01.08.14, 19:17
Znów mi smutno. Zostawił mnie facet - ten, z którym miałem jechać do Paryża. Zadzwonił wczoraj wieczorem z informacją, że przeprasza, że mu przykro, ale znalazł kogoś innego i nie chce mnie oszukiwać.
Byliśmy razem ponad rok - tak mi smutno, że nie mam nawet ochoty wyjść z domu i iść się upić...
Obserwuj wątek
    • marychna31 Re: Smutno mi 01.08.14, 19:20
      > tak mi smutno, że nie mam nawet ochoty wyjść z domu i
      > iść się upić...
      To wcale nie najgłupszy pomysł. Tylko koniecznie w gronie miłych i życzliwych ci ludzi.
    • mnietoniemi Re: Smutno mi 01.08.14, 19:27
      freemarcin899 napisał:

> Znów mi smutno. Zostawił mnie facet - ten, z którym miałem jechać do Paryża. Za
      > dzwonił wczoraj wieczorem z informacją, że przeprasza, że mu przykro, ale znala
      > zł kogoś innego i nie chce mnie oszukiwać.
      > Byliśmy razem ponad rok - tak mi smutno, że nie mam nawet ochoty wyjść z domu i
      > iść się upić...

A mnie się z tego chce śmiać. Czyli jest mi wesoło.

• marychna31 Re: Smutno mi 01.08.14, 19:37
        Jest takie stare piękne polskie powiedzenie wiążące kondycję intelektualną z przedmiotem rozbawienia. Literalnie rzecz ujmując owym przedmiotem jest ser.
    • triss_merigold6 Re: Smutno mi 01.08.14, 19:29
      Przynajmniej jasno postawił sprawę i nie będziesz mieć czasochłonnych złudzeń.
      Idź i upij się dogłębnie. Bolesny kac na chwilę przytłumi ból duszy.
      • verdana Re: Smutno mi 01.08.14, 19:33
        Też radzę iść sie upić. A potem poszukać kogo innego. Znajomego rzucił paskudny buc, a teraz ma bardzo fajnego partnera. Czyli w sumie na dobre wyszło.
    • semihora Re: Smutno mi 01.08.14, 19:42
      Tego no, może budyń? wink
    • mid.week Re: Smutno mi 01.08.14, 20:19
      Nie ma tego złego. Ułoży się - zobaczysz wink
      • freemarcin899 Re: Smutno mi 01.08.14, 20:58
        Dziękuję za wsparcie smile Byłem z koleżanką na basenie, popływałem, bezkarnie pooglądałem sobie innych facetów i póki co jest lepiej, ale nie wiem, na jak długo
        • ichi51e Re: Smutno m 01.08.14, 21:16
          Na ktorym basenie cos widziales? Chyba manm jakiegos pecha bo same morsy uncertain
    • amy.28 Re: Smutno mi 01.08.14, 21:10
      Ciesz się że było ci dane mieć partnera. Partnerka by cię rzuciła po Paryżu, więc musiałbyś odżałować i straconą miłość i kasę tongue_out
    • rhaenyra Re: Smutno mi 01.08.14, 21:14
      gdzie bedziesz lazil
      z forumem tez mozna pic big_grin
    • moni_kaw Re: Smutno mi 01.08.14, 21:19
      nie smuć się z powodu faceta, który rozstaje się z kobietą przez telefon;
      szampana otwórz że los był tak łaskawy i wyszło szydło z worka zanim nie macie wspólnych dzieci/mieszkań/kredytów itp
      • 0ldjoanna Re: Smutno mi 01.08.14, 23:51
        > szampana otwórz że los był tak łaskawy i wyszło szydło z worka zanim nie macie
        > wspólnych dzieci/mieszkań/kredytów itp

No o dzieci byłoby trudno raczej wink
        • yenna_m Re: Smutno mi 02.08.14, 00:21
          Kto wie... Świat się zmienia... wink
        • moni_kaw Re: Smutno mi 02.08.14, 08:01
          jaaaaaaaaaaaaaaaaaasne; bo nigdy nie widziałaś pary którą wychowuje dzieci pochodzące z poprzednich związków każdego z nich? serio?
    • piepe Re: Smutno mi 02.08.14, 01:47
      Przypomina mi sie motyw z Boardwalk Empire, kiedy 2 lesbijki obiecywały sobie ze rzucą mężów i pojada do Paryża, to przeciez była prawdziwa miłość. Tiasmile
      Nie wiem co robisz na tym forum, ale chyba coś poszło nie tak z wyszukiwarką. Marzę o tym, aby rzucił mnie jakis facet, z którym byłam "az" rok i abym mogła potem spokojnie sie oddalić by się upić albo pohasać z innym. Bywały takie momenty i wiem, ze to po prostu przedłużona zabawa z dziecinstwa. Mam nadzieję do tego powrócić, gdy przestanę być dorosła. Moze jako smieszna 60-latka z ręcznikowymsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka