Dodaj do ulubionych

Potrzebny chirurg onkolog od piersi

07.08.14, 16:44
Czy ktoś może zna jakiegoś dobrego chirurga onkologa od piersi na Śląsku - może być taki, który pracuje w Centrum Onkologii w Gliwicach.
Chodzi mi o wizytę prywatną lub przychodnię, gdzie nie ma dużych kolejek.
Sprawa bardzo pilna.
Obserwuj wątek
    • nenia1 Re: Potrzebny chirurg onkolog od piersi 07.08.14, 16:59
      W Gliwicach wszyscy są dobrzy smile

Mogę ci polecić Łukasza Krakowczyka.

Bardzo dobry lekarz (nie z Gliwic) to Andrzej Miciński, przyjmował w Świętochłowicach w przychodni.
      • ainafets Re: Potrzebny chirurg onkolog od piersi 07.08.14, 17:04
        Masz może jakiś nr telefonu? Może napisz na priv:
        ainafets@gazeta.pl
      • ainafets Re: Potrzebny chirurg onkolog od piersi 07.08.14, 17:07
        Nie znam żadnego (żadnych nazwisk) z chirurgów onkologów na Śląsku, więc nie wiem nawet jak szukać. Ponieważ sprawa bardzo pilna, szukam takiego który przyjmuje prywatnie (byle szybko).
        • nenia1 Re: Potrzebny chirurg onkolog od piersi 07.08.14, 17:16
          Zgłoś się po prostu do kliniki w Gliwicach, wcale się tam długo nie czeka, tu masz link do punktu informacyjnego, panie są kompetentne i pomocne, powiedzą ci wszystko co i jak.
          Bardzo profesjonalna pomoc, być może przyda ci się bardziej ktoś inny niż chirurg, niektórzy mówią, że chirurg od razu by ciął i coś w tym może być.
          www.io.gliwice.pl/dla-pacjenta/punkt-informacyjny
          • ainafets Re: Potrzebny chirurg onkolog od piersi 07.08.14, 17:25
            Diagnoza już jest postawiona przez dobrego chirurga onkologa w moim mieście, ale długo trzeba czekać na miejsce w szpitalu (koniec września). Pomyślałam, że może udamy się do jakiegoś chirurga onkologa z Gliwic i jeżeli uzna, że nie można czekać to skieruje do "swojego" szpitala.
            • nenia1 Re: Potrzebny chirurg onkolog od piersi 07.08.14, 17:42
              Wiesz co ciężko mi powiedzieć bo ja normalnie zadzwoniłam, bardzo szybko mnie przyjęli i uratowali mi tą pierś, a wcześniej polecany chirurg już się umawiał ze mną na amputację.
              Nie chodziłam prywatnie do nikogo z Gliwic, bo zupełnie nie było takiej potrzeby. Leczył mnie między innymi dr Michał Jarząb, on nie jest chirurgiem, ale jest wspaniałym lekarzem, widzę w internecie że przyjmuje też prywatnie, ale tak jak ci napisałam, ja nie próbowałam do niego dostać się prywatnie. Jak chciałam z nim rozmawiać to dzwoniłam do kliniki i pani podawały mi do niego kontakt, więc może zadzwoń i powiedz, że chcesz rozmawiać z dr Jarząbem, generalnie jest zalatany, ale jest bardzo fajny.
              • ainafets Re: Potrzebny chirurg onkolog od piersi 07.08.14, 17:56
                Nenia1 dziękuję. Jutro tam zadzwonię, bo dzisiaj to już chyba za późno?
                • nenia1 Re: Potrzebny chirurg onkolog od piersi 07.08.14, 18:06
                  Chyba tak, bo jest napisane, że do 18-tej. Dzwoń do oporu bywa zajęte, ale zawsze w końcu ktoś odbierze.
                  Ja chcesz to napisz jutro co i jak, jakby ci się nie udało skontaktować z Jarząbem to daj znać, ale koniecznie jutro bo w sobotę wyjeżdżam na tydzień, w razie czego pomyślimy co dalej, poszperam po papierach za innymi nazwiskami smile Powodzenia smile
                  • ainafets Re: do nenia1 27.08.14, 19:38
                    Dzięki za pomoc.

Mogę napisać na Twoją pocztę?
                    czy taki masz adres?
                    nenia1@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka