Dodaj do ulubionych

Fajne kolorowe ubrania

13.08.14, 15:05
Nie burasowate dobrej jakosci gdzie znajde? Cos jak stary jackpot carli gry claire (mowimy o tych firmach 10 lat temu nie obecnie) gudrunsjoden ma fajne kolorowe ale wory jakies straszne... Komus sie cos kojarzy?

Dobija mnie taniocha (za niemala kase) zle wykonanie i brak kolorow...
Obserwuj wątek
    • cherry.coke Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 15:10
      Benetton? Sisley czasem ma kolorowe kolekcje.
      Oasis, Monsoon, nie wiem czy w PL sa? Monsoon jest taki etniczny, ale sa i prostsze rzeczy.
      • eo_n Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 15:13
        Camaieu ma kolorowe ciuchy. Ja je bardzo lubię, ale z jakością bez szaleństw. W Kappahlu też się zdarzają i tu już jakość wg mnie bez zarzutu.
    • solejrolia Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 15:24
      wszystko byle nie Sinsay!!!!!!!!!!podkoszulki są fajne (i białe, i kolorowe, a jakże)
      ale niestety do pierwszego prania.
      Juz dawno nie miałam takich szmat jak w tym sezonie, buuuuuncertain skończy się lato, i wszystko co tam kupiłam przerobię na gałgany do mycia okienuncertain
      • jolunia01 Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 19:11
        solejrolia napisała:

> wszystko byle nie Sinsay!!!!!!!!!!...
        > Juz dawno nie miałam takich szmat ...

Święte słowa. Ładne - fakt, ale szmaty okropne.Niemniej perzy ich cenach można po sezonie wywalić, żałując tylko kolorów i niektórych wzorów.
    • gris_gris Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 15:26
      Sprobuj w Boden. Styl jest dosc mamusiowaty, ale mozna cos wyszukac, i na pewno jest kolorowo.
    • erba Desigual 13.08.14, 15:47
      www.desigual.com/en_PL ?
    • mamma_2012 Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 16:12
      Ze średniej półki to głównie Benetton, Zara, Motivi, Promod, ale chyba najpewniej rundka po jakiej galerii i szukanie konkretnych rzeczy w natłoku innych.
    • kadfael Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 16:47
      Desigual. Nie wszystko, bo czasami to jest aż za. No i drogie w Polsce. Też za wink
      • kitek_maly Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 16:58
        > Desigual.

Fuj. tongue_out
      • cherry.coke Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 17:50
        Desigual to specyficzne pojecie koloru. Wyglada, jakby ktos wrzucil granaty z farba do piwnicy z ciuchami po babci big_grin
        • aneta-skarpeta Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 18:12
          dobrze to określiłaśbig_grin

w zasadzie bez pudła można oszacować , które ciuchy projektowalibig_grin
        • ichi51e Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 18:36
          Zgadzam sie - no i worki. Mam ich rzeczy ale to nie to czego szukam...
      • burina Re: Fajne kolorowe ubrania 09.03.15, 22:10
        I przede wszystkim to jakość kiepska. I skrojone na nie wiadomo kogo. I popularne wśród starszych pań przeżywających kryzys wieku balzakowskiego.
    • hersylijka Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 17:36
      Ja kolorowe ubrania (jakieś 70% mojej szafy tam kupiłam) kupuję w Bonprix, a potem długo, długo nic. Ostatnio jakość się poprawiła na lepsze. Macademian Girl swoje kolorowe ciuchy kupuje ponoć w Sheinside. Ale są to sklepy wysyłkowe. Z naziemno-wysyłkowych polecam m.in. Colorshake, jest w Wawie.
    • mnietoniemi Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 18:28
      chi51e napisała:

> Nie burasowate dobrej jakosci gdzie znajde?

Wpisz w wyszukiwarkę: "strój klauna".
      Na pewno coś znadziesz.
      • ichi51e Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 18:36
        Dzieki. Nie chce ci robic konkurencji.
        • mnietoniemi Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 18:59
          ichi51e napisała:

> Dzieki. Nie chce ci robic konkurencji.
          Ależ nie robisz mi żadnej konkurencji!
          To nie ja szukam takiego stylu, to ty masz cyrkowy (wieśniacki?) gust.
          • ichi51e Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 19:12
            big_grinDD stac mnie
    • srubokretka Re: Fajne kolorowe ubrania 13.08.14, 20:43
      Mnie dobija sxukanie w sklepach kolorow , ktore lubie. Sa one b malo popularne. Zdobycie spodni w kolorze wysuszonego rozu z domieszka pomaranczowego graniczy z cudem, wiec buszuje w uzywakach raz na 2mies. Sa tu takie, ktore segreguja ubrania wg kolorow. Dla mnie raj, bo wchodze I nie musze przekopywac wszystkiego.
      3 lata temu forever21 mialo dosc wyszukana kolorystyke. W tym roku nijaka depresja. O jakosci nie wspominam. Nawet za gruba kase dodtaje die jakosc papieru toaletowego. Niestety po roku 2008 tutaj ze swieczka szukac 100% bawelny + oryginalny kolor.
      • kamilesik [...] 09.03.15, 20:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • asia_i_p Re: Fajne kolorowe ubrania 09.03.15, 20:34
      A angielskie sieciówki - Next, Marks and Spencer? Zwłaszcza M&S ma świetne t-shirty.
      • marychna31 asiu 09.03.15, 21:15
        o spamer wyciągnął stary wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka