grouse1 27.07.14, 19:36 Mamcie moje drogie jakimi cudami smarujecie swoje ciała, żeby skóra była jędrna, nawilżona, gładka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara-a-naiwna Re: Sucha skóra 27.07.14, 21:45 jak byłam w ciązy trafiłam na kosmetyki z USA palmers (balsam itp) w aptekach bywają dobre sa na twarz nie stosowałam tylko balsamy ps. a jak by ktoś miał coś dobrego na twarz natłuszczająco - nawilżającego to chętnie posłucham stosowałam dermedic (emoulinet? bodajże) i ziaje oliwkową która dla mnie okazała się lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Sucha skóra 28.07.14, 07:18 nie mogę oleju arganowego po kilku dniach robi mi się liszaj Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Sucha skóra 27.07.14, 22:13 Wcinam suplementy na włosy, skórę i paznokcie. Na skórę i paznokcie działają, na włosy nie chcą. Piję tran, jem zdrowe oleje (z oliwek, lniany). Piję zaparzane drożdże. Smaruję się olejem arganowym i klasycznym kremem nivea, do tego kremy z filtrem. Od roku tak walczę i skóra baaaardzo mi się poprawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Sucha skóra 27.07.14, 22:30 Neutrogena, tylko ta czerwona. Jesli lubisz pachnace balsamy to polecam Le Petit Marsecostam. Ten sam producent z reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Sucha skóra 28.07.14, 00:35 DERMEDIC HYDRAIN 3 HIALURO balsam koncentrat nawadniający skórę, jak dla mnie-rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sucha skóra 28.07.14, 05:34 Krem od Majowej Chatki, ale potrzebny coraz mniej po jej laurowym mydle ( Aleppo) Odpowiedz Link Zgłoś
weronika.klas Re: Sucha skóra 15.04.16, 16:28 seria sexi mama, bielenda- mam od nich kilka produktow ( np. boska oliwkę w żelu na ujedrnienie), ale na nawilzenie wyprobuj balsamu z tej serii. jest swietny, ma wartosciowy sklad i radzi sobie z najwieksza sahara na ciele Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Sucha skóra 15.04.16, 17:05 Przede wszystkim czym się myjesz i czy nie masz alergii. Jak z bólem zrezygnowałam z mleka, to skórę mam znacznie lepszą. Do smarowania polecam olej kokosowy. Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: Sucha skóra 15.04.16, 18:51 Otóż obecnie balsamem Isana (marka własna Rossman) z mocznikiem 10% i jest w miarę ok ale rewelacją bym go nie nazwała. Garniery zarówno czerwone jak i zielone w ogóle się u mnie nie sprawdziły, miałam wrażenie że było po nich jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Sucha skóra 15.04.16, 19:54 Zaczęłam pic dużo płynów. Przyłapałam sie na tym, ze ostatnio wypijam 2 kawy spóźnienie (latte, chociaż tyle) i jestem zwyczajnie odwodniona. Pije dużo i jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Sucha skóra 15.04.16, 23:25 Aktualnie ciążowo: bio oil, oliwka mustela, balsam palmers. Nie w ciąży: mleczko nawilżające biodermy, emolientowe lirene, rewelacyjne mleczko Bielendy 3 olejki (czy jakoś tak), ujędrniające tołpy, multimodelling ziaja, masła bielendy, ujędrniające eveline Odpowiedz Link Zgłoś