evita-is-me 13.07.14, 20:38 a co, tez sie pochwale cudne sa i nieziemsko wygodne. A i w sklepie stacjonarnym sporo taniej www.bayla.pl/nasze-marki/rieker/rieker-60823-01-black-14.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelstein Re: kupilam sandaly 13.07.14, 20:49 Ulubiona marka niemieckich staruszek jak masz lat 60 to w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: kupilam sandaly 13.07.14, 20:51 Z drugim się zgadzam. Może tak być. Pierwsze podaję w wątpliwość. Na pocieszenie - wygodne sandały zwykle są wizualnie okropne. Ale zawsze mam taką jedną parę, choćby na dłuższe wędrówki czy spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: kupilam sandaly 13.07.14, 20:54 Mnie się też nie podobają. Takie do noszenia wkoło domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: kupilam sandaly 13.07.14, 20:53 Popcorn! Gdzie ja schowałam ten popcorn?!? Odpowiedz Link Zgłoś
moonshana Re: kupilam sandaly 13.07.14, 20:59 a mnie się podobają. ale ja mam zaje...ste nogi, w każdych sandałach wygladają dobrze. nie muszę wyszczuplać/wydłużać za pomocą butów. chętnie bym takie buty przygarnęła. dawajcie ten popcorn. Odpowiedz Link Zgłoś
jolinka102 Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:07 Zadne nogi nie beda wygladaly w tych butach dobrze,chocbys byla nawet i sama Naomi Campbell. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 11:41 Owszem, ladnemu we wszystkim ładnie. Piękne nogi obronią się nawet w glamach, koslawym i szpilki nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
evita-is-me Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:01 wredne istoty a tak powaznie to pierwszy raz kupilam ich buty i przyznam, ze wygoda byla decydujacym czynnikiem ale na nodze prezentuja sie naprawde ladnie. Gloqnie bede w nich lazic na spawery z dzieciem wozkowym ( wlasnym a nie wnukiem) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:04 Zaraz wredne Ja dużo łażę latem, nawet poza urlopami, bo mieszkam w miejscu, gdzie lasy, jeziora, wielki park ,więc takie babcine sandały są najwygodniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_safir Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:06 ja też lubię mam balerinki polecam jeszcze flexx Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:05 Mąż Cię rzuci, jak będziesz w czymś takim chodzić. Kup sobie kolorowe sandały na obcasie w BonPrixie i jedź pić kawę w Wiedniu, a nie taką obuwniczą nędzę w swoim nudnym mieście uprawiasz, stara babo. Odpowiedz Link Zgłoś
evita-is-me Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:09 Mezu tez stary dziad wychodzi na to, bo tez powiedzial, ze ladne Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:15 A skarpety do sandałów nosi małżonek? Odpowiedz Link Zgłoś
evita-is-me Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:39 kurde do tej pory nie nosil ale moze da sie namowic Odpowiedz Link Zgłoś
moonshana Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:10 we Wiedniu. kawę (te w śpilach z dżetami) pijają we Wiedniu tuż po wczasach w Eghhypcie. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:24 Mój widać zboczony bo nie rzuca, a sandały Riekkera kupuję już od 10 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: kupilam sandaly 13.07.14, 22:02 Nie mogę. Dzisiaj spakował dwie i pojechał na wakacje . Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 17:47 To istnieje szansa że nie wróci (też kumuluję - nie mylić z kopuluję a markę bardzo lubię a niektóre modele wcale nie są babciowe) Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: kupilam sandaly 14.07.14, 08:20 Cholera, moje najukochańsze sandały riekera mają już 8 lat i pomimo intensywnego używania przez wszystkie sezony mają się znakomicie. Co gorsza, mam jeszcze kilka innych par butów tej firmy, a w dodatku, o zgrozo, właśnie chłopa namówiłam na ich buty i też zachwycony. Do sześćdziesiątki nam daleko, mam iść się zakopać ze wstydu? Odpowiedz Link Zgłoś
evita-is-me Re: kupilam sandaly 14.07.14, 08:32 kop szeroki i gleboki, tez tam wskocze Odpowiedz Link Zgłoś
aspinia Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:07 a gdzie stacjonarnie je kupilas i za ile ??? Odpowiedz Link Zgłoś
evita-is-me Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:12 w olsztynie w c.h. aura za 160zl Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:13 Kocham Rieker - rzeczywiście nieziemsko wygodne, "jak papučky" wg określenia pewnej czeskiej sprzedawczyni Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:19 To ze babcine to wiadomo, ale rieker nie robi innych i jak ktos ceni sobie ponad wzsystko wygode to jego sprawa, ale kurcze to buty na lato, przynajmniej inny kolor moglas wziac... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:24 Jak na riekera nie są jakieś wyjątkowo paskudne, a jak by tak były czerwone to pewnie sama bym ubrała. Na spacer po lesie, nad rzekę w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:31 Bardzo fajne. No może ja sie nie znam na modzie jak inne emamy - nie wiem , dla mnie wygoda jest super ważna. No i uważam że ładnemu we wszystkim ładnie Serio, kupiłabym tak do 150. Tak że wg mnie dobry zakup, gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: kupilam sandaly 13.07.14, 21:39 Pewnie Riekery wygodne, ale wzornictwo mają nieciekawe. Nie podobają mi się podeszwy (sandały Lasockiego często też takie lane spody mają). Ale noś na zdrowie, trzeba mieć w szafie buty na różne okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: kupilam sandaly 13.07.14, 22:51 "Rieker" i "cudne"- to nie może się pojawić w jednym zdaniu Odpowiedz Link Zgłoś
yen26 Re: kupilam sandaly 13.07.14, 23:02 ja tez kupiłam ostatnio, o takie: www.sarenza.pl/ecco-babett-s810708-p0000096503 czarne mega wygodne I jak to Ecco, stylówa oazowa Odpowiedz Link Zgłoś
incubus_0 Re: kupilam sandaly 13.07.14, 23:11 Miałam identyczne, koszmarnie odparzały mi palce. Odpowiedz Link Zgłoś
yen26 Re: kupilam sandaly 13.07.14, 23:12 ale te same, te czarne Ecco? bo to chyba tegoroczna kolekcja jest, kiedy je mialaś? Odpowiedz Link Zgłoś
incubus_0 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 08:25 Nie, takie jak autorka, riekera. Jakoś się drzewko dziwnie ustawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakrufka88 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 10:42 O bosz. Dlaczego wygodne sandaly muszą byc tak koszmarnie brzydkie? Na serion nie ma wygodnych i ładnych??? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: kupilam sandaly 14.07.14, 11:20 > Na serion nie ma wygodnych i ładnych??? Wygodnych na obcasie nie ma. Osobiście lubię sandałki firmy Merrell. Także za komfort chodzenia. Oczywiście znajdzie się cała rzesza twierdzących, że są brzydkie i babcine (swoją drogą jakieś kompleksy na tym tle?) Niedawno kupiłam podobne do omawianych w tym wątku buty Reikera - ale z zabudowanym przodem, na chłodniejsze dni. Wczoraj wróciłam z wycieczki rowerowej (miejscami kończyła się droga i trzeba było przedzierać się przez łąki). Sprawdziły się idealnie. Myślę, że w czerwonych sandałkach na obcasie byłoby mniej wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 11:32 zielonakrufka88 napisała: > O bosz. Dlaczego wygodne sandaly muszą byc tak koszmarnie brzydkie? > Na serion nie ma wygodnych i ładnych??? koszmarnie brzydkie? Przesadzasz. Koszmarnie brzydkie sa takie: a i nie do konca, bo pewnie nie jednej kobiecie sie podobają a na marginesie babcia to nie kobieta? czym zasługuje sobie na tak durne komentarze? dobrze, że to tylko zajebiscie modna ematka w realu takiej krytyki sie nie słyszy Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: kupilam sandaly 14.07.14, 16:06 Miałam podobne tylko czerwone Bardzo je lubiłam dłuuugo po tym jak zniszczyłu się na tyle, by stracić wygledność robiły za dyżurne buty ogródkowo- plażowo- wycieczkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakrufka88 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 17:49 Dla mnie obydwie pary sa z gatunku obuwniczy koszmar.. Za kase bym nie wyszla w tym na ulice bo nie mam jeszcze 60 lat i nie zamierzam się postarzać taka ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakrufka88 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 17:55 Tak BTW. Jak wygoda jest priorytetem to nie można chociaż czegos mniej paskudnego kupic? O choćby to? www.butyk.pl/towar.24782.Sandaly_z_profilowana_wkladka_carinii_Kloe_B2048-054.html Albo to: www.butyk.pl/towar.24771.Sandaly_ze_skory_naturalnej_carinii_Nell_B1965-144.html te to akurat sama bym sonie kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 17:58 Sorry, one się nijak mają do Riekerów jeśli chodzi o wygodę. Miałam Riekery, podobne do tych które kupiła autorka, i są wygodniejsze nawet od Ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakrufka88 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 18:09 A miałaś na nogach te zalinkowane? Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: kupilam sandaly 15.07.14, 01:30 ani to ladniejsze, ani wygodniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: kupilam sandaly 14.07.14, 20:07 Osobiście wolę takie www.jamesandjames.com/htmlfiles/shoefiles/merrell-shoes/mermiccabam.htm Wygodne i sprawdzone. Przecież nie wszyscy ubieramy się tak samo (?) i różne buty pasują do naszej osobowości i stylu. To, co dla niektórych jest okropne/brzydkie/babciowate, innym pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 20:13 moja mama miała do wyboru te: profilowane z Clarksa, na co ja bardzo naciskałam a i tak wybrała Riekkery, własnie ze względu na wygode. Na zywo wyglądają ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: kupilam sandaly 18.07.14, 23:23 Oj przepiękne są, clarks ma je jeszcze w ofercie? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 11:43 Buty spoko. Na długie chodzenie po mieście, na wielogodzinne zwiedzanie - idealne. I do wszystkiego pasują. Poza tym ja lubię ten styl. No, może trochę subtelniejsze mogłyby być Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: kupilam sandaly 14.07.14, 16:02 Całkiem ładne i faktycznie wyglądają na wygodne. Muszę coś podobnego nabyć, bo w nieodległym czasie czekają mnie kilometry łażenia Odpowiedz Link Zgłoś
mc30 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 17:38 baaardzo podobne są w deichmanie tez wygodne poniżej stówki tylko bardziej sportowe, aczkolwiek niewiele bardziej nie mają tego kwiatka czy innego brylantu Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: kupilam sandaly 14.07.14, 18:53 Jak mi stuknie 70 to też sobie takie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: kupilam sandaly 14.07.14, 20:09 ładne ja lubię takie wygodne, babciowate buty. Odpowiedz Link Zgłoś
myfaith Re: kupilam sandaly 14.07.14, 22:27 Tez szukałam wygodnych sandałów ale coby były wesołe no i znalazłam firmy Maciejka Tekst linka Przetestowane na spacerach w czasie upalnych dni Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: kupilam sandaly 14.07.14, 23:07 z tych wszystkich wygodnych i pielgrzymkowych co widziałam, te są najładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś