i.nes 14.09.07, 19:29 "Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół" nareszcie porządek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadfael Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 19:34 no tak, tylko będziesz po kolei wpisywała wszystkie jego nicki do nieprzyjaciól? jak długo tak można? Facio nie łyknął jakiś piguł i szaleje to fakt, ale moderacja to po prostu jest poniżej krytyki. Wrrrr zaczyna mnie to wkurzać. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 19:35 słuchaj, na razie działa potem go zabanują i wymyśli nowy, a jak będzie zaśmiecał, to znów go dodam - to 3 sekundy, a mam czystą listę - chyba warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 19:36 A ludzi tam marudzili, z enowe forum takie niefajne jest... A co do kretyna.. piszcie forum@agora.pl. Ja juz dzisiaj caly dzien z nimi koresponduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 19:40 ja go nie widzę, więc... mi nie przeszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 19:42 to nawet nie o to chodzi.. Moderacja jest pod psem, opiekunowie nie pokazuja sie prawie wcale i nic w sumie nie robia.. a to sprzyja takim jak dzisiaj wybrykom.. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 19:43 to fakt, ale moderacja na otwartym forum jest mało realnym przedsięwzięciem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 19:48 Wcale nie.. gdyby moderatorow bylo wiecej to prawdopodobienstwo, ze forum zostanie bez opieki byloby zdecydowanie mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 20:04 pewnie masz rację :) ale nie przejmuj się tak - piątek jest! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 23:19 eluch_a napisała: > Poszłam w twe ślady. zuch dziewczyna! :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 23:39 Pierwszy raz sie dowiaduje ze tu jacys nieprzyjaciele sa. Myslalem ze tu wszyscy z przyjaznia sie traktuja, no, przynajmniej z duchem przyjaznym tu przyszli i sa. Czyzbym sie mylil. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 23:42 Niestety myslisz sie.. moze to nie nieprzyjaciele, ale calkiem spora grupka idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 23:54 Niektorzy lubia troche wiecej sie powyglupiac niz srednio przystoi, a to sie juz bardziej rzuca rzuca w oczy. Ja ich nie uwazam ze nieprzyjaciol. Do idiotow tez bym ich nie zaliczal, bo nie wiem kim naprawde sa. W kazdym badz razie wiem o co ci chodzi.Widzialem dzisiaj wczesniej post w ktorym ktos krzyczal ze jego jakis post wycieli. Rozumiem go tez, tylko nie rozumiem dlaczego krzyczal w nieskonczonosc. Raz by wystarczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: boski wynalazek :D 14.09.07, 23:57 Wiesz, nie interesuje mnie kim naprawde sa. tutaj sie zachowuja jak idioci i takie mam o nich zdanie.. A ten dzisiaj to przegial i to na maksa.. niestety nie da sie go skutecznie zablokowac Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: boski wynalazek :D 15.09.07, 00:05 Wlasciwie to masz racje. Liczy sie to, co tu sie dzieje, czy co robia. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: boski wynalazek :D 15.09.07, 11:20 wielo-kropek napisał: > Widzialem dzisiaj wczesniej post w ktorym ktos krzyczal ze jego > jakis post wycieli. Rozumiem go tez, tylko nie rozumiem dlaczego > krzyczal w nieskonczonosc. Raz by wystarczylo. raz jest ok - 10 zmienia perspektywę zwłaszcza, że ta osoba świetnie wie, co się stało z jej wątkiem, a te "krzyki" mają na celu wyłącznie dezorganizację forum. Założę się, dziś ciąg dalszy akcji ;) Ja tego na szczęście nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: boski wynalazek :D 15.09.07, 11:28 wielo-kropek napisał: > Pierwszy raz sie dowiaduje ze tu jacys nieprzyjaciele sa. Myslalem > ze tu wszyscy z przyjaznia sie traktuja, no, przynajmniej z duchem > przyjaznym tu przyszli i sa. Czyzbym sie mylil. zasadniczo masz rację, a ponieważ nie czuję się na siłach tolerować czyjeś szczeniackie zachowanie, które ma celu dezorganizację i zaśmiecanie forum, to wolę je skutecznie ignorować, niż pyszczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: boski wynalazek :D 15.09.07, 18:04 myszz napisała: > ciekawe czy trafiłam na liste:) no jassssne, że tak :P Odpowiedz Link Zgłoś