybi ogon? To nie Ikea... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 14:21 wybacz, mam w domu meble z okresu międzywojennego i przenosi się je tak, że pewne elementy się dekonstruuje, aby zbić z wagi i objętości i wtedy przenosi np odkręca się drzwi, demontuje nadstawki- meble sa rózne robione, więc to zalezy od kwestii indywidualnych mebli większość ludzi by do domu sobie nie wniosła starych mebli, bo by ich nie zmiescila na zakrętach, w drzwiach czy na schodach gdyby tego nie zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 14:24 Szafa była bez nadstawek. Demontowanie drzwi było niewskazane bo szafa by się zwichrowała. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 14:27 a z czego była? z paździerza? ze miała się zwichrować od zdjęcia drzwi? zlituj się i jeszcze taka montowana na rybi ogon? gdańska? dębowa? stara? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 14:23 zresztą pisałaś coś o wyrobionych śrubach, a nie rybim ogonie;P Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 14:26 To tak ogólnie co do mebli. Jeśli złożysz i rozłożysz szafę z Ikei to po reaktywacji będzie zwichrowana. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 14:30 pfffuuu taka szafaz ikei jest juz w 3 rodzine- ja kupilam, dałam bratu do jego mieszkania, potem on oddał naszej kuzynce u kuzynki od 3 lat- wygląda i działa bez zarzutu i naprawdę to żadna rewelacja jakościowa za każdym razem była rozręcana i skręcana szafę PAXA też demontowalismy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 14:32 i antyk, ja Ci dobrze radzę- jak przy słoikach- użwaj mózgu, a nie siły i nic Ci się nie będzie wichrować Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: przeciż 1 facet też nie wniesie takiej szafy, 06.04.14, 15:21 A wlasnie ze wyrobia bo te stare szafy maja takie metalowe cos w srodku - nie sruby tylko jakby zamki przybic tylko trzeba potem tyl gwozdzikami. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Męski model ;) 06.04.14, 17:52 antyk-acap napisał: > Feminizm kończy się na szafie gdańskiej trzydrzwiowej którą trzeba wnieść na ós > me piętro. Rozumiem, że ty wnosisz tę szafę na 8 piętro samodzielnie? Najgłupszy argument, jaki słyszałam, do tego bezkrytycznie powtarzany przez takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Męski model ;) 06.04.14, 19:04 Łóżko piętrowe dla moich dzieci przywiozła i wniosła na 4 piętro kurierka. Więc wiesz, argumentację tego rodzaju napisz sobie ładnie na karteczce, zroluj i rozważ znaczenie słowa czopek. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Męski model ;) 06.04.14, 09:53 Mną te usteczka wstrząsnęly, serio. Zawsze mnie wkurzały u modelek, ale dopiero teraz, widząc podobną minę u mężczyzny w pelni (?) do mnie dotarło, jak bardzo jest poniżająca. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Męski model ;) 06.04.14, 11:40 No, to jest straszne. Najpierw mnie śmieszyło, bo kojarzyło mi się z przerostem trzeciego migdała, mniej smiesznie kojarzyło mi się z lekkim niedorozwojem, a jest- i obleśne i upokarzające. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Męski model ;) 06.04.14, 11:49 No właśnie - taką gębę młodym kobietom przyklejono - jestem z lekka upośledzona, bezwolna, otępiala. I to jest wyuczone - kiedy moja corka byla malutka, uwiodła dwie przesliczne kobiety podczas spaceru, moj owczesny mąż zapytał, czy może je wszystkie trzy sfotografować, zgodzily sie, i kiedy tylko wycelowal w nie aparatem, obie zrobily natychmiast tę samą minę - "jestem słaba, tępa, żadna - możesz mnie wykorzystać". Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Męski model ;) 06.04.14, 11:57 Model człowieka, ot, jedne udane, inne mniej- nizależnie od płci Najczęściej to ujęcie nie wyszło Zawod model to sprzedanie ciała- jako faktury. Zapewne to fotka eksperymentalna, albo do kalendarza dla ludzi o szczególnym guście Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Męski model ;) 06.04.14, 13:17 O widzisz, a ja myślałam ze tylko ja tak myślałam, bo jakos od dawna mnie to uderzało, że modeling, niby taki uznawany dziś za zajefajną, poważną profesję a mnie się kojarzy nieodparcie z pewnym brakiem umysłowym, ze trzeba ten brak mieć by to robić, bo na trzeźwo sie nie da. Te mizdrzenie się do obiektywu, debilne pozy z półotwarta gebą, maślanym okiem i najlepiej gołą i wesołą. Żeby nie było rozumiem artystyczne zdjęcia, czasem wulgarne, które mówią o czymś, ale toto? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:06 Był jakiś czas temu taki idiotyczny progam w tv, top model czy jakos tak sie nazywał, nie wiem na ile realistyczny, w kazdym razie pokazywał odrażajacy świat jakiegoś wspolczesnego niewolnictwa, bo dziewczyny musialy byc gotowe na każde skinienie, zrobic absolutnie wszystko, nawet jeśli sie czegoś bardzo baly czy coś je okropnie brzydzilo - odmowa była karana, uleglość nagradzana, straszny szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:09 To nie tylko dziś. Jodie Foster pozowała z lwem. Ten ją ugryzł. Zawieźli ją do szpitala, zszyli i po godzinie znowu pozowała. Z tym samym lwem. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:31 O rany - musiala chyba bardzo mloda być. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:10 Wierzysz w to? Setki lasek walczyło, żeby się dostać do tego programu, to nie były naiwne dziewczatka porwane z ulicy i zmuszone do pozowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:33 Ale w co? Że to było odrażająco-poniżające? I że niestety modeluje postawy mlodych dziewczyn? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:36 Jakich dziewczyn? Projektujesz, żeby moc się święcie oburzać. Program durny, a prowadząca jeszcze durniejsza była, ale to jeszcze nie poniżanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Męski model ;) 06.04.14, 20:30 Wg mnie było. I nie wiem, co takiego projektuję - ludzie są w stanie wiele zrobic dla nagrody, zwłaszcza kiedy wymagania rosną stopniowo - i tak było. chcialabyś, żeby Twoja corka brala udział w czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Męski model ;) 06.04.14, 20:38 Gdy jej córka będzie dorosła, to tris nie będzie miała żadnego wpływu na jej życiowe decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Męski model ;) 06.04.14, 21:00 Nie chciałabym i sorry, w wypadku nastolatek to rodzice muszą wyrazić zgodę, a ja bym się nie zgodziła. Szczerze sądzę, że moja córka będzie miała fajniejsze perspektywy na samorealizacje niż robienie min i pozowanie przed jakimiś kretynami z tv. Przecież co druga z tych kandydatek na modelki była z jakiejś biedy i wiochy, dla nich to mógł być synonim sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Męski model ;) 06.04.14, 17:11 Pamietam ten program, widziałam kilka odcinków drugiej edycji, faktycznie debilowaty (czyzby zasługą prowadzących?) do dziś kibicuję jednej dziewczynie z tamtego zbioru -Magdzie Roman, ale nie dlatego że sie nie rozebrała akurat, tylko strasznie mi się podoba jej uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Męski model ;) 06.04.14, 14:34 Naprawdę niezła ta sesja. I uderzająca. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Męski model ;) 06.04.14, 14:57 Rewelacja. To powinno wisieć na billboardach Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:12 Min bosze, faktycznie odkrywcze, że facet wykonujący identyczne seksualnie zachęcające gesty jak kobieta, wygląda jak ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:18 Ale wiesz, Triss, nie chodzi o to, czy on wygląda jak ciota. (Nota bene, nie wygląda). Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:26 Przez gesty - wygląda. I tak miał wyglądach chyba w założeniu, prawda? To nie są męskie gesty. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:34 Wlasnie - nie są "męskie", bo sygnalizuja uleglość i zidiocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Męski model ;) 06.04.14, 15:43 No nie są. Ale: 1. gej nie wygląda niemęsko, 2. pan wygląda męsko. Nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Męski model ;) 06.04.14, 17:14 triss_merigold6 napisała: > Przez gesty - wygląda. I tak miał wyglądach chyba w założeniu, prawda? To nie s > ą męskie gesty. Nie, no jak zidiocenie i uległośc to gesty typowo kobiece to ja wysiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Męski model ;) 06.04.14, 17:22 triss_merigold6 napisała: > Min bosze, faktycznie odkrywcze, że facet wykonujący identyczne seksualnie zach > ęcające gesty jak kobieta, wygląda jak ciota. wykonujesz takie gesty....? Wydymasz usteczka a`la karp i napełniasz oczy bezmózgim spojrzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Męski model ;) 06.04.14, 17:34 Nie jestem modelką na sesji zdjeciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Męski model ;) 06.04.14, 17:41 ale to Ty określilas te gesty jako kobiece, a nie "modelkowe" Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Męski model ;) 06.04.14, 17:46 Bo one są albo mają być seksualnie zachęcające. Wydyma usta, potrząsa włosami i wypina cycki kobieta, a nie facet. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Męski model ;) 06.04.14, 18:10 Jakoś inaczej kojarzę kobiecą seksualność. Nie tak prostacko. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Męski model ;) 06.04.14, 18:16 Nie da się ukryć, że starszawe feministki inaczej kojarzą kobiecą seksualność niż mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Męski model ;) 06.04.14, 18:20 Jak byłam młodsza, tez inaczej kojarzyłam, niż Ty. Kwestia standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Męski model ;) 06.04.14, 19:07 Po pierwsze wydaje mi się, że to sprawa osobnicza, niezależna od płci i wieku. Ot jedni wolą delikatną sensualność inni nachalne karpie i wytrzeszcz. Jedni lubią kobietę rozbierać w wyobraźni, a inni wolą aby była naga i wypięta tuż pod ich nosem. Po drugie zaś to kwestia tego co nam się dzień po dniu serwuje za normę. Jestem przekonana, że jeśli media bombardowałyby nas tak długo, jak serwują nam roznegliżowane laski panami w pończochach oblizującymi wary z wprawą godną rasowej mućki z pastwiska, to właśnie te gesty uznałybyśmy w końcu za normę. Zatem dlaczego nie powiedzieć dość i nie pokazać jakie to idiotyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Męski model ;) 06.04.14, 19:50 To także kwestia wewnętrzego wyścigu medów, które walczą o miejsce na rynku coraz bardziej eksremalnymi tresciami i sposobami ujęć. A że te treści i metody oddalają się od reala, to za bardzo się nie liczy. Wielką naiwnością jest sadzić, że te zdjęcia odnosza się do rzeczywistych potrzeb seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Męski model ;) 06.04.14, 20:03 Ano. Kiedyś było na topie pokazywanie modelek z nadętymi w grymasie ustami. Jak mnie to irytowało! Myślałam, że już nic głupszego nie wymyślą. I wtedy pojawiła się Rubik z rodziawioną paszczęką. Boję się co będzie w następnym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Męski model ;) 06.04.14, 20:35 mid.week napisał(a): > Boję się co będzie w następnym sezonie Zawsze mozna zainwestowac w pare tatuazy co by save the day Z otwartych usteczke tez nie trzeba rezygnowac Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Męski model ;) 06.04.14, 17:41 mid.week napisał(a): > triss_merigold6 napisała: > > > Min bosze, faktycznie odkrywcze, że facet wykonujący identyczne seksualni > e zach > > ęcające gesty jak kobieta, wygląda jak ciota. > > wykonujesz takie gesty....? Wydymasz usteczka a`la karp i napełniasz oczy bezmó > zgim spojrzeniem? Piękne!! Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Męski model ;) 06.04.14, 18:57 Taaa, rozchylone usteczka u każdej płci zobrzydzają mnie z lekka. Niedorozwój umysłowy, przerost migdałków, niedojrzały typ połykania. Jednym słowem odstręczające. Do tego wargi pompowane na kształt hemoroidów lub kaczych dziobów. Ale oczywiście wiemy, czemu ta mina ma służyć. Tylko że rzadko która kobieta potrafi na zawołanie tak rozchylić usta, żeby wyglądało to wiarygodnie, czyli kojarzyło się z tym, z czym z założenia ma się kojarzyć: z seksualnym podnieceniem. Większość mogłaby sobie darować te nieudolne próby. To z mojego punktu widzenia, natomiast podejrzewam, że wielu panom tania imitacja w zupełności wystarcza. Nie moja broszka. Z drugiej strony... mężczyzna podniecony też nie wygląda zbyt inteligentnie. Mnie osobiście kojarzy się z pożerającym zdobycz dzikim zwierzęciem Czyli mamy naćpaną półidiotkę z prymitywnym zwierzem - doprawdy, piękna z nas para. No ale kto powiedział, że to są miny godne filozofów? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Vilez:) 06.04.14, 21:20 jejq, nie oglądałam wcześniej całej sesji, spojrzałam na pierwsze zdjęcie, wydawało się takie niedopowiedziane...teraz obejrzałam resztę - teraz ma to wszystko inną wymowę Odpowiedz Link Zgłoś