klamkas
31.05.14, 18:13
Drogie brafiterki i nie tylko, ratunku!
Przymierzyłam dziś ze 30 staników (a może więcej, nie liczyłam), w sklepie zaopatrzonym w szeroką rozmiarówkę i z dużym wyborem marek (moich ukochanych polskich, ale nie tylko). Nie kupiłam żadnego, bo coś mi się stało w okolicy biustu ("coś" ma związek z dodatkowym kilogramem, który poszedł w cycki i okolice, ale bardziej w okolice). Okazuje się, że nie istnieją modele dla mnie (oprócz jednego, ale akurat nie było rozmiaru).
Potrzebuję stanika na szeroko rozstawiony biust, z krótką fiszbiną, głębokim wcięciem od strony pachy - musi zbierać biust z boków, ale nie wrzynać się pod pachę (to ostatnie było problemem 90% mierzonych dzisiaj modeli). Nie lubię push-up, wypełnień, ma być w miarę cienki (na lato), ale na tyle sztywny, żeby sutki nie sterczały na chłodzie (czyli zupełnie miękkie koroneczki odpadają). Jakieś propozycje? Polecicie markę albo chociaż dobrze zaopatrzony sklep we Wrocławiu z kumatą obsługą? Któraś ma ten sam problem i coś znalazła? Pomocy zanim mi cycki opadną od nienoszenia stanika!